Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 haha mıhtar koymuş bile videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kendine güvene bak, çok şikayet gelirse playoff kaldırılır ahaha gayet açık açık konuşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hemen geri sayfada var o swf. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 knox said: 2. ahahaha epic allah aşkına orda oturan ve muhtemelen 3 kurus paraya çalışan insanın günahı ne? o mu koymuş playoff u adama görev vermişler yapıyor kalkmış bir de ekran görüntüsü almış, şikayet edecekmiş ileticem yazdı diye attırın işten adamı bütün herşeyin sorumlusu o adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 böyle herkes iptal etmeye başlarsa 2 gün sonra yan çizmeye başlarlar aslında okadar iyi bi sistem değildi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi kesin geldi mi simdi ya playoff olayi takim sayisi ve mac sayisi arttirilirsa guzel olur diye dusnuyorum ben ama sirf fener -puandan basliyacak ve onlarinda sampiyonluk iddasi olsun diye getirilen bir sistemse yazik hakikaten turk futboluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Aynen öyle ve yazık değil abv türk futbolu. MORKO DÖĞÖRÖ diye diye ne hallere geldik ya zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Play off sene sonunda zaten, o zamana kadar bu iptaller ve hoşnutsuzlukla 50 kere kaldırırlar artık =) Daha açılacak davalar vesaire var. Diğer ihale firmalarının yenilen hakları felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 facebookta "decoderleri iptal ediyoruz" "playoff sistemine hayır" grupları kurulsa bir kaç gün içinde milyonu bulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 LigTV alana, 12 ay HD yayını bedava veriyormuş Digi, lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.sporhukuku.org/dosyalar/makale-super-lig-statu.pdf Gerçi hukuksuzluk gayet sıradan bişi artık lolz. Şike kararında özerkliğini kullanmaz, iddianame yargı blabla. Sistemi değiştirmeye gelince BEN YAPTIM OLDU TROLOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 rıdvan ntvsporda ispanyada ardayla roportaj yapıoda play off bi türlü saçma diyemedi sdfds kıvırdıda kıvırdı.yayıncı kuruluşuda düşünmemiz lzm dedi en spn ama sistemin kötü oldugunuda söyledi yani bu sene ligtv kaybettiği decoderleri geri alsın diye dandik bir lig izlicez.ama daha çok decoder iptal olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 dreambox for the win... ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 benim iptal etmem için 100 lira vermem gerekiyor ya fuuu şey yapıcam suan 40 lira veriodum sadece ligtv ye sadece gs paketi kaç para oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şaka gibi abi asfhjsakdfgasdkfhbsadfn yani ne desem bilemiyorum :D türk futbolunun gg olduğu andır bu.aydınlar geldiğinden beri çok saçma şeylere imza atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bide sistem nasıl olcak şimdi ilk 4 e giren şampiyonluk için aralarında maçmı yapıcak? bunun puan sınırlaması felan yokmu? yani lider 10 puan farkla lider ise şampiyon olur gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Yok , mevcut puanlar 2 ye bölünecek (yarım puanlar yukarı yuvarlanarak) 4 takım sonra birbirleri ile 6 maç yapacak. En çok puana sahip olan şampiyon olacak, 2. şampiyonlar ligi , diğer 2 si uefa. Bide süper lig takımları türkiye kupası için 6 maç yapacak artık felan dediler o nasıl olacak henüz söylenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tinu said: dreambox for the win... ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum eylül 15den sonra digiturk şifreleme sistemini değiştiriyor, alacaksanız da ekimde falabn alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 puanları neden ikiye bölüyorlar ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 diğer 2'si uefa değil. 4. bitiren playoffu 5-8 arası playoffundan gelen takımla tarafsız sahada tek maç yapacak. onu yenen uefa ya gidicek. yani lig bitti diyelim. a takımı 80 b takımı 78 c takımı 75 d takımı 74 a takımı playoffda sıcıp 4. olursa, 5-8 den gelen takıma da kaybederse avrupaya bile gidemeyecek. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 off abi sisteme bak.cidden çok kötü :S umarım şu iptal olayları artarda cayarlar şu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Daha çok derbi daha çok para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Millet hakikatten inat etse de iptal ettirse, o yayın ihalelerinin paraları patlasa digide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geri bildirimli bir cihaz olmadan dreambox olayını nasıl bitircekler merak ediyorum, sistem kart paylaşım olayı, yani linux üzerinden bir kartı paylaştırıyor sende server a bağlanıp dreambox da kart takılıymıs gibi bi duruma getiriyorsun, anca geri bildirim tarzında bir sey olcakki bir karttan çok sayıda yayın izlendiği belli olsun, bunu nasıl yapacaklar merak ediyorum, ama beklemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ben FB ve BJK nin bu olaydaki suçu ne anlamadım. Şikenin legali fln demişşiniz anlamadım nasıl oluyor.. Alınmayın hemen cidden anlamadım yani.. Bende ligtv yi ligler bitince kapatmıştım bari açtırmam yada açtırmak için telefon edeyim playoff sistemi gelmiş açtırmayın, playofflar başladığında açarız derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar