Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

vaako51 said:

berbat grafikleri olan, garip animasyonlara sahip şirinstar'ın neresini boklayalım abi, oyun baştan sona kötü.

Şirinstar'dan Fallingstar'a çevirelim. Nasılsa her kopya oyunun sonu aynı. Bunuda Allods Online terazisinemi koysak ne. Aynı türde oyunlar nede olsa.Copy/Paste WOW.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

lineage 2, aion, gw2, wildstar hepsi ncsoft. master account ile login olman gerekiyor - email adresini kullanarak. bazı oyunlarda eskiden account ismi vardı, kaldırıldı artık onu deniyorsan.

@genel: bu arada gelen keyler weekend mi closed beta mı?

gw2 ayri galiba, cunku ayni emaille yeni ncsoft accountu actim. gw2 icin de ncsoft accountu acmis miydim hatirlamiyorum, ama oyuna girdigim accountla ncsofta giremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

biz gideriz herhalde muhabbet laklak geyik derken geciyor.

birde aksamlari geliyor bizimkiler zaten. gunde 3-4 saatten max.

eso daha cok goturcek gibi en azindan ilk o geldigi icin birde lore cok hosuma gitti daha oturmus bir dunya.

wildstar icin notrum. guzel oyun, bildigimiz formulun en derin kosesinden cikmis gelmis.

wow iste.. oyle hic bir sey bilmeden girip ok takip edip mob kestim umrumda olmadi olan biten bu kotu bir sey bunu yikmak lazim.

manasi kalmiyor levellemenin etrafta olanlarin, aldigin questlerin, eger varsa bir ana hikayenin.

bas al questi git noktaya oldur topla gel geri ver questi cok fena. bunu bir cizgiye oturtmuslarsa iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

vaako51 said:

berbat grafikleri olan, garip animasyonlara sahip şirinstar'ın neresini boklayalım abi, oyun baştan sona kötü.

Şirinstar'dan Fallingstar'a çevirelim. Nasılsa her kopya oyunun sonu aynı. Bunuda Allods Online terazisinemi koysak ne. Aynı türde oyunlar nede olsa.Copy/Paste WOW.

aynen abi, zaten art director ü cemil ipekçi olan oyunun sonu belli. yok en çok hype yapan adam bile; level'layamıyorum, sıkılıyorum ama oyun iyi diyorsa daha ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...