di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ... hic bu kadar anlamli gelmemisti. Turkiye'deki IT camiasi kucuk epeyce. Cogu kisi birbirini taniyor. Bugun aksama dogru bu camiadan bir tanidik aradi. Once sys admin ariyoruz musait misin dedi, yok deyince peki biri var taniyosun sanirim, ne soylersin hakkinda diye eski genel mudurumun adini verdi. Bir anda adamla calisirken cektigim butun iskenceler geldi aklima, yine de kotu bir sey demedim, birlikte calistigimiz donemdeki performansi yakalayamazsin bu kisiyle dedim sadece. Ardindan bu kisiyi oneren ismi soyledi, o kisi su katilmamis cok babali kisilik oldugundan hic abartmadan ne oldugunu soyledim. Dun mevkilerinden dolayi bana ve ekibe iskence eden super denyo tiplerdi, bugun ise alinsinlar mi alinmasinlar mi diye bana fikir soruldu. Laf cuk oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 It camiası nedir madem küçükse oralara yamanayım ? Konuyla ilgili olarak söyleyecek birşey bulamadım başka.Hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 adres ver abi şu tişört'ü göndereyim (:P) http://rlv.zcache.com/like_a_boss_tshirt-p235765480770938231qjdb_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ahaha t-shirt super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 t-shirt (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Keser doner sap doner bir gün gelir hesap döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hesap girer de daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 t-shirt 10 numaraymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 T-shirt topigimi baltaladi. Lan Yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sizde bastırın sevdiyseniz 5 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 gene tim'e noldu diye girdim konuya ama plot twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 beyler ben siparişi verdim, kişi başı 12.5 liraya kargo dahil yolluyorum. isimleri alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 di bu arada bize IT dünyasını anlatırmısın istanbuldaki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 küçükmüş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 IT camiası sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Fistan said: IT camiası sdfsdf beğenemedin mi la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Valla eskiden cok sikti simdi cok rukus. Ne dicem lan IT camiasi iste ? Neyiyle dalga geciyosan artik. Anlaticak biseyi yok hacim, ayni isle ilgilenen kisiler birbirini biliyor kisaca. Mesela luniz ile burdan tanismamis olsak 3-5 seminerde denk gelip taniscaktik muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 t-shirt'den kendime sipariş ettim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 (tu) bizim meslekte öle, 1 sene önce altında çalışan adam pat patronun oluverıo. Mesela 4 ay önce "kanqqs naaeeerr yeaa" die testis muabbeti yaptığım adam şu anda müşterim eheheh. ama oh süper bişi buı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yav said: adres ver abi şu tişört'ü göndereyim (:P) http://rlv.zcache.com/like_a_boss_tshirt-p235765480770938231qjdb_400.jpg abi tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu tshirtten istiyorum bende.. parası neyse vericem pm falan kastırın pls.. ayrıca bende it ciyim ama izmir lol.. istanbulda it ciler döviz icinde yuzup en guzel kızları goturuyomus diolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tshirt win de aquila said: gene tim'e noldu diye girdim konuya ama plot twist. birebir yaşadıklarım buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi yıllarca adamlardan intikam alacağın günü mü bekledin acaba ? di said: ... hic bu kadar anlamli gelmemisti. Turkiye'deki IT camiasi kucuk epeyce. Cogu kisi birbirini taniyor. Bugun aksama dogru bu camiadan bir tanidik aradi. Once sys admin ariyoruz musait misin dedi, yok deyince peki biri var taniyosun sanirim, ne soylersin hakkinda diye eski genel mudurumun adini verdi. Bir anda adamla calisirken cektigim butun iskenceler geldi aklima, yine de kotu bir sey demedim, birlikte calistigimiz donemdeki performansi yakalayamazsin bu kisiyle dedim sadece. Ardindan bu kisiyi oneren ismi soyledi, o kisi su katilmamis cok babali kisilik oldugundan hic abartmadan ne oldugunu soyledim. Dun mevkilerinden dolayi bana ve ekibe iskence eden super denyo tiplerdi, bugun ise alinsinlar mi alinmasinlar mi diye bana fikir soruldu. Laf cuk oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ah it vah it , sevemiyorum seni it. istanbuldaki it camiasının ufak olduğunu ilk defa duydum? , ama sevindim tabi çünkü b planım olur kendisi. t-shirti nerden alıyoruz beyler bi haber verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar