Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayram namazi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayramda turkiye'de olacagim, babam mail atti simdi bayram namazina gidelim enteresan olur diye, amcam kuzenim falan da gelicekler de ben hayatimda camiye girmedim rezalet cikacak.
napilir olm etrafa bakip inip kalksam yeter mi, calisilacak bisey var mi? dua falan soylemenize gerek yok disardan soylemek gereken bisey yoksa.
Mesaj tarihi:
İmamlar zaten her bayram namazı öncesi tekrar eder yapılacakları. Ki sen yanındakine bile baksan halledersin. Ama senkronu 1 sn sonrasına ayarla, çok şaşırtmaçlı yerler var bayram namazlarında.
Mesaj tarihi:
dışardan sesli bişey söylemene gerek yok, öndekilerden yada yandakilerden birini seç onun gibi eğil kalk.Bide gülme sakın ödekini eğilmiş görünce
Mesaj tarihi:
Bu ellerin nerde tutulcana fln önceden bi bak bence
Bide mümkünse o kuzenin fln arkasına otur önlerinde durma
Ben öle yapıom hep, ztn kalabalık oluyo takmıo kimse

En kötü uykum vardı hata yaptım dersin
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

İmamlar zaten her bayram namazı öncesi tekrar eder yapılacakları. Ki sen yanındakine bile baksan halledersin. Ama senkronu 1 sn sonrasına ayarla, çok şaşırtmaçlı yerler var bayram namazlarında.

ahahaha abi bu nasıl bi anlatım şekli ya üslubun süper.
Mesaj tarihi:
di said:

Enteresan olur ne ya ? Deneysel mi takiliyonuz ?

aynen ben de aynısını soracaktım. enteresan olur ne demek lan.

bayram namazları çok şaşırtmaçlı hakkat. ne insanlar helak oluyor, stress içinde kılıyolar namazı :D
Mesaj tarihi:
abi iste bayram ruhu zart zurt ayagina o enteresan dedigim.

ben bi su linkten okuyim bakalim neymis ne degilmis. takip ederek zor abi bazen secdeye iner gibi yapip oturuyolar falan boka sarmasin.
  • Yeni Oluştur...