Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Bu oyun tam sana göre gerçekten. Yani buradan tanıdığım kadarıyla. ilk beş dakikayı beğendiysen oyuna aşık olursun. Çünkü ilk haritayı geçip gerçek haritaya girince oyun daha güzelleşiyor. Ha ben beğenmedim o ayrı. Thempark sevenler için bulunmaz nimet Wildstar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ui kuculuyordur insallah.. fazla iri geldi bakayim sunada. birde tutorial ancak bu akdar karisik ogretilir olmus. her an heryerden pencere firliyor ama duzeltirler herhalde cokda sorun degil aslinda. bilmem havasi karakterler animasyonlar hos. ne biliyim diyorum ya hep kac senedir oynuyoruz iste beklentim yok artik. single yerine bunlari oynuyorum dunyayi gez levelle high end hafif bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 interface - scale UI boyutu için addon desteği de var bu arada garip garip buglar olursa /reloadui yazın düzeliyor yavaşlama ne bileyim takılma fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mmo kısmı olmasa bile çok güzel bir Ratchet&Clank oyunu gibi oynanılacak potansiyeli var. Mekanlar özene bezene yapılmış, animasyonlar harika, müzikler oturaklı, "gerçekçi" olmalı diye hiç uğraşmamışlar, kendine özgü bir tarzı var. Hakkını verir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 fps sorunu var gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben view distance'ı yarıladığımda 80% 60 fps üzerindeyim ama optimizasyon yok şu an + debug mode çalışıyor client dediğim gibi klasöründen client64'deki client'tan çalıştırın + view distance kısın hala kasıyorsa optimizasyona kadar böyle demektir edit : eğer windows 64 bitse launcher otomatik 64 bit client'ı çalıştırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 indiyor, mobadan kurtarsın beni yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 oyun cok iyide su ui olmamis. oyunun sade oynanisina yakismamis ama onemli degil zaten addon paketleri ile gelir bir suru sey. mis gibi oynuyoruz ama ui karisiklik hissi veriyor.. arti ben anlamadim nerde bunda yeni combat dinamigi bildigimiz wow iste yerdede kirmizi moblarin yapacagi seyler var. ha tabii levelim dusuk daha ama kalas gibi warrior olarak hayatim boyunca yaptigim gibi tab target daliyorum cikiyorum. missss. mis. oyun oynanabilirligi ile kendine deli gibi cekerken, ui ile itmeye calisiyor oyundan. etraftaki npc lerin konusmalarini kapamak istiyorum oda baska bir karisiklik veriyor ortama. bir acaip karisiklik duzensizlik mevcut bu konuda ama cozerler, gordugum kadari ile de oyun 2014 sonunda falan cikarsa iyi. wow in space.. bu iste oyun aslinda tam istedigimiz sey. fantasy wow var birde scifi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Level 8'den sora falan daha bi içine giriyorsun combatın. Öyle olduğum yerde duriyim bam güm giriyim yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hepinize mi invite geldi yoksa open beta mı açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 stres test beta geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 neyse kapadim cekemiycem tekrar wow simdi :D bu his kotu oyun icin ya neyse bakalim. cikinca duruma gore bakarim. wow' a benzerligi hem guzel hemde wowdan kusmus adam icin bir kabus olabilir.. iki arada bir derede kaldim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 wowu zamaninda birakmadiginiz icin hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 haklisin mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Lan key verin şu garibe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 stress teste bile invite alamamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 wow'dan sistem olarak kombatı farklı değil zaten hep diyoruz zaten getirdiği bir yenilik yok diye. sadece daha hızlı ve positioning daha farklı. benim oynadığım dönemde normal mob abilityle 50% dmg vuramıyordu mesela WS'de vuruyor. yavaş abilityleri dodgelamazsan ölüyorsun genelde ki kombat 1v1 için dizayn edilmemiş bence. ben neredeyse hiç 1v1 girmiyorum pvede. şu an lvl 9 warriorla oynuyorum genelde 3-5 tane çekiyorum pack halinde. pingler patates olmuş bu arada oynanmıyor. us abanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 eve gideyim bende o us abananlardan olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ya oyun sanki frame atlıyor gibi kalite ile alakasız neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bilemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 vsync acınca biraz toparladı gibi ama lagda vardı sanki medic açtım genel olarak karakterler atmosfer filan şirin epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 dün gece ping 230 ların üzerine çıkmıştı ayrıca gecikme var gibiydi, bakayım şimdi nasıl edit : ping normal bende lag yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yok olmuyor ne kadar zorlasamda icimden oynamak gelmiyor. gene girdim kusacak gibi oldum ciktim. hani wow olsun da onun ilk hisleri ne olacak. son hisleriyle oynamak pek zormus bunu. cikinca tekrar bakarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ping yine patates oldu, çıktım 12 oldu warrior, baya iyi gidiyor şu ana kadar. anladım ki benim dominion oynamamam gerekiyor, dominion bölgeleri beni bayıyormuş. gayet keyifli oynadım exile karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Ben görselini sevdim oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar