Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Oynadım bir el. İlginç. Tam bir moba değil ama sanırım Amera diye ayrı bir mod oynadığım. Öyle umuyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 amera nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 arena olacak o tabii. oyun hakkinda hicbir bilgim yok bu arada, beta geldi, ben de oynadim. ama o gordugum oyunun kendisiyse, ayri bir mode testi degilse, oyun feci fail. oyle boyle degil. feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben hiç beğenmedim, sarmadı. mmosu daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 beta daveti gelmiş hemen indirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aha bana da gelmiş bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ahaha sevindi valla pis cüce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 beraber oynasak ya premade yaparız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 harir nickiyle esiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bir süredir betadayım ama çok kötü ya. silfim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 eğlenceli ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yine beta'ya çağırdılar. Acaba spam'a atsam tüm EA mail'larım mı spama gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bana da geldi beta geçen gün de, rezilmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 2 aydır filan betadayım, daha bir kere oynayabilmiş değilim. ne zaman açsam sunucular kapalı. hakikaten şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oynamasan da olur. Aylardır betadayım, girdim de belki düzelir diye, en sonunda oyundan gelen mail'ları spam'a attım. O kadar berbatki oyun Dragon Age 2 en iyi fantezi settingli oyunlardan sayılır bunun yanında. W3 yükleyip Anime Arena oynamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oyun gayet iyi ve eğlenceli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 habire target değişiyor kendi kendine, deli etti. onun dışında o koca oyunu bu hale getirmişler ya, tüküreyim sana bioware. war neee, bu ne. ha oyunu sadece stand alone düşünürsem kötü değil ama war'u kendi haline bırakmışken bununla uğraşıyor olmaları kabul edilecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 gg warhammerı free yapsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tutmadı, ister grafikleri ister denge. Hala f2p yapmadılar. diğer tüm oyunlar f2p olurken neye güveniyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 inşaaaaaallah bioware'i de böyle satın alıp kapatacaklar, amin. pislik herifler mythic'i batırdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 e satin aldilar zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kapatmadılar ama daha. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar