Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

boss fightlar eğlenceliyse, farklı zorluk seviyeleri sunuyorsa, carrot iyi yerleştirilmişse bence olmuş demektir. progress olmalı, girip herşeyi kesip çat diye çıkıyorsan o sistem yürümüyor zaten. tier / tier olmasına lafım yok da challenging olsun mümkünse.

ayrıca haftada 3 gün yap abi raidi, o zaman content'i bitiremezsin zaten. casual adam 5 gün raid yapmasın bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bossu bir kere kesince tamamim, ama sorun o bossu elli kere kesmen gerek ki diger bossu indirebilesin..

abicim kestim iste full kazik gibi yap tek kesis sonrasi baska bossa akalim. ne diye ben 50 kere ayni seyi yapmaliyim. ?

onun yerine koy boss, keselim baskasina gecelim, gecerken bir sey isteme extradan.

conan misal hic savasa giderken lan dur kendimi bir upgrade edeyim diyormu ? hic bir hero (thor superman gak guk) demiyor bunu ama biz maalesef isimiz gucumuz yok ust bas duz.

bu sacma bir loop.

bunu challange i baska sekilde arttirarak yaparsin belki. iteme bagli kalmadan grubun kalitesiyle one cikacak bir sistem.

bu nedir bilmiyorum tabii, bilsem yapardim :)
Sosyal ağlarda paylaş

misal pve de boss kesince herkes puan alsin ya da fame gibi bir sey. bu puanlarla pvp deki itemlar gibi vendordan alinsin.

ya da pvpve gibi bir sey olsun. bosslari karsi factiondan oyuncular yonetsin. 10 kisiye iki farkli boss ornegin. hem onlar hem sen kazan. devamli farkli boss fight hemde.

ben farkli yonetirim sen farkli.

falan filan iste dedigim su anki yorungesinden farkli bir seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

kaptırmış kasıyordum ne güzel ya uzun zamandan sonra, stress testi için kapattılar server'ı. stres testine girecek arkadaşlara küçük notlar düşeyim :

nexus closed beta karakterinin olduğu asıl realm. bu stress testi için ekstradan 3 adet realm açılacak. nexus popülasyonu çok yüksek bir realm olduğu için sadece stress için girecek arkadaşların başka realmlere girmelerini tavsiye ederim çünkü bundan önceki iki stress betada lagdan oynanmaz hala gelmiş server, belki yeni realmler bu problemi çözer sonuçta nexus'da oynayan adamlar karakterlerini bırakıp yeni realmlere girmeyecek.

fps ve ping'i ctrl + f1 ile görebiliyorsunuz. pingi görünce şaşırmayın, amerikada serverlar - avrupa serveri closed betada yok. pingler haliyle yüksek.

class ve proffesion olarak şunları tavsiye ederim:

1) engineer - ranged : botları eğlenceli ve genel olarak skilleri en iyi çalışan class dps/tank

2) stalker - melee : en hızlı kombata sahip class, ufak tefek sorunları var ama haftasonu oynayacak adama batmaz. dps/tank

3) warrior - melee : ben yavaş kombat istiyorum diyenlere tavsiye ederim tank/dps

4) esper - ranged/melee : build/unleash noktasında çok güzel, abilityleri genel itibariyle benim en çok hoşuma giden abilityler fakat ilk 15 level build yaptığı skill stationary. bu çok büyük bir dezavantaj wildstar'da, cast ederken mobun abilitylerinden kaçamıyorsunuz. healer/dps

5) medic - ranged : full mobility channeling ağırlıklı skilleri olan "farklı" bir class. beni çok sarmadı ama pvp'de baya efektif gibi gördüm mobility sayesinde. healer/dps

6) spellslinger'ı deneme fırsatım olmadı. mobility, spell/pistol karışımı bir şeyler full ranged.

proffesion olarak (eğer adı proffesionsa tabii):

platform sevenlere : explorer
genel olarak : settler
lore sevenlere : scientist
no brainer - kombat sevenlere : fighter

tavsiye ediyorum.

eğer böyle karanlık mapler, ortamlarda benim gibi içiniz bayıyorsa dominion açmayın çünkü dominion'ın ilk ve uzun map'i baya karanlık iç bunaltıcı.

oyuna girince tavsiye edeceğim 2 tane ayar olacak, bunları girer giremez yapın bence:

options - video:

1) view distance, hemen düşürün çünkü maximumdayken çok ciddi fps kaybına neden oluyor, dünyanın diğer ucunu görmeye gerek yok. closed beta optimize değil daha.

options - gameplay:

2) "basılı tuttuğunumd cast etmeyi devam ettir" bir özellik var, onu aktif edin. oyunda auto attack olmadığı için stalker, warrior falan oynarken her swing için 1'e basma basmanız gerekiyor, skiller gelene kadar parmak felç olabilir. bu seçeneği aktif ederseniz 1'e basılı tuttuğunuzda sürekli olarak 1'i kullanacaktır (swing veya cast ne var ise artık)

son olarak tutorial baya kötü, swtor tarzı bir izlenim veriyor başta. baya kötü tasarlanmış ve hep kapalı instancelar gibi. 10-15 dk sürüyor ve sonra open world'e iniyorsunuz. oyunun devamında böyle bir yer bir daha yok.

herkese iyi eğlenceler diledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...