Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.3

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

Peki bişey sorucam ama bunu ciddi soruyorum. 1 hafta kaçırmak niye bu kadar önemli? Yani atıyorum sürekli wow oynasam ve 1 haftalığına banlansam ben de üzülürüm de, 1 hafta kaçırmak derken? Üç beş world first kasan guild dışında ciddi ciddi bi yarış mı var ilk kim kesti diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu exploid'i yapmak yada yapmamak arasında tercih yaparak yarıştan kopmamaya çalışanlar zaten o 3-5 diye tanımladığın guilddeki kişiler, yani hardcore playerler. Nessaftw'de onlardan biri zaten.

Onlar dışında ki kişilerin bu tarz buglardan yararlanya kasmıyorlar bile. Mesela bizim guildin yarısına bu tarz bir bugdan bahsetsen ilk duyacağın laf "ohoooo 20-25 kere RF mi yapılır ya salla gitsin" olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

adalet bole bisi iste, ohhhh bole bu exploitciler cezalandirildikca icimin yaglari eriyor

kopek gibi botlarla farm yapana ve bgde ozellikle gec saatlerde takimlarin yarisi bot olanlara elini surmez
ancak iste boyle forumda hedef olarak gosterilince gotleri yemeyip el atarlar.

ha zerre seyimde degil bu saatten sonra ozellikle swtor'un cıkısına yakin boyle seylerin olmasi daha da hosuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

10$ karsılıgı gold almak oyun dısı etken. Botlar ve benzerleri icin ceza zaten cok net. Ama oyunda hata olması oncelikle Blizzard'ın sucu. Bundan faydalanmak da suc, ama perma ban sebebi degil. O itemlar tabi ki ellerinden alınacak. Oyunda ilk defa bug abuse edilmiyor. Daha onceki world firstlerde bazı exploit'ler hatırlıyor gibiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok oldu exploit daha önceleri tabi, bilinenler var, bilinmeyenler var. Ensidia'nın LK kill falan mesela.

10$'lık gold muhabbeti örnekti - ki zaten onu da yasallaştırdılar bir şekilde, şu en son alınan cub petle - yarattığı olumsuzluk açısından şu son yapılan exploit daha kötü. (Gold alınıp, satılmasının da Blizzard'ın suçu olduğunu varsayabiliriz tabi, bildiği halde izin vermesi)
Sosyal ağlarda paylaş

Of evet ban yemeyip yine de world first kaptırırlarsa çok güzel drama döner. Bu vodka ve blood legion ı trollleyebileceğimiz hangi forum var? Officalı çok sallamazlar gibi.

Tabi world firstleri kaptırırlarsa gidip paragonu methodu lololol diye trolllemek lazım. Ben bu işin takipçisiyim ya swtor çıkana kadar eğlence olur işte ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...