dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Forumda oyun dışında baya konu mevcut az açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 SenariouS said: oha cok humanistim lan bugun ilaclar yan etki yapti sanirim. Senarius bizim kişisel problemimiz yok kimseyle, kaldı ki her türlü fikri benimseyebilir de, kendi beğendiği bir oyunu beğenmiyor diye yada tam tersi, kimseye hakaret edemez... Hater olmak istiosan ol, eleştir oyunu... Fanboy olmak istiosan ol savun hatta tap oyunununa... Ama karşındaki insanların kişiliklerine saldırırsan bi noktada ipin ucu kaçar, karşılık almaya başlarsın o zaman pati ortamı bozulur. Buna kimsenin hakkı yok... Neyse oyuna dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 arkadaşlar vaktiniz varsa açar şu an konuştuğunuz başlığı geriye doğru okursunuz. bu başlıkta tek eleştiri yapan kişi ben sayılırım benden başka 3-5 tane adam eleştiri yaptı onların eleştirisi de tek bir posttan ibarettir, adamlar betayı bıraktı ve tekrar açmadılar. eğer başlıkta 100 tane negatif eleştiri varsa, abartısız 85 tanesi benimdir. negatif eleştirilerim çok rahat pozitiflerin yanında ağır kalır. mevzunun wildstarla alakası yok. ben bu başlıkta aktif yazıyorum diye okumayan bihaber kitle ben oyunu körü körüne promote ediyorum. eso'yu körü körüne demote ediyorum sanıyor. aslında ikisini de neutral bir şekilde değerlendiriyorum. yetişkin adamlar saçma sapan oyunları kişiselleştirip, cephe alıp, gruplaşmaya falan giriyorlar. bende gülüp geçiyorum yani. acınası bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kisisel problemim yok demissin ama 10 sayfadir ilk postun alayci gif olmus beybaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dreagloth said: Ağır saçmalamıyor, haklı olduğu konuyu ağır savunuyor, ama baya haklı, bir hava değişimi verelim kendisine. bir konu uzerinde hakliysan haklisindir abi biter gider. simdi wildstarda konuyu esodaki butthurt (neyse ve nedense artik) getirmenin manasi nedir ? ha bu arada surada esoya cikipda muhtesem diyende olmadi hatta bingildakla yazismalarimiza bakarsan ben (biz) her seferinde biliyoruz ama kendimizce sebeplerimiz var dedik. allah icin eso oyununun mmorpg standartlarinda nerede oldugunu bilmeyecek adam varmi surada yazan ? bunu sadece ben biliyoruma getirmek ustune kisilerin zevkine sahsiyetine kibar ama ustu acildiginda agir kelimelerle saldirmak. bunun adi eger hakliligi savunmaksa itirazimiz var mudurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bıngıldak X-Y nedenlerle oynamak istediğin oyunu oyna, X-Y nedenlerle oynamak istemediğin oyunları da oynama... Başkaları X-Y nedenler sunduğunda da "karşındaki kişinin kendi nedenlerine" saygı duy... Bize senin eleştirmiş olup olmamandan... Hala aynı kafadasın "kendini açıklıosun millete" oysa burda seninle ilgili cümle kuran yok WILDSTAR KONUSUNDA KONUŞUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abicim okuyorum ben sahsen zaten. arti gene bakarsan oncelere bingildak ve mortise katiliyorum oyun hakkinda (elestirilerinize) demisim. ayni seyleri hissetmisim size destek atmisim. sonra cikip ne bekliyordun ki wildstardan ne umdun ne buldun. ben anlamiyorum ki seninle ayni gorusteyim olmuyor karsi goruste hic olmuyor. :) bingildak said: arkadaşlar vaktiniz varsa açar şu an konuştuğunuz başlığı geriye doğru okursunuz. bu başlıkta tek eleştiri yapan kişi ben sayılırım benden başka 3-5 tane adam eleştiri yaptı onların eleştirisi de tek bir posttan ibarettir, adamlar betayı bıraktı ve tekrar açmadılar. eğer başlıkta 100 tane negatif eleştiri varsa, abartısız 85 tanesi benimdir. negatif eleştirilerim çok rahat pozitiflerin yanında ağır kalır. mevzunun wildstarla alakası yok. ben bu başlıkta aktif yazıyorum diye okumayan bihaber kitle ben oyunu körü körüne promote ediyorum. eso'yu körü körüne demote ediyorum sanıyor. aslında ikisini de neutral bir şekilde değerlendiriyorum. yetişkin adamlar saçma sapan oyunları kişiselleştirip, cephe alıp, gruplaşmaya falan giriyorlar. bende gülüp geçiyorum yani. acınası bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kanuni said: ha bu arada surada esoya cikipda muhtesem diyende olmadiswtor harika oyundu diyen bile oldu olmaz mı yaaa. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 e sen de şu an onun yaptığı kişisel birşeyi konuşuyorsun o halde, wildstar konusu ortada yok gibi geldi de kanka son muhabbetlerde. o yüzden şaşırdım. hani baya bir taraf haklı ama iki taraf da o kadar kişiselleştirmiş ki, çıkılmıyor içinden gibi duruyor buradan. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Xaenin said: Kisisel problemim yok demissin ama 10 sayfadir ilk postun alayci gif olmus beybaba. Alaycı gif oyun hakkında bıngıldak hakkındamı? Bıngıldak içerik yazmış bende içeriği alıp "oyun hakkında" makaramı geçmişim... Bu mu kişisel? Okuduğunuzu anlayın bari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bingildak seviyor abi oyunları analiz etmeyi muhabbetini yapmayı, post atarken de böyle çok yüzüstü yorum yapmayı da sevmiyor, o yüzden döşüyor wall of textleri. bingildak candır. laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 madcow said: Kanuni said: ha bu arada surada esoya cikipda muhtesem diyende olmadiswtor harika oyundu diyen bile oldu olmaz mı yaaa. asdf kisisel begeni abi o. ben begendim o oyunu cok keyif alarak oynadim belli muddet arkadaslarimla. bir oyunun kotulugu veya iyiligi kisiye kalmis benim acimdan. 1000 kisi begenmez 1 kisi begenir o gelir cok iyiymis der 999 kizar belki ama bence haklidir kendince cunku onun keyfi olay. aramizda swtor guzel oyundu diyende bunu belirtmistir hep. gidipte siz hanzosunuz anlamadiniz demedi kimse swtor icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 evet o zaman, wildstar'ı konuşuyoruz diyen arkadaşın derin ve değerlendirici bütün wildstar postları alt alta koyup bir inceleyelim o zaman: lightNdark said: Oyunun tek beğendiğim yanı Dev bloglar... Çok eğlenceli... gerisi trışka baya derin bir değerlendirme söz konusu bu noktada. özellikle mekaniklerle ilgili değerlendirmesine katılıyorum. lightNdark said: Bebelere balon... Ben çok beğendim şaka maka... 9 yaşında yeğenim var ona alırım oynasın çocuk çok eğlenir bence hmm, bu konuda katılmamak elde değil. bebelere balon özellikle baya derinlemesine bir analiz olmuş. lightNdark said: lol adam vatani görevini yapıyor olm... psikolojik yardımı olacağını bilsem healliycem... hatta dur healliyorum evet, gif'de yerinde olmuş. lightNdark said: Kısaca oyuncunun yapacağı seçim seni nasıl sağacaklarına karar vereceksin business plan'e dair bu engin paylaşımını tez konusu yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu tartisma aptallik skalasinda twitchte pokemon oynayanlara yaklasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 forum patlıycak bu #2 olsun artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 butthurtu aciklayacaktin abi. birde bana devamli para ile saldiriyorsun ya espriden, ben onuda hala ogrenemedim :) ciddi bekliyorum hala. butthurt ozellikle bu aksam aciklarsan memnun olurum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hala aynı kanıdayım bıngıldak, eğer balonla oynamak istiosanız wildstar'a para vermeye gerek yok, aç Paticik'de yeni bi account senin de olsun balonun... baya bi idare eder, ücretsiz... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kanuni said: bir konu uzerinde hakliysan haklisindir abi biter gider. Suna katilmiyorum abi bu olaylar cok subjektif konular. Oyunlar genel anlamda sanatla cok benzesiyor. Hakli olma durumu yok buna aciklik getirelim. Sonra fanboydur falan bunlar dogal seyler. Misal Jester adam Xbox fanboyu. Ama bu benim onu hayvanca elestirmem icin bir sebep degil. Ki Jester gelse beraber oyun olsak saygida kusur etmem neden edeyim. Forumda gerekli olan bu karsidakine saygi. Ama duymak zorunda degilsin, forum lan bu internet. Ben isterim ki NeoGaf forumundaki hava burda da yakalansin. Ama olmuyor. Forum populasyonu kucuk (ki bence yeterli) herkes biribirini taniyor ve biliyor. Boylece hayvan gibi elestiri yapilabiliniyor. Ya kirmayin birbirinizi yeter. Eger haterlik yapmak isteyen olursa. 4chan b alalim onu orda rahatlasin. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bir konu hakkinda hakliligini hep ayni cumlelerle 30 kere acikliyorsan yetiyor abi anliyoruz. diger dediklerine katiliyorum. bende sevmiyorum devamli hir gur. birde komik olan, bir konuda hirlasiyorsun sonrasinda forumun diger tum konularinda ayni sey. ne oluyor, neden ? bir konuda anlasamadik diye diger konularda diye dusman olduk ? sevgi kelebegi olmussun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 wildstar = kötü tamam bitti daha tartışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tayyip'in kasedi benim bölümde tartışılıyor beyler oraya gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bingildak said: burada oyuncunu yapacağı seçim şu olacak, level 50 oldun. craftable 4 tane epic item var. bunları in game para ile ah'den alırsan dredd alamayacaksın. almazsan, aylık ödeme yaparak zamanını raidlere/instancelara vererek dengi itemlar toplmaya çalışacaksın. veya housing konusunda evini döşemek istiyor musun, mount customization yapmak istiyor musun - eğer bunları istiyor ve ah kullanıyorsan ayın sonunda casual olarak büyük ihtimal dredd almaya paran olmayacak. veya wow'daki gibi level 50'de en hızlı mountu alacak mısın yoksa dredd alıp bir hafta bekleyecek misin? gibi gibi. Wildstar Business Plan: Bazıları gibi işsiz güçsüz değilsen, sürdürmek zorunda olduğun bir sosyal hayatın varsa yada bitirmekle yükümlü olduğun bir okulun falan varsa, spor falan yapıyorsan... Kısacası bir hayatın varsa *AH'den epic item satın almak zorunda kalacaksın *Senin başın kelmi? Arkadaşların yapmışsa sende evini daya döşe *Mount mu lazım? Alıcaksın tabii *E bir de customizing özelliği koyalım ki millet illa bi şekilde para harcasın dimi ama Paranı harca ki: Oyun içi paran yetmesin ite kaka subs öde ;) Arkadaşım, adamlarda gayet iyi biliyor ki insanların "çoğu" zaman yetersizliğinden, "çoğu" yaşı gereği, "bazılarıda" maddi durumu zaten iyi olduğundan harcayacak oyun içi parasını. Sonra da sağacaklar güzel güzel olay bu... Ha sen şunu demek istiyorsun şimdi anladım: "tam bana göre bir oyun" ben sağılmıycam... haklısın lol işte senin millete "güzel" diye anlattığın business planın benim bakış açımdan nasıl göründüğü... Sen beğenmişsin, çünki sana göre... Ama milleti de uyandırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 said: Bazıları gibi işsiz güçsüz değilsen, sürdürmek zorunda olduğun bir sosyal hayatın varsa yada bitirmekle yükümlü olduğun bir okulun falan varsa, spor falan yapıyorsan... Kısacası bir hayatın varsa said: Ha sen şunu demek istiyorsun şimdi anladım: "tam bana göre bir oyun" ben sağılmıycam... haklısın lol said: Alaycı gif oyun hakkında bıngıldak hakkındamı? Bıngıldak içerik yazmış bende içeriği alıp "oyun hakkında" makaramı geçmişim... Bu mu kişisel? Okuduğunuzu anlayın bari lol said: burda seninle ilgili cümle kuran yok WILDSTAR KONUSUNDA KONUŞUYORUZ lel http://replygif.net/i/114.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kaede said: wildstar = kötü tamam bitti daha tartışmayın seni saymiyoruz. daha bi seye iyi dedigini gormedik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kanuni said: sevgi kelebegi olmussun :D ilac cok guzel kafa yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar