nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Tek takım bile onay vermese yetecekse, ki yetmeli, ne ala. Ama salak anadolu kulüpleri "enee 8. olsak da avrupaya gidebiliriz, enee tesadüfen 4. olsak şampiyon bile olabiliriz" diyip destekler. Bir de tabi digiturk'ün gelirlerinin artacağı yanılgısı var kafalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 işte olay o zaten ilk 8'e girip birşeyler yapma hayali ile anadolu klüpleri destekliyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hep İlhan Cavcav'ın başının altından çıkıyor bunlar ya, şu adam futbolumuzdan gitse 10 sene ielri gidecek Türk futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yarın bu sistemi getirelim mi panpalar toplantısı varmış http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/46547/playoff-sistemi-masaya-yatiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bank asya şampiyonu da playofflara katılabilsin bari uefaya gitmek için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aslında bank asya bir federasyon, TSL bir federasyon olsun. Direk NBA'i getirelim koyalım. Bank Asya'dan takım çıkıp şampiyon oluyormuş falan, ŞL'ye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 CAS üyesi kısmet erkiner cnnturk'te söledi bu sezon olmazmış, lig zaten başlamış ama maçlar ertelenmiş fln dedi zaten federasyonla bu konuda konuşmuşlar federasyon bunlara "siz kendi işinize bakın" demiş bazı futbolcularla 34 maçlık sözleşme yapılıyo fln dedi gerekli başvuruları yapabilir istemeyen klüpler dedi 2011-2012 sezonunda olmaz dedi yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 nileppezdel said: basketbolda neden şart? ya da herhangi bir sporda neden şart? cidden mantığı ne bunun? Koca sezonu birinci sırada tamamlayan takım şampiyonluğu 6. tamamlayana göre çooooooooooooooooooook daha fazla hak etmemiş midir? Neden bir de tekrar play-off oynasınlar yani? Maratonu lider tamamlayan şampiyon işte. Anlamsız geliyo bana play-off cok uzun yazmiyim basketbol duel oyunu biraz senin takımın mı iyi benimki mi ee hadi 4 alan tokatlar mantıgı oyuncular bile bir biri arasında duel atıyorlar cogu zman futbolda tam o olay yok daha baska sebeplerde var ama playoffsuz basketbol cok tatsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Şaka yapıyorlar heralde. Sen 34 hafta en iyi ol sonra playoff falan oyna şaka bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 3,5 büyüklerden bunu destekleyecek varsa rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Belçika'da hala eleştirilen bir sistemi, Türkiye'ye uyarlamak hemde böyle bir ortamda, hiç mi hiç "lıg ıdılıtı" için olduğunu düşündürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 onaylandı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi bu ne ya heyecan lazımmış lige, canlılık getirirmiş denenmesinde bir sorun yokmuş umarım bizim yönetim itiraz eder mahkemeye fln götürür bu işi ya da millet digiturk'unu fln iptal ettirir de patlarlar bir de 3 yıl uzatılmış digiturk ile sözleşme hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu sistemi desteklerken Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın karı ne olacak ben onu merak ettim asıl... Taraftarlar bile istemiyorken, bunun futbol için hayırlı olacağına olan inanç nereden geliyor... Yere düşmüş Türk futbolunu canlandıracaksan onu metristekilere soracaksın önce, sinirlendim şimdi ne saçma bir iştir. Hayır oldu bittiye getirdiler ben onu anlayamadım, birşeyler dönüyor ama hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 demirören ne la öyle. tam bir yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Vaybe, resmen ligi 3 sene daha digiturkden para alabilmek için sattılar. ..ku çıkar artık, geçmiş olsun hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bizimkiler eksik yönleri söylemişler kabul de mi etmişler ben anlamadım, bu sene olacak yani bu olay of lan zaten az bi futbol zevki vardı onu da öldürdüler r.i.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yalnız şöyle bir olay var ekşi said: ayrıca, mehmet demirkol, sistem değişimi ile derbi sayısının ve dolayısıyla ligin maddi ederinin artması söz konusu olursa yayıncı kuruluşun haksız kazanç sağlar duruma geleceğini, ihale sırasında farklı koşullar ve farklı bir lig statüsü için yarışmış ve hesabını kitabını buna göre yapıp belli bir noktada ihaleden çekilmiş olan diğer kuruluşlara itiraz hakkı doğacağını söylüyor. bu da federasyonu maddi boyutu çok ciddi olan zorlu bir mahkeme sürecine taşıyabilir. mehmet ali aydınlar'ın bu sezon için "kesinlikle playoff'lu oynanacak" dediğini gazetelerde okuduk. eğer etraflıca düşünülmeden edilmiş bir lafsa ve hukuki uygunsuzluklar nedeniyle sahibi tarafından mecburen yutulacak olursa bu kadar olumsuzluk üzerine gerçekten tam anlamıyla bir fiyasko olacak. playoff sistemine taraftar olmamakla beraber bu şekilde vazgeçmek zorunda kalınmasının, ülkenin önemli kurumlarından birisi olan tff adına hiç hoş olmadığını düşünüyorum. keşke kamuoyu tarafından yeterince tartışılmadan kesinlik içeren sözler sarf edilmeseydi. hele bir de "tükürdüğümüzü yalayamayız artık" düşüncesiyle hukuki engelleri görmezden gelerek, etrafından dolanarak, dalavereye başvurarak aşma yoluna gidilirse iyice çamura batılır. öyle bir noktaya gelindi ki artık on düşünüp bir konuşmak, yüz düşünüp bir adım atmak şart oldu. itiraz eden çok olur tek isteğim bizim yönetimin buna ciddi bir şekilde karşı çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Demirören: "Federasyon başkanları ve Digiturk yetkillieri bir araya geldi. Digiturk'ün kulüplere teklifleri oldu, biz de pazarlık yaptık. Digiturk'ün mukavelesinin üç sene daha uzatılması için kulüpler olarak imza attık. Umarım kulüplerin lehine sonuçlanır. Statü ile ilgili fazla bir şey görüşülmedi. Federasyonun aldığı play-off sistemi bu sezon uygulanacak. Galatasaray Kulübü, play-off'la ilgili şüphelerini dile getirdi. Federasyondan ricamız bunun deneme olarak olması, aksilikleri görülürse bir sonraki sezon kalkması. Yere düşmüş futbolumuzu ayağa kaldırmak istiyoruz. Maç fazlalığı ve derbilerin fazlalığı futbolumuzu hareketlendirecektir. Kişiler geçici, kulüpler kalıcıdır. Herkesin decoder alarak futbola destek vermesi gerekiyor. Bir kaç kulüp play-off sistemine karşı görüş bildirdi. Toplantıda Süper Kupa maçı gündeme gelmedi." Rezilliğe bak ya.Bu sene play off sistemi olmazsa seneye kaldırılsın.Çocuk kandırıyorlar sanki.Bu sene ceza alacak klüpler de işin içinde olsun diye bir tezgah yaptık desenize açıkça.Lanet olsun bu kadar rezil bir futbol yönetimi hangi ülkede vardır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kaçan şampiyonlukla susmayanları hatırlattı bana. tipik galatasarayın şamp. yarışından koptuktan sonra saldık ki biz tribinin önüne geçmek için üretilmiş gibi. artık ilk dört zorlanır herhalde, öyle küstüm oynamıyorumculuk olmaz dost meclisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 O bold'lu yerler hakikaten can sıkıcı. Dünyanın hiç bir yerinde yok 1 haftada oldu bittiye gelen denenmeyen sistem.. Ben hala Fenerbahçe'nin veya Beşiktaş'ın bu sistemi niye kabul ettiğini merak ediyorum. Evet, açıkça bir çıkarları varmış gibi geliyor, kusura bakmayın. Saçmalık çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bu sene değil de seneye olsun iyice tartışılsın, hukuki engeller de ortadan kaldırılsın adam akıllı herkesi tatmin edecek koşullarla yapılsın bu iş ona göre sözleşmeler, sponsorluklar ve reklam anlaşmaları yapılır yahu bu acele ne böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lol şunu bize bağladın ya arkasokak tam efsane oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bunun adı resmen taraf tutmaktır.MALi sonunda iyice belli etti rengini.Legal yoldan şike dönemi en güzel bu şekilde uygulanabilirdi.Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sdhsfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar