Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ya dreag ne adamsın. Trolleriz suç trollemeyiz suç. Çok güzel pas vermiştin bugün gerçi ama tuttum kendimi. Büyüyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet kacak server malesef :( onuda patiden bulmustum zaten, girer girmez kufur kufur kufur.. allahim. ha birde ben denedim sonralari uo ama o animasyon grafik vs yok olmadi. en son grafikleri degismisti sanirim dimi bunun ? eq1 cok sarmisti zaten o aralar.. ne community vardi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi yapın troll ünüzü, geyiğinizi karışan yok ki, kayırdığım adamlara yapmayın sadece, çok sinirleniyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben ss aldım. Lazım olur bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 lightNdark said: Oyunun tek beğendiğim yanı Dev bloglar... Çok eğlenceli... gerisi trışka +1 abi, birde o kaykay iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hmm uo accountumda varmis benim alla alla. bakiyim suna.. almisim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Adam gibi combat log var oyundan wowdan beri belki ilk, addonlar vs bütün hepsi gelir buna wow 2 olur direk, combat log çok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 vaako51 said: berbat grafikleri olan, garip animasyonlara sahip şirinstar'ın neresini boklayalım abi, oyun baştan sona kötü. Şirinstar'dan Fallingstar'a çevirelim. Nasılsa her kopya oyunun sonu aynı. Bunuda Allods Online terazisinemi koysak ne. Aynı türde oyunlar nede olsa.Copy/Paste WOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bingildak said: lineage 2, aion, gw2, wildstar hepsi ncsoft. master account ile login olman gerekiyor - email adresini kullanarak. bazı oyunlarda eskiden account ismi vardı, kaldırıldı artık onu deniyorsan. @genel: bu arada gelen keyler weekend mi closed beta mı? gw2 ayri galiba, cunku ayni emaille yeni ncsoft accountu actim. gw2 icin de ncsoft accountu acmis miydim hatirlamiyorum, ama oyuna girdigim accountla ncsofta giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 gw2 harici hepsi ayni accountda. gw2 farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 patlattınız mı oyunu pati ahalisi? bir haftadır bakamadım foruma. uzun dayanmış paticik standartlarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Wildstar ve patlama kelimesini aynı cümle içinde kullanmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyun guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Wildstar yalan olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2-3 ay bu 2-3 ay eso iyi 2014-2015 den 5-6 ayi doldurduk. gud gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2-3 gitmez ikisi de, belki eso pvp yi oturtursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 biz gideriz herhalde muhabbet laklak geyik derken geciyor. birde aksamlari geliyor bizimkiler zaten. gunde 3-4 saatten max. eso daha cok goturcek gibi en azindan ilk o geldigi icin birde lore cok hosuma gitti daha oturmus bir dunya. wildstar icin notrum. guzel oyun, bildigimiz formulun en derin kosesinden cikmis gelmis. wow iste.. oyle hic bir sey bilmeden girip ok takip edip mob kestim umrumda olmadi olan biten bu kotu bir sey bunu yikmak lazim. manasi kalmiyor levellemenin etrafta olanlarin, aldigin questlerin, eger varsa bir ana hikayenin. bas al questi git noktaya oldur topla gel geri ver questi cok fena. bunu bir cizgiye oturtmuslarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mina said: vaako51 said: berbat grafikleri olan, garip animasyonlara sahip şirinstar'ın neresini boklayalım abi, oyun baştan sona kötü. Şirinstar'dan Fallingstar'a çevirelim. Nasılsa her kopya oyunun sonu aynı. Bunuda Allods Online terazisinemi koysak ne. Aynı türde oyunlar nede olsa.Copy/Paste WOW. aynen abi, zaten art director ü cemil ipekçi olan oyunun sonu belli. yok en çok hype yapan adam bile; level'layamıyorum, sıkılıyorum ama oyun iyi diyorsa daha ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 eso wowun daha kötü bir klonu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hersey wow ile basladi... big bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi bırakın oynamayın, her ek pakette geri koşuyorsunuz piyasadaki tüm firmalar da clone larını yapmaktan vazgeçmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 expansionda donerim acimam. benim diyen yeni oyundan gene daha eglenceli geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 En son wotlk aldım onuda yarısında bıraktım zaten, daha dönmem wowa , themepark mmolar artık çevre etkileşimli single player tadında hepsini denerim oynarım sıkılır atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hele bu xpac, dreanora gidip durotanla omuz omuza savaşabilmek falan. Islak rüyalarıma tercüman olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 max 1-2 ay zaten expansion.. levelle, yeni yerler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar