Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Başlıktanda anlaşılabileceği gibi çok sıkıldım oyun lazım bana ama 1-2 tane değil böyle liste şeklinde 7-8 tane yazarsanız oturup uzun soluklu oynayayım ilginç tarzda oyunlar oluyor mesela machianrium,limbo onun gibi olabilir rpg olabilir, aksiyon olabilir böyle acayip kafa yormayacak, hikayesi güzel,fantastik,bilim kurgu world war dışında her tema olur hatta co-op olursa çok şukela olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 fallout 3 fallout new vegas dragon eyc 1 dragon eyc 2 mass efekt 1 mass efekt 2 the witcher 1 the witcher 2 al sapik gibi zamanini yer bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hepsini oynadım başka başka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 new vegasın dlc'lerini yükleyebilirsin. Co-op diyorsan Portal veya Magicka oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 magickayı denemedim co-op u zevklimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 off sen ne diyon deli manyak zevkli hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 supaplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benim tek kişilik olarak oynadıklarım : pek bu tarz oyunları oynayan birisi olmadığımdan, epey araştırıp bunları oynamıştım. lost planet 2 batman arkharkham asylum Darksiders Alice Madness returns (birkaç güne oynayacağım. Gerçi oyundan çok ortamı görmek için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 son dönemden mi istiyorsun ? assassin's creed serisi mass effect serisi dragon age serisi crysis 2 fallout: new vegas witcher serisi cod: black ops idare eder bunlar baya. yakında çok sağlam oyunlar geliyor, skyrim, battlefield 3, deus ex vb. gibi. onlara da vücudunu hazırlamayı tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 magicka guzel borderlands co-op atacak birini bulursan zevkli oluyor new vegas'i oynamissin galiba ama oynamadiysan oyna bioshock serisini oyna bi de braid, limbo gibi oyunlari deneyebilirsin. limbo'yu oynamadim ama cok iyi diyorlar. braid ise zaten saheser. oynamadiysan ilk bunu oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 haketen bende minecrafta sardım :) acaip eğlenceli yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bende braid oynamamıştım oyun değil resmen sanat eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 alice için not : oynamayın oynatmayın :P. Bayık, gereksiz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar