serkanay Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 arkadaşlar yokmu invite v.s. şu oyunda? bize davet gelmeyecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gelmiş global alpha ya hoşgeldiniz bıdım indiriyorum şimdi akşam yazarım herhalde görüşlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Lexius said: gelmiş global alpha ya hoşgeldiniz bıdım indiriyorum şimdi akşam yazarım herhalde görüşlerimi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dRdlOvr5LwA&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 selam pek vaktim olmadı bakmaya ama birazcık göz attım. kontrollere alışamadım pek aslında. biraz daha oynarsam nasıl olur bilemicem tabi de. bu tarz oyunlara çok yatkın olmayan biri olarak combatlara girince sadece sağa sola uçup dağlara taşlara ateş ediyorum. hedeflemeyi doğru düzgün çözemedim. onun dışında alpha olmasına rağmen baya sıra beklediğim falan oldu oyuna girmek için. biraz yavan duruyo şimdilik oyun ama bitimine yakın neler olur neler eklerler yeni bilemicem. yeni tier uçaklara kasmak lazım acilen bir de bol bol oynayıp. onun dışında menüler falan çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 iyiymiş, yerden yere vurmadığına göre pek sorun yok dmeek ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sam said: BioHazarD said: ne zaman çıkıyomuş edit: bide niye hepsini ayrı ayrı yapmışlar ki acaba beraber daha güzel olurdu bence. futbol, basketbol, araba yarışını neden birleştirmiyorlarsa ondan. :p Birleştiriyor, bknz: gta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 World of Tanks'ın yapımcılarının yaptığı bir oyun. https://www.facebook.com/PCGamesNetwork bu siteye girip beğen diyorsunuz ve altına key istediğinizi söylüyorsunuz. toplam 500 key var ellerinde dağıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 üşenen olur diyerek ben trailer gibi birşey atayım. http://www.youtube.com/watch?v=Z-mSjVfyYXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 closed beta geldi B)- çekmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?42,5835004,5835004#msg-5835004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 closed betayı kaptım panpişler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ooo forum kafayı yefi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuları birleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 evet bana da beta gelmiş, neredeyse başlığı açtıktan tam bir yıl sonra heh. bundan ziyade wob'u merak ediyorum ama olsun deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bende 1 haftadır oynuyorum gayet güzel yapmışlar ama kullanım zor baya manevralar felan alışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 circle of death kadar kötü bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 başlangıçta otopilot filan gelmesi lazım adam çarpıyor çıkıyor oyundan. tier 10 repair parası verilmez öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ahaahha offff 1,5km'den 250 kiloluk bomba bıraktım, hedefimi benden önce patlattıkları gibi her nasılsa o dropbomb bizim uçaklardan birine çarptı 10sn filan düştükten sonra. trustory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 inanmıyorum arka arkaya iki maçta daha oldu ya, nasıl olabilir yani istesen yapmak imkansız gibi birşey. bombayı bıraktım, bomba hem adamı hem hedefi patlattı. frapsleyip koymak lazım inanılacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Alfa zamanında biraz oynamaya çalışmıştım, o zamanlar match making 2-3 saat aldığı için pek randıman alamadım. Şimdi sıralar ne kadar uzun sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 1-2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Şöyle yakışıklı bir mustang almak lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 gene sovyet uçağı bir numara olmuş sanırım, 1 tonluk en oyuncak gibi görünen uçağın en iyi sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Öff şu ucuz milliyetçiliği ne zaman bırakacak wargaming. Canım alman tanklarını rezil ettikleri yetmemiş mi? Bir de eski client yeni dosyaları indirdi ama yüklerken şöyle bir hata alıyorum, cevabını bulamadım. An unhandled exception has occured. The aplication will be restarted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar