Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Roses

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bide bunu yaptigim donem oyunun ismine "blood" adini koymustum, arkadas dedi blood diye oyun var diye, gidip theme parkimla takasladim oyunu

cocukluk iste buyuk umitlerle eve geldim, oyunu yukledim ve kocaman bir MEH

1 saat filanda o ilk odada donup durmsutum kapiyi acmayi beceremeyip, o zaman PC de oturma odasinda bizimkiler arkada TV izliyor, annem gordu NE OYNIYOSUN SEN OLE IGRENC dedi aynen oyunu geri goturdum, theme parki geri aldim adsfsfad
Sosyal ağlarda paylaş

red alert oynarken KOMINISTMISIN SIL O BAYRAGI tepkisinden iyidir adsf

su ses karti ayarlarinin manuel girildigi yerde ses akrti tanitmaya bogusurken babam fuzelerdeki dovyet bayragini gormustu, ne kizmisti ya oyunda muttefiklerle oynadigimiza ikna edinceye kadar feci yorulmustum

babam soguk savasin bole en yogun vakti 4 sene pentagonda kalmis, fanatik sovyet dusmaniydi hani iknada edemiodum kolay kolay
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
inşallah M&B remake olmaz sadece geliştirirler biraz oyunu. tabi şehir ele geçirmece falan gibi şeyleri de kaldırmamaları lazım ben multiden çabuk sıkıldım single playerdaki olaylar olmadığı için.

ayrıca bi önceki sayfaya ithafen, ben de age of empiresın karton oyununu yapmıştım yine kartondan minik minik askerler, kuleler falan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

m&b remake gibi olmayacak zaten gibi sp açısından, çok detaylı okumadım ama o rpg kısımları yok sanırım.

ayrıca paradox m&b'yi zaten kendisi yayınlarken, ikincisi hazırlanıyorken niye kendini kendi ayağından vursun?

paradox da değil kaldı ki oyunu yapan hani, yıl 2012, hala geliştirici ile yayımcıyı ayırt edemeyen insan var forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...