EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 playoffu dayatan demiroren o yuzden hakkiniz falan yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 demirören mi: ) peki tamam öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tam hak ettigimizi yiyoruz zaten playoff digiturk bile sokamıcak bizi gibime geliyor para ödenmemesi gibi sorunlar tepeye cıkarsa oyuncular oynamamaya iyice baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Llama said: demirören mi: ) peki tamam öyle olsun her kameraya kutu alın ekieki diye koşan ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 EmenikeNiangSow said: her kameraya kutu alın ekieki diye koşan ben miyim hangi ağızla yapıldığını iyi kavrayın o açıklamaları... beşiktaş başkanı olarakmı söylemiş yoksa klüpler birliği başkanı olarak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Eski konu up-lamış gibi olmayayım ama bu sistemi herkes anladı mı (ben doğru anladım mı emin değilim. Bi yardımcı olun lütfen: 1-İlk 4 takım şampiyonluk için birbiriyle 2şer maç yapacak. Yani lig bittikten sonra ilk 4ün 6şar maçı daha var. Doğru mu? Max puan 3x6=18 puan. 2-Play-off'a puan avantajı ile girebilmek için her puan altın değerinde olacak. Takımlar puanlarının yarısını play-off'a taşıyacaklar. Yani aslında şu an oynanan ligde şampiyonluk yarışı 1.5 puanlık maçlarla gidiyor. Galibiyet 1,5 beraberlik 0.5 puan. Bi başka değişle lig lideri 18 puan farkla birinci bitirse, playy offa sadece 9 puan avantajla girecek. İkinci takım lideri iki kere yenerse farkı kapatacak yani. doğru mu anlıyorum? Lig başarısı ile şampiyonluğu garantilemek için liderin ikinciye (18x2)+1=37 puan fark atması lazım, doğru mu? Bi başka değişle şu anda oynanan lig fasülyeden oynanıyor. Doğru anlamışmıyım? bi yerde hata yapıyor gibi bi hisse kapıldım ama, bulamadım hatamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şike yapan takımlara eksi puan vs verilirse ligden kopmasınlar diye getirilen bir sistem işte galatasaray 10 puan farkla ligi bitiricek belki altının teriyle.ama 5 puanla başlıcak playoff ama koca sene bişi yapmayan rakip takımlar 2-3 maç yüksek performans sergilese şampiyon bunun sakatlıgı bilmemneside var tabi playoffa tam kadro girilir mi bilinmez ha birde extradan derbi oynansın ligtv para kazansın olayı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 doğru anlamışsın sostizm. Ve Red'in dediği gibi, play-off sistemi tamamen şike davasına yönelik. İki amacı vardı: 1- Davayı gündemden geçici de olsa almak için suni gündem yaratmak 2- Şikecilerden puan silip işi örtpas etme planlanıyordu, ama işin içinde ts, bjk isimleri geçince, hele hele baş şüpheli ve en büyük aktör fener olunca puan silinmesi şampiyonluk yarışının da yalan olması demekti. haliyle bu sayede play-offlar onları tekrar yarışa koyacaktı. Sil fenerden 15 puan, ligi de liderden 3 puan geride bitirsin, etti fark 18. playoffa taşınacak yarısı 9. Lideri 2 maçta yense, diğer maçlarda da daha iyi performans sergilese şampiyon olabilir hala. Maksat bu. Bir de bu sayede ligtv iptallerinin önüne geçilecek, fazladan para alınacak vb vb. Ticari yönü var böyle de. Seneye muhtemelen bu saçma sapan sistem kalkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 kart cezalari nolacak peki? averaj falan gidiosa onlarda sifirlansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 peki avrupaya kim gidecek? normal sezonu 1. bitiren şamp ligi diyorlardı sonra vazgeçtiler falan durum ne şu an net bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 En son playoff sıralaması diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Play-off sonu ilk iki şampiyonlar ligine gidecek diye düzenlediler sanırım en son, normal sezonu birinci bitirmek baya gazozuna yani. Avrupa ligi kontenjanları falan iyice bi fantastik, ona hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 yahu zaten rezalet bir sistem de. gazozuna oynuyoruz şu an tamam da. asıl saçmalık, puan yuvarlamak nedir yahu. hiç mi matematik okutmuyorlar okullarda? puan yuvarlamak bildiğin şans faktörü koymak şu lige. tek puansan yaşadın, çift puansan napalım. çözümü de çok basit ulan nedir yani. şunu yapıcaksın işte illa playoff diyosan: her takım playoff'a ligi bitirdiği puanla gidecek. beraberlikler 2 puan, galibiyetler 6 puan verecek. bitti. çok mu zor yani, milletin beyni mi ericek galibiyet 6 puan verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Averajlar nasıl taşınıyor play-offa, ikili averaj var mı ? İkili averaj varsa sezon içindeki 2 maç mı toplam 4 maç mı ? Bir de UEFA grubu niye var ? Zaten ligi 3. ve 4. bitiren UEFA'ya gidiyor, 5. takım gidemiyor ki ? 5-8 arası takımların galibi ne yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 3. Takım UEFA gidiyor ama 4. Gidemiyor 4. Takım yerine 5-8 şampiyonu gidiyo sanırsam yani ligi 1. Bitiren takım playoffda 4. Olursa Avrupa yalan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Şu 4. gidemiyor 5-8 galibi gidiyor olayı doğruysa AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Çocuk komedisi resmen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ya ben de öyle sanıyodum başta da, sanırım dördüncü olan direk evine gibi bi durum yok. 5-8 arası play-off'u bi takım kazanıyo, sonra uefa'ya gitmek için 4. olanla final maçı oynuyolar falan. bahsederken bunalıyorum şu sistemden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hani çok uzak ihtimal olsa da normal sezonu 8.bitiren takımın avrupaya gidip 1.bitiren takımın gidememesi gibi saçma sapan bir durum ortaya çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 galatasaray böyle 10-15 puan farkla ligi bitirip 3. falan olursa playoffta yakarım dekoderi.digiturk binasını taşlarım.holigan olurum yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ben gidip kendi takımımın otobüsünü yakarım lan o kadar fark atıp 3. bitirirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 4Ever said: 3. Takım UEFA gidiyor ama 4. Gidemiyor 4. Takım yerine 5-8 şampiyonu gidiyo sanırsam yani ligi 1. Bitiren takım playoffda 4. Olursa Avrupa yalan oluyor türkiye kupası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Onu unuttular ya kurasını bile çekmediler daha kaynadı shdhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Zaten 2 takım ŞL'ye 3 takım uefa gitmiyormu? UEFA gidenlerin bir tanesi Kupadan geliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ne rezalet bişey piliyif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar