Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playoff sistemi geliyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

CAS üyesi kısmet erkiner cnnturk'te söledi
bu sezon olmazmış, lig zaten başlamış ama maçlar ertelenmiş fln dedi
zaten federasyonla bu konuda konuşmuşlar federasyon bunlara "siz kendi işinize bakın" demiş
bazı futbolcularla 34 maçlık sözleşme yapılıyo fln dedi
gerekli başvuruları yapabilir istemeyen klüpler dedi
2011-2012 sezonunda olmaz dedi yani=)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

basketbolda neden şart? ya da herhangi bir sporda neden şart? cidden mantığı ne bunun? Koca sezonu birinci sırada tamamlayan takım şampiyonluğu 6. tamamlayana göre çooooooooooooooooooook daha fazla hak etmemiş midir? Neden bir de tekrar play-off oynasınlar yani? Maratonu lider tamamlayan şampiyon işte. Anlamsız geliyo bana play-off

cok uzun yazmiyim basketbol duel oyunu biraz senin takımın mı iyi benimki mi ee hadi 4 alan tokatlar mantıgı oyuncular bile bir biri arasında duel atıyorlar cogu zman futbolda tam o olay yok daha baska sebeplerde var ama playoffsuz basketbol cok tatsız olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sistemi desteklerken Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın karı ne olacak ben onu merak ettim asıl...
Taraftarlar bile istemiyorken, bunun futbol için hayırlı olacağına olan inanç nereden geliyor...
Yere düşmüş Türk futbolunu canlandıracaksan onu metristekilere soracaksın önce, sinirlendim şimdi ne saçma bir iştir.
Hayır oldu bittiye getirdiler ben onu anlayamadım, birşeyler dönüyor ama hadi bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şöyle bir olay var

ekşi said:

ayrıca, mehmet demirkol, sistem değişimi ile derbi sayısının ve dolayısıyla ligin maddi ederinin artması söz konusu olursa yayıncı kuruluşun haksız kazanç sağlar duruma geleceğini, ihale sırasında farklı koşullar ve farklı bir lig statüsü için yarışmış ve hesabını kitabını buna göre yapıp belli bir noktada ihaleden çekilmiş olan diğer kuruluşlara itiraz hakkı doğacağını söylüyor. bu da federasyonu maddi boyutu çok ciddi olan zorlu bir mahkeme sürecine taşıyabilir. mehmet ali aydınlar'ın bu sezon için "kesinlikle playoff'lu oynanacak" dediğini gazetelerde okuduk. eğer etraflıca düşünülmeden edilmiş bir lafsa ve hukuki uygunsuzluklar nedeniyle sahibi tarafından mecburen yutulacak olursa bu kadar olumsuzluk üzerine gerçekten tam anlamıyla bir fiyasko olacak. playoff sistemine taraftar olmamakla beraber bu şekilde vazgeçmek zorunda kalınmasının, ülkenin önemli kurumlarından birisi olan tff adına hiç hoş olmadığını düşünüyorum. keşke kamuoyu tarafından yeterince tartışılmadan kesinlik içeren sözler sarf edilmeseydi.

hele bir de "tükürdüğümüzü yalayamayız artık" düşüncesiyle hukuki engelleri görmezden gelerek, etrafından dolanarak, dalavereye başvurarak aşma yoluna gidilirse iyice çamura batılır. öyle bir noktaya gelindi ki artık on düşünüp bir konuşmak, yüz düşünüp bir adım atmak şart oldu.

itiraz eden çok olur
tek isteğim bizim yönetimin buna ciddi bir şekilde karşı çıkması
Sosyal ağlarda paylaş

Demirören: "Federasyon başkanları ve Digiturk yetkillieri bir araya geldi. Digiturk'ün kulüplere teklifleri oldu, biz de pazarlık yaptık. Digiturk'ün mukavelesinin üç sene daha uzatılması için kulüpler olarak imza attık. Umarım kulüplerin lehine sonuçlanır. Statü ile ilgili fazla bir şey görüşülmedi. Federasyonun aldığı play-off sistemi bu sezon uygulanacak. Galatasaray Kulübü, play-off'la ilgili şüphelerini dile getirdi. Federasyondan ricamız bunun deneme olarak olması, aksilikleri görülürse bir sonraki sezon kalkması. Yere düşmüş futbolumuzu ayağa kaldırmak istiyoruz. Maç fazlalığı ve derbilerin fazlalığı futbolumuzu hareketlendirecektir. Kişiler geçici, kulüpler kalıcıdır. Herkesin decoder alarak futbola destek vermesi gerekiyor. Bir kaç kulüp play-off sistemine karşı görüş bildirdi. Toplantıda Süper Kupa maçı gündeme gelmedi."

Rezilliğe bak ya.Bu sene play off sistemi olmazsa seneye kaldırılsın.Çocuk kandırıyorlar sanki.Bu sene ceza alacak klüpler de işin içinde olsun diye bir tezgah yaptık desenize açıkça.Lanet olsun bu kadar rezil bir futbol yönetimi hangi ülkede vardır acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

O bold'lu yerler hakikaten can sıkıcı. Dünyanın hiç bir yerinde yok 1 haftada oldu bittiye gelen denenmeyen sistem..
Ben hala Fenerbahçe'nin veya Beşiktaş'ın bu sistemi niye kabul ettiğini merak ediyorum. Evet, açıkça bir çıkarları varmış gibi geliyor, kusura bakmayın. Saçmalık çünkü..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...