Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warplanes

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
selam pek vaktim olmadı bakmaya ama birazcık göz attım. kontrollere alışamadım pek aslında. biraz daha oynarsam nasıl olur bilemicem tabi de. bu tarz oyunlara çok yatkın olmayan biri olarak combatlara girince sadece sağa sola uçup dağlara taşlara ateş ediyorum. hedeflemeyi doğru düzgün çözemedim. onun dışında alpha olmasına rağmen baya sıra beklediğim falan oldu oyuna girmek için. biraz yavan duruyo şimdilik oyun ama bitimine yakın neler olur neler eklerler yeni bilemicem. yeni tier uçaklara kasmak lazım acilen bir de bol bol oynayıp. onun dışında menüler falan çok başarılı
Mesaj tarihi:
Sam said:
BioHazarD said:

ne zaman çıkıyomuş
edit: bide niye hepsini ayrı ayrı yapmışlar ki acaba beraber daha güzel olurdu bence.

futbol, basketbol, araba yarışını neden birleştirmiyorlarsa ondan. :p

Birleştiriyor, bknz: gta
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
World of Tanks'ın yapımcılarının yaptığı bir oyun.

https://www.facebook.com/PCGamesNetwork

bu siteye girip beğen diyorsunuz ve altına key istediğinizi söylüyorsunuz. toplam 500 key var ellerinde dağıtıyorlar.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet bana da beta gelmiş, neredeyse başlığı açtıktan tam bir yıl sonra heh. bundan ziyade wob'u merak ediyorum ama olsun deneyeyim bakalım.
Mesaj tarihi:
ahaahha offff

1,5km'den 250 kiloluk bomba bıraktım, hedefimi benden önce patlattıkları gibi her nasılsa o dropbomb bizim uçaklardan birine çarptı 10sn filan düştükten sonra. trustory.
Mesaj tarihi:
inanmıyorum arka arkaya iki maçta daha oldu ya, nasıl olabilir yani istesen yapmak imkansız gibi birşey. bombayı bıraktım, bomba hem adamı hem hedefi patlattı. frapsleyip koymak lazım inanılacak şey değil.
Mesaj tarihi:
Öff şu ucuz milliyetçiliği ne zaman bırakacak wargaming. Canım alman tanklarını rezil ettikleri yetmemiş mi?

Bir de eski client yeni dosyaları indirdi ama yüklerken şöyle bir hata alıyorum, cevabını bulamadım.
An unhandled exception has occured. The aplication will be restarted.
  • Yeni Oluştur...