Anelor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 selam bence bu oyun acayip güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 transmojkfg baya güzel oldu ya. hemen herkes farklı şeyler geçirmiş üstüne oyunun görünüşü değişti resmen. gerçi orgrimmarın yarısının altında tyrael's charger var o biraz kötü gözüküyor ama ilk gün heyecanı olsun o kadar, yoksa baya kötü bi mount zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi. addonlar gene gg. bıktım her patch sonrası ui fixlemekten allaama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bYVA0Hh6u3U hahahah ulan ya blizz ne zaman bu kadar tırt oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 thrall reyiz koymus cocugu. :D trailer les otesi dsadsafasfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 10 dolara daha iyi sinematik plotı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 2 dürüm 1 ayrana yaptırmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hah yeni hikaye age of mortals sargeras karşı =) aspectlerin işi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tyrael in atının sesi güzel baya. havada süzülüşünü de sevdim. o o algalon'un mounttan çok çok daha güzel. ha herkeste olması bayık biraz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Lind3r0th said: hah yeni hikaye age of mortals sargeras karşı =) aspectlerin işi bitti yok yeni hikaye alliance vs horde olacak işte. dünyayı ortak düşmandan kurtarma mevzusu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abaaaww thrall king olmuş resmen çocukta var işin içinde ! bekçi falanmı olduydu bu yeşil eleman bu ne güç dw e karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Videonun altında şu yorum da ezmiş 'I used to be a Dragon Aspect, then I took an arrow to the knee.' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 raid finderla 4.3 raidinde saved olursak, akşama guildle girdiğimiz normal versiyonunda da saved oluyor muyuz? öyleyse girmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 olursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 What we can gather from this video: Thrall doesn't use protection. It's going to be like Shrek 3 all over again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Raid finderda saved diye bişey yok, istediğin kadar girebilirsin. Yalnız bi raid finderda boss kesersen, aynı hafta içinde o bosstan (RF zorluğunda) başka item alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 RF zorluğu ne kadar bi zorluk peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 10 man zorluğundaki raidi 25 man yapar gibi bi zorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oha , peki normal contenti yapabilio musun RF ile? yani deatwhingi ben RF ile yapabilio muyum o kadar basit bi şekilde? ve düşrdüüğü item seviyesi nasıl normallerden daha mı düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 LFR dropları da normal contentten 1 tier daha düşük. Şu anda 13ilvl fark var yani itemlarda. Ve evet deathwing falan kesiliyor. Gerçi deathwingi LFRde hemen aktifleştirmemişler, LFR çok kolay olduğu için millet abanıp kesmesin istediler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 lfr de tank olarak beklemek de ölüm ha. 2 slot olduğu için ve genelde düşen çıkan falan çok az olduğu için o spotta en az 30 dk bekliyorsun girmek için. dpslere daha çabuk sıra geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ama droplar garanti öyle bi güzelliği var. Hele yanıma druid düşerse yemeyip yanında yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 lfr'deki zorluk seviyesi atesten kac dps yap iste bugun gordum arkadas oynarken adsadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 druidim ben al beni yanına sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yani ben girip yeni contenti ve hatta ragnarosu full lfr ile yapabilir myiim 1-2 haftada? ona göre aktive edecem bi ara da huehue amacım content görmek o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar