Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bence kavun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Karar veremedim hacı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 her türlü karpuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tabi ki kavun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ikisinin de yeri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bellaya katılacağım aklıma gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yeri farklı değil ya kavun iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kavun ezer yanında beyaz peynir varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 3. ayak da rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 karpuzun çekirdekleriyle cebelleşmekten nefret ediyorum. karpuzun orta kısmı > kavun > karpuzun çekirdekli kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 karpuz. kavun yiyince bırbırık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Eskiden çok net karpız derdim de şimdi fazlasıyla kavun'a kaydım. O da rakı-balık masamın gülü olduğu için. La ramazan bitsin artık fena özledim rakı-balığı ühühüühüh :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Kavun derim ama benekli kırkağaç kavunu olacak, o diğer yuvarlak tatlı kavunları sevmiyorum ekstra şeker katılmış gibi geliyor. ahanda bunu istiyom http://www.1resimler.com/data/media/1278/kirkagac-kavunu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 goruyorum ki karpuz meinsitrim olunca pabucu dama atilmis. ksrpuz candir. kavun aldatir. karpuz evlenilicek kavun eglenilicek kadin gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 çekirdeksiz karpuz yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 karpuz > kavun çekirdeksizse bide tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kavun ya. ama cidden bal gibi olanlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 açık alanda dilim şeklinde dalma şansın varsa karpuz,tabakta evde yenilecekse kavun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oha başarılı bir tespit yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 karpuz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 karpuzu tercih ederim ama kavunu da pek severim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 karpuz bildiğin su. zorunlu olmadığım sürece yemem karpuz. kavunu da yanında üzüme girdiysem yerim. zaten meyve seven bi insan değilim. kaldı ki sene 2011 hala toplayıcıkla beslenmek ayıptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Direk kavun. Serinletici etkisi daha fazla. Sıcak bölge meyvesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kavun, çünkü artık tadı düzgün kütür kütür karpuz bulamıyorum, ya tatsız oluyor, ya böyle iğrenç bir hissiyatı oluyor, ya tatsız oluyor, ya da rahatsız edici bir kokusu oluyor. Çekirdeksizler direk başarısız karpuz zaten. Karpuzun tadının düzgün olmamasının nedeni ise; karpuz meyvesini bitkiye bağlayan kısım karpuz çabuk olsun diye bükülüp kıstırılıyormuş ondanmış. Yoksa bu kadar erken karpuz yiyemeyiz zaten, bir de karpuzun esas iyi yetiştiği yerde sürümlü karpuz üretimi yok, o yüzden iyi karpuz sıkıntılı bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 konu dışı bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar