Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keser doner sap doner muhabbeti ...

di

Öne çıkan mesajlar

... hic bu kadar anlamli gelmemisti.

Turkiye'deki IT camiasi kucuk epeyce. Cogu kisi birbirini taniyor. Bugun aksama dogru bu camiadan bir tanidik aradi. Once sys admin ariyoruz musait misin dedi, yok deyince peki biri var taniyosun sanirim, ne soylersin hakkinda diye eski genel mudurumun adini verdi.

Bir anda adamla calisirken cektigim butun iskenceler geldi aklima, yine de kotu bir sey demedim, birlikte calistigimiz donemdeki performansi yakalayamazsin bu kisiyle dedim sadece.

Ardindan bu kisiyi oneren ismi soyledi, o kisi su katilmamis cok babali kisilik oldugundan hic abartmadan ne oldugunu soyledim.

Dun mevkilerinden dolayi bana ve ekibe iskence eden super denyo tiplerdi, bugun ise alinsinlar mi alinmasinlar mi diye bana fikir soruldu. Laf cuk oturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla eskiden cok sikti simdi cok rukus.

Ne dicem lan IT camiasi iste ? Neyiyle dalga geciyosan artik.

Anlaticak biseyi yok hacim, ayni isle ilgilenen kisiler birbirini biliyor kisaca.

Mesela luniz ile burdan tanismamis olsak 3-5 seminerde denk gelip taniscaktik muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yıllarca adamlardan intikam alacağın günü mü bekledin acaba ?

di said:

... hic bu kadar anlamli gelmemisti.

Turkiye'deki IT camiasi kucuk epeyce. Cogu kisi birbirini taniyor. Bugun aksama dogru bu camiadan bir tanidik aradi. Once sys admin ariyoruz musait misin dedi, yok deyince peki biri var taniyosun sanirim, ne soylersin hakkinda diye eski genel mudurumun adini verdi.

Bir anda adamla calisirken cektigim butun iskenceler geldi aklima, yine de kotu bir sey demedim, birlikte calistigimiz donemdeki performansi yakalayamazsin bu kisiyle dedim sadece.

Ardindan bu kisiyi oneren ismi soyledi, o kisi su katilmamis cok babali kisilik oldugundan hic abartmadan ne oldugunu soyledim.

Dun mevkilerinden dolayi bana ve ekibe iskence eden super denyo tiplerdi, bugun ise alinsinlar mi alinmasinlar mi diye bana fikir soruldu. Laf cuk oturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...