Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 3D'yi bende severim ama bunlar çok kötü yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 mortal kombat gibi olmuş son film aslında biraz sdf penetrasyon eksik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben baya beğendim ya. bu tane çekileceği kesin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 devam eden dizilerde bir sezon finali gibi olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bokunu çıkarmışlar 3d olmasının bi özelliği yoktu evde izlenmesi gereken bir film olmuş sinemaya verilen paraya yazık ki vampir fetişti olarak bunu soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Film bildigin kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sakın gitmeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 berbat ötesi.. daha da ötesi hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 3d olmasa da olurmuş. açıkça sadece 1 sahnede 3d olması farkettirdi. ama onun dışında sevdim ben. çok kısaydı film. 90 dakka hemen geçti, bitti. o kötü biraz ama film fena değildi. izlenir. Özellikle bu tip settingleri seviyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kate in sevisme sahnesi varmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar