axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ragnarosu yapamazsın, şimdilik sadece Deathwing raidi geldi. Belki ilerde eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 gelmeyin blizzin oyununa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 rmah rmah rmah diyenler bile hala wow'a para veriyor ya dasf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 1 aylığına açtırdım ama bırak 1 ayı, tor çıkana kadar bile oynayacağımı sanmıyorum. Raidi yapar deathwingi keser bırakırım. Tor betadan sonra neden bilmiyorum çok bayık geliyor wow hem pvp hem pve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 official vanilla server açsalar oynarım wow. pvpsi de eski sistem olcak tabi. tbc öncesi son patchten önceki versiyon olcak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 o haliyle de çok saçma yalnız pvp. ambush backstab dead lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vanillanin guzelligi flying mount olmamasi. battlemasterlarin orgrimmar/stormwindde olmadigi donem cilgin zerg donuyordu arathi highlands'de, alterac mountainsde peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Aynen olay bu. Hele ilk gunlerde level kasmayip crossroads ashenvale arasindaki yol boyunca kavga ediyoduk koca gun level 12-13'ten 50-60ina kadar herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 smyrnas said: abaaaww thrall king olmuş resmen çocukta var işin içinde ! bekçi falanmı olduydu bu yeşil eleman bu ne güç dw e karşı? şunları spoiler içine alsanız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 millet lfr'de ağlamaya başladı kesemiyoruz diye. bugün bi oynadılar mı naptılar acaba bosslarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 4/4. İlk bossu ilk defa kesebildim heh, sürekli kurulmuş raidlere giriyordum. Pratik olsun diye dün kestiğim bossları bugün bi kere daha kestim, herhangi bi farklılık görmedim tank olarak. Hatta millet dünden öğrenmiş taktikleri, ninja pulllara rağmen wipe yemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 4/4 ? 4 boss mu var yoksa ilk aktif wing mi 4 boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Canıms ya kıyamam nasıl da heyecanlı. Toplam 4 boss var desem hemen böyle :< olacak İlk wingde 4 boss var merak etme. Haftaya sanırım ikinci wing gelicek ölümkanatın olduğu /人◕ ‿‿ ◕人 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 suan lfr de cok agir bi bug var. :P bakalim kac insani banliycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kan çıkacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bugu mu var? Ne bugusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1 boss tan 1 kere loot alabilme olayini yalan ediyorsun .9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 anlatın da şey edek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben şeyi okudum ki orjinal forumlarda şu an yazdığı için yazıyorum full guild run yapiosun 25 kişi ilk kestikten sonra 4 kişi cıkarıosun raidten plate/mail/cloth/leather giyen 4 alt alıosun ve tüm lootları onlar alabiliyo bosslardan ama trade le istediğin chara veriosun sonra o 4 alt yerine başka bir 4 alt gelio ve böylece loopa bağlıyosun guildteki altlar bitene kadar :) şu var bi de So blizzard made it so you can not receive loot more then once on the same boss if you run Looking For Raid, but if your with a group that will cooperate, such as a guild, you simply down the boss, it tells you your not eligible, then you teleport out of raid, teleport back in, loot off boss, profit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 o bug sayılmaz ki. adamlar imkanları kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 birde spoiler a bak denemedim ama millet yaptık falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 e o nasıl oluyor loot table çıkıyor mu karşına in out yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Herkes passlıyor lootları > teleport out > in > lootu al > aldığın loot haftalık boss counttan düşmesin > profit. Aynı bossu 100 kere kesebilirsin zaten çok kolay, böylelikle bütün LFR lootu bi iki günde elinde. Ama işte raidin ortak çalışması lazım, cidden random girdiğinde mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Iyide LFR lootu çakma itl düşük :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 set bonus>stat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar