Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playoff sistemi geliyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

knox said:

2. ahahaha epic

allah aşkına orda oturan ve muhtemelen 3 kurus paraya çalışan insanın günahı ne? o mu koymuş playoff u adama görev vermişler yapıyor kalkmış bir de ekran görüntüsü almış, şikayet edecekmiş ileticem yazdı diye attırın işten adamı bütün herşeyin sorumlusu o adam :)
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan ntvsporda ispanyada ardayla roportaj yapıoda

play off bi türlü saçma diyemedi sdfds

kıvırdıda kıvırdı.yayıncı kuruluşuda düşünmemiz lzm dedi en spn

ama sistemin kötü oldugunuda söyledi

yani bu sene ligtv kaybettiği decoderleri geri alsın diye dandik bir lig izlicez.ama daha çok decoder iptal olabilir tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Yok , mevcut puanlar 2 ye bölünecek (yarım puanlar yukarı yuvarlanarak) 4 takım sonra birbirleri ile 6 maç yapacak. En çok puana sahip olan şampiyon olacak, 2. şampiyonlar ligi , diğer 2 si uefa.

Bide süper lig takımları türkiye kupası için 6 maç yapacak artık felan dediler o nasıl olacak henüz söylenmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer 2'si uefa değil.
4. bitiren playoffu 5-8 arası playoffundan gelen takımla tarafsız sahada tek maç yapacak. onu yenen uefa ya gidicek.

yani lig bitti diyelim.

a takımı 80
b takımı 78
c takımı 75
d takımı 74

a takımı playoffda sıcıp 4. olursa, 5-8 den gelen takıma da kaybederse avrupaya bile gidemeyecek. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

geri bildirimli bir cihaz olmadan dreambox olayını nasıl bitircekler merak ediyorum, sistem kart paylaşım olayı, yani linux üzerinden bir kartı paylaştırıyor sende server a bağlanıp dreambox da kart takılıymıs gibi bi duruma getiriyorsun, anca geri bildirim tarzında bir sey olcakki bir karttan çok sayıda yayın izlendiği belli olsun, bunu nasıl yapacaklar merak ediyorum, ama beklemek lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben FB ve BJK nin bu olaydaki suçu ne anlamadım. Şikenin legali fln demişşiniz anlamadım nasıl oluyor..

Alınmayın hemen cidden anlamadım yani..

Bende ligtv yi ligler bitince kapatmıştım bari açtırmam yada açtırmak için telefon edeyim playoff sistemi gelmiş açtırmayın, playofflar başladığında açarız derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...