Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 5 dakika önce havada 30 saniye boyunca kutup yıldızının 2 katı büyüklüğe sahip kırmızıya yakın bir renkte hareketli cisim havada süzüldü son 10 saniyesinde giderek küçüldü ve sonra yok oldu, uçak dicem ama uçaktan hızlıydı ve ufalıp yok olması şaşırttı beni, benden başka gören varmı bilmilyorum ailecek 30 saniye kitlendik abiye sadfgh Alçaktan uçup ses yapmayan bir uçak varsa oda olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bursa'ysa dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 uzaylıyız biz heryerde gezeriz gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bursa olmasa haberlerimiz 20 dakika sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Uydu olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M4a6jB1hons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bencede doğrudur.bursanın ününü duyan uzaylılar birde biz bakak demiş olabilirler belki incelemeye 2-3 örnek almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Onu geçen yıl gemlikte biz de gördük 5-6 kez, hatta buralara bi yerlere yazmıştım. Ne olduğuyla ilgili hala bi fikrimiz yok, işaret fişeği gibi ama birden havada parlıyor, sönüyor sonra. Garip bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fişektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Fişek değil, fişek dediğin aşağıdan yukarı çıkarken de ışık verir. BU garip bişey, bayaa ilgimizi çekmişti ama sonra bulamadık geçti gitti öyle. HAvada bi anda beliriyor, aynı noktadan değil hep, belli bi alanda farklı noktalarda beliriyor. Aniden ışık saçıyor pembemsi, yavaş yavaş sönmeye başlıyor, bi yerde de aniden kayboluyor. Meteoroloji ile ilgili bişey mi acaba diye düşündük, sonra mantıklı bişey gelmedi onunla ilgili de aklımıza. Hani hava tahmin balonu falan olsa ne bileyim öyle ışık saçması garip. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fişeğin yukarı çıkıp paraşütünü açması saniye sürmüyor ne ara yakalıcaksın görüceksin, inerken denk geliyorsundur hep eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cin feneridir arkadasim 35 tl fiyati var cin balonu diye de geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bizim yazlığın orada da spamlıyorlardı fişekleri, yavaş yavaş inerken yakalıyordum ben de, teknede fişek yok bu adamlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Fistan said: cin feneridir arkadasim 35 tl fiyati var cin balonu diye de geciyor bu. cenazelerde falan yolluyolardı galiba bi filmde vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi iyi güzel de, gemlik körfezinin tepesine cin fenerini rus kuru yük gemisi mi bırakacak? Kemikıl fişeğin çıkışını yakalarsın abi, ki fişek dediğin sabit durmaz, yüksekliği de abartı bişey değil fişeklerin. Fişekle alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fotoğraflar lazım bize üzerine çizgiler çizilmiş nah şuradan şuraya gitti şu kadar sürede diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ya ne uğraşıcam foto çekmekle bilaer. Delikanlı ufoysa gelsin bulsun, gerekirse tokatladıktan sonra çekilmiş fotoğraflarını koyarım. Bilim seviyoruz ama karanlıkta da ışık yakalayacak kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bir cisim gördüm hayatım değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 meteor işte , kırmızı , atmosfere girince yanıyor , gittikçe ufalıyor , yok oluyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ufodur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sleeep said: meteor işte , kırmızı , atmosfere girince yanıyor , gittikçe ufalıyor , yok oluyor 8-) Meteor olabilir dedik ama o çok hızlı hareket ediyor, bu sabit. Bi de bahsettiğimiz şey meteor olabilecek kadar uzakta belirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 budur abi o zaman benim tanım budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 uffaluji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Seagle abi birebir aynı şeyi görmüşüsüz yani ben sadece bu kadar betimliyemedim asdfghj sayısalız agaa (/summon red :D) Işığın giderek azalıp yok olma olayı olmasaydı dicektim ki hava harp okulundan gece uçuşu falan vardır vs.vs. ama son anda şaşırttı namıssız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar