knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 EmreVeryMuch said: Cacik said: EmreVeryMuch said: Bu topiği açmak ne üzücü lan. Garbage daki topic'e akademik makale beklentisiyle girdin galiba Garbage diye düşük beklentiyle girdim ama topiğin içerik 90 IQ kotasını bile dolduramayınca bir hayal kırıklıgı olmadı desem yalan olur. ahahaha buna gülerim işte 'son mesaj'
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 beyler tartışılan nedir gidin uyuyun lan
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yavuz 3 yaşında mı 5 yaşında mı onu tartışıyorlar abi..
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ingenious said: tamam şımarmayın. Ingenious said: yaş kaç? üç mü? şu artistliğini bi sahilde filan konuştur işe yarasın, kız falan tavlarsın daha çok ego tatmin edersin bas git şimdi
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 neden sinirli lan bu topik bu kadar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Saeros said: Ingenious said: tamam şımarmayın. Ingenious said: yaş kaç? üç mü? şu artistliğini bi sahilde filan konuştur işe yarasın, kız falan tavlarsın daha çok ego tatmin edersin bas git şimdi qaybol
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fakir lafı duydum geldim. elimdeki son model bilgisayar pentium 4 işlemcili. varsa benden daha fakiri koysun son model mallarını ortaya
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Grup dönmüş akşam resmen. Herkes birbirine atar yapmış. O değilde ben de fakir olcam istanbul'a dönüşte. Acilen ev arkadaşı bulmam lazım, yoksa ekmek arası turşu günlerime geri dönücem.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Özel mesajla harasslandığınızı düşünüyorsanız gidip topik açıp afişe etmeden önce adminlere mesaj atıyorsunuz, onlar ayna gibi görüyor hep. Crack muhabbeti yasak ama adamın sorduğu o değil, paticikte bir klasik olan cevap verilen mesajların kesinlikle okunmaması yüzünden öyle ban man demişiniz de bir şey yok o soruda. Fakirlik muhabbeti hep yapılmakla beraber beni oldukça sinir ettiğini söylemem lazım, o nedenle bence buralarda çok yapmayın.
Öne çıkan mesajlar