Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en şanssız adamının başına gelen son epic olay...

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

marmara var ya... marmara.. boktan olan

benim de boşu boşuna bir dönemimi yemişlerdi.. online kayıt yaptıramamıştım sıkıntı çıkmıştı sonra "bi< halledecez" deyip göndermişlerdi.. derselre girdim sınavlara girdim çıktım sonra bir baktım meğersem benim o dönem kaydım görünmüyor.. ffs

neyse bıraktım zaten doktorayı sikerler, 40 ımdan sonra bitiririm
Sosyal ağlarda paylaş

bi bahtsızlık örneğiden ben vereyim.

İş bahanesi ile(tabi iş içinde kullanıcamda) yeni laptop alıcam, buna istinaden yeni kredi kartı aldım. 4 ocağa kadar almam lazım laptopu, ama kart bir türlü gelmek bilmedi. neyse sonunda bi yerden çıktı geldi kart bu seferde 7 gün evrakların merkeze ulaşması varmış. daha bi müddet beklicem şimdi nasıl yetişsin laptop?

hadi onu geçtim. 4 ocakta istanbula, 5 ocakta da hollandaya uçucam. biletler, otel parası ıvır zıvır herşey ödendi. 18 aralıkta randevum vardı vfsglobal de vize işlemleri için. ortada hala ne pasaport be vize var. firmayı arıyorum ne oldu diye konsoloslukta diyorlar. lan bu şimdi yarın elime ulaşmazsa ne bok olacak. onca bilet rezervasyon vs yanacak.

hadi hepsini geçtim iş için gidiyorum lan ben keyfi gitmiyorum ki. işimi bozacaklar.

birde hatun mevzusu var ama ona hiç girmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

şanssızlıklarınızı/bahtsızlıklarınızı artık ne diyorsanız okudum
düşündüm benim hiç aklıma gelmedi böyle bişey.vardır ama aklıma gelipte anlatacağım çıkmadı şu an
sonuc olarak kişisel eksiklikler yüzünden başınıza bu tarz şeylerin geldigine kanaat getirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...