Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 lejendari daggerların bonusu ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 girdik raid finderle ilk boss cok basit 2 denemede kesildi ikinciye gidiyok bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 zıuahauayhalasai dk seti asızuıpamjakmsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bu patchin gelmesine daha 1 ay vardır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 lejendari daggerların guestı buglumukı? dun aksam bı yapım dedım guestı aldım pıck pocket yapıcam bossun yanına geldım boss yok ortalıklarda summon tası fılan var tıklayınca ona 42323 tane add geldı olduk :P ne ıs bug fılanmı yoksa raıd guestımı oldu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben sevdim dk setini, omuzluklar güzel mesela, aslında helm de güzel ama "boynuz koyalım evil olsun aga ufff ne seksi" düşüncesinden çıkması lazım blizzardın, yoksa zorla çıkartırız...... bi de gelsin lan artık 4.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 boynuzsuz armor mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Raid Finder'a girdiğimizde fall of deathwing ve the siege of wyrmrest temple var bunların birbirinden farkı ne bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Buglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Arena sezonu 29 kasımda bitiyormuş. Bu durumda 4.3 de 7 aralıkta gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Asgard said: bu patchin gelmesine daha 1 ay vardır dimi 12den vuruyomuşsun nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sımdık http://db.mmo-champion.com/i/77945/fear/ ve http://db.mmo-champion.com/i/77947/the-sleeper/ sımdık bunlar Legendary Daggers guestinın 1ve2 guest odullerı yanlız anlamadıgım bır nokta var equip kısmında -Increases the damage dealt by Sinister Strike and Revealing Strike by 45%.- dıyor combat roglar ıcı guzel fakat Assassination oynayan bır roga bır ozellık vermıyor combatmı olucaz yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Hayır sorun bunların dagger olması (hızlar 1.8 ve 1.4) ve combat rogueların bundan çok ciddi oranda dezavantaja uğrayacak olması. Bu dezavantajı kapamak için böyle bir çözüm düşünmüşler. Başka türlü hem combat hem assassination rogue'ya aynı miktarda yarayan bir dagger yapamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Guest değil Quest, ve rogue'ya değil rogue'a. Ama evet, combat roguelar ass. respeclemek zorunda kalmasın diye verilen bir bonus bu, yoksa 1.8'lik daggerla sinister atılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "Ve" bağlacından önce virgül kullanılmaz ama burasıda Türkçe ya da İngilizce edebiyat dersi veren bir kurumun forumu değil zaten. O sebeple gereksiz laf sokma çabalarını alıp sakince uzaklaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "Burası da" şeklinde yazılacak, dahi anlamındaki de ayrı. İkinci editte de onu düzeltirsin artık :P Bagsearch geliyor default uiye sonunda, ama bagnon ve bütün karakterlerin bankalarını inventorylerini indexleme olayı varken hala meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 guest sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bildiğin bu topiğe sırf blacke kim takılacak diye pusmuştum ilk atak geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ad3m said: Bildiğin bu topiğe sırf blacke kim takılacak diye pusmuştum ilk atak geldi :p Aha tanıdım senı sevgılı offıcer arkadasım benım Yazıkdır bana zaten adama verdınız droapları bak cıkmıs guild den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi yalnız legendary dagger ve bonusu çok orjinal, stacklenen agility veriyor melee class bide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yeni raidin dropları da çıktı bi iki gün önce. LFR droplarını tahmin ettiğimiz gibi T 12.5 yapmışlar (ilvl 384), normal droplar ilvl 397 (13.5?) Yani normal ve LFR arasında 1 basamak fark olacak, bu da hxle birlikte 3 ayrı basamak (40 ilvl) demek bundan sonra her patch için. Pandariada squish kesin lazım. http://www.mmo-champion.com/content/2556-Dragon-Soul-Raid-Loot-Compilation-Fan-Art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://db.mmo-champion.com/i/78475/rathrak-the-poisonous-mind/ Biraz hayvani bişi olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 4.3 ile tüm mageler fire olucak, ne bufflamışlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 in patch 4.3 we’re changing the daily battleground (BG) to reward 100 conquest for a win (up from 25). In addition, every non-rated BG that you win will also give you 50 conquest. There is no limit to how many BGs you can run this way, up to the normal conquest cap. http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3595670888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar