moriarty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 DOOOBBROOOVSKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 olm bende bisi oldu zannettim alt ustu erasmusa gidemiyecen calismaya basliyinca izin alir gidersen gotingene cok istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gitmiş ya la adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 üzüldüm bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 2011mis lan bakmadim ki hic tarihe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi harbi bu eskiymiş ben de bakmadım üzülmiyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: 2011mis lan bakmadim ki hic tarihe sdf Şimdi İspanya'ya gidiyorum, Göttingen'e 3 posta gidip geldim zati. Son mailli mesajlardan başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: olm bende bisi oldu zannettim alt ustu erasmusa gidemiyecen calismaya basliyinca izin alir gidersen gotingene cok istiyorsan. Oğlum parası neyse versene adama gitsin okusun gelsin herif. Ne diye bizi burada üzüntülü haberlere maruz bırakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dünyanın en şanssız adamı buysa millet ölsün aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Jaegerjaquez said: deadwoll said: come to Göttingen konunun özeti bu çok komikti lan gülsenize göte gelmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hamsilipilav said: dünyanın en şanssız adamı buysa millet ölsün aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 semiah şimdi bf4 alman sunucularında iyi ping mi alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Jaegerjaquez said: Jaegerjaquez said: deadwoll said: come to Göttingen konunun özeti bu çok komikti lan gülsenize göte gelmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 marmara var ya... marmara.. boktan olan benim de boşu boşuna bir dönemimi yemişlerdi.. online kayıt yaptıramamıştım sıkıntı çıkmıştı sonra "bi< halledecez" deyip göndermişlerdi.. derselre girdim sınavlara girdim çıktım sonra bir baktım meğersem benim o dönem kaydım görünmüyor.. ffs neyse bıraktım zaten doktorayı sikerler, 40 ımdan sonra bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 reyou said: hamsilipilav said: dünyanın en şanssız adamı buysa millet ölsün aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bencede milletin ne dertleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Dertle şanssızlığı niye aynı kefeye koyuyorsunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 e konu başı ve sonunu okudum. gitmişsin ya işte arkadaş. asdasdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ne başını ne sonunu okudum özet yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Özet: Erasmus'a gideceği gidiş tarihine yakın kesinleştiği için bileklerini kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 erasmusa gidemedin mi şimdi noldu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gittim, bir sene takıldım, geri geldim. Şimdi personel hareketliliğiyle gideceğim, yeni icatlar çıktı; ben de vol.2 açmadan buradan devam edeyim dedim. İspanya'ya gideceğim yeni yeni icatlar çıkmazsa. Çıkarsa da Çek'e gideceğim; onu da kastırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bi bahtsızlık örneğiden ben vereyim. İş bahanesi ile(tabi iş içinde kullanıcamda) yeni laptop alıcam, buna istinaden yeni kredi kartı aldım. 4 ocağa kadar almam lazım laptopu, ama kart bir türlü gelmek bilmedi. neyse sonunda bi yerden çıktı geldi kart bu seferde 7 gün evrakların merkeze ulaşması varmış. daha bi müddet beklicem şimdi nasıl yetişsin laptop? hadi onu geçtim. 4 ocakta istanbula, 5 ocakta da hollandaya uçucam. biletler, otel parası ıvır zıvır herşey ödendi. 18 aralıkta randevum vardı vfsglobal de vize işlemleri için. ortada hala ne pasaport be vize var. firmayı arıyorum ne oldu diye konsoloslukta diyorlar. lan bu şimdi yarın elime ulaşmazsa ne bok olacak. onca bilet rezervasyon vs yanacak. hadi hepsini geçtim iş için gidiyorum lan ben keyfi gitmiyorum ki. işimi bozacaklar. birde hatun mevzusu var ama ona hiç girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 şanssızlıklarınızı/bahtsızlıklarınızı artık ne diyorsanız okudum düşündüm benim hiç aklıma gelmedi böyle bişey.vardır ama aklıma gelipte anlatacağım çıkmadı şu an sonuc olarak kişisel eksiklikler yüzünden başınıza bu tarz şeylerin geldigine kanaat getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar