Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Sonraki aylarda da, Eve gibi oyun içi parayla oyun saati satın almak bence imkansız olacak. Anca tatil zamanlarında bebe belik kasar ona deli gibi.

Yoksa gelmişim akşam eve. Oynayacağım zaten maksimum 3 saat. Bir de gidip grind mi yapacağım oyunu beleş oynayayım diye?
Haa son level olmuşsundur. Yapacak daha iyi bir şey bulamıyorsundur. Gider yaparsın. Zaten bir oyunu da, beleş oynamak adına kasmak için oynuyorsun put it ass rahvan go. (Araya İngilizce serpiştirdim ki hem hakaret ettiğim anlaşılmasın hem de zeki olduğum ortaya çıksın)

Adamlar da biliyor casual oyuncunun bunu yapmayacağını. f2p isteyenlerin ağızlarına bu şekilde bal çaldıklarını düşünüyorlar işte. Yersen hesabı.

Eve oyuncuları bu tarz oyunlarda bunun olmayacağını bilir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaten bir oyunu da, beleş oynamak adına kasmak için oynuyorsun put it ass rahvan go. (Araya İngilizce serpiştirdim ki hem hakaret ettiğim anlaşılmasın hem de zeki olduğum ortaya çıksın)

Adamlar da biliyor casual oyuncunun bunu yapmayacağını. f2p isteyenlerin ağızlarına bu şekilde bal çaldıklarını düşünüyorlar işte. Yersen hesabı.

Adamlar hayatı olan ve bütün gün farmlayamayan oyuncuyla,bütün gün kasabilen oyuncunun birbirini tamamlayan ilişkisini senin için chart yapmışlar zaten.

http://i.imgur.com/SXA3CAu.png
Sosyal ağlarda paylaş

Bak geride link verdim, orada. Senin benim gibi artık bütün gün oynayamayan adamların parası var, bu arkadaşlar plex'leri kasmaya vakitleri olmadıgı için oyun içi paraya çeviriyolar.

Tryhard farmer arkadasların da game time'a ihtiyacı var, oyun parasıyla alıyor plex'ini, çok güzel bi trade oluyor.

WoW'un düz subscription sisteminden çok daha user friendly bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Oyun hakkında bilgi almaya geldim millet kavga ediyor lan oyunu anlatın nasıl bu? Pvp var mı, open world pvp olacak mı, housing gibi şeyler hatırlıyorum ama bana kankişlerimle nasıl zevk alarak oynayacağımı pazarlarsanız sevinirim.

abi daha zamanı gelmedi. gene biri alıp, hayvan gibi övecek oyunu. sonra forumun 4te1 mmo oyuncusu alacak. sonra da bırakacak. sen de alıcaksın.

döngü bozulmadı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Öf yaa... Bende tartışmak istiyorum lan!!!! Niye bu kadar gereksiz tartışma sokuyosunuz araya ayıp ama ya.

Xenus said:

fail olduğunu biliyorum zaten. ama hata, özür oyunu ne demek? hayrına mı yapacaklar bu kadar masrafı yani, kim yapar piyasada? ne ip'ler pic ediliyor. yani demekki ip'lerine değer veriyor adamlar ama aynı zamanda kar yapacaklar bir şekilde. ben oyunlarına yeni başlayacağım mesela bana niye özür dilesin, yani niye düşük fiyattan kıyak ürününü satsın :)

çok güzel bir yol izleyip, eski oyunculara da ayıp etmediler işte. eski oyunculara zaten bedava. peki neden yeniler çok yüksek fiyat çekmiyorlar? çünkü oyun fiyatını düşük tutup, çok oyuncu çekip, subscriptionla uzun vadede kazanmak istiyorlar. buna güvenmişler demek ki oyunun içi dolu. wildstar'da, vurkaç hesabına swtor'un izinden mi gitsin yani.

gayet fiyatın önemi var. sonra insanlar subs basacak değeri görmüyor, 1 ay oynayıp, bırakmak zorunda kalıyor. 60$'da bir güzel içine oturuyor. serverlar boşalıp, merge gelene kadar oyunun tadı kaçıyor sonra. mmoları yürüyüp götüren şey community. şu modelde 6 ayda f2p olur bu mesajı da uplarım çıktığı vakit.

kimse f2p olsun demiyor ki burda? f2p'i savunmuyorum ben yanlış anlaşılmasın, ffxiv p2p olduğu için mutluyum hatta. bebeler gelmez. gw2'i çıktığında 50$'a almıştım. adı sanı duyulmamış developer bir firmanın, ilk çıkardığı ve ip'siz wow clone bir oyununa 60$ vermem, isteyen versin. b2p olsa ara ara oynabilirim diye alırdım o ayrı.

oyunu çıkartacakları dönem de çok sakat. ESO, EQN, archeage gibi bombalar var yani. onun dışında star citizen, black desert var. bir hafta önce çıkmış olsa yoklukta ürün getirdikleri için bir nebze, justify edilebilir.

birde sen hangi yorumları okuyorsun bilmiyorum ama birçok kişi yazmış şu kadar süre veriyorum, f2p olur, rift gibi olur vs.

Senin postun niye bu kadar geride kaldı lan. Bütün hevesim kaçtı ama benim. Tartışmak istiyorum lan ben!

http://www.youtube.com/watch?v=GsIEvl2mZtQ
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

EVE sistemi dediğiniz oyunun release'i ile birlikte mi geldi, yoksa daha sonra, playerbase azaldığı için mi geldi?

Release döneminde bu sistemin gelmesi çok anlamlı değil, ilk ay kim o kadar çok farm yapabilir ki? Bildiğiniz ilk ay subs'ı iteleyecekler insanlara.

player base hiç azalmadı. evedeki sistem illegalin önüne gecemedikleri ve inanılmaz paralar ve dramalar döndüğü hemde bu kadar kotnrolsüz para isk(oyun ici para birimi) akısının bütün ehrkezin oyuun ıcıne ettiği için geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Xaenin said:

Oyun hakkında bilgi almaya geldim millet kavga ediyor lan oyunu anlatın nasıl bu? Pvp var mı, open world pvp olacak mı, housing gibi şeyler hatırlıyorum ama bana kankişlerimle nasıl zevk alarak oynayacağımı pazarlarsanız sevinirim.

abi daha zamanı gelmedi. gene biri alıp, hayvan gibi övecek oyunu. sonra forumun 4te1 mmo oyuncusu alacak. sonra da bırakacak. sen de alıcaksın.

döngü bozulmadı daha.

Benim oyum yine Mortis. Azmo pek aktif değil bu aralar, yine kanser edecek 40 tane patiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

barbu said:

Xaenin said:

döngü bozulmadı daha.

Benim oyum yine Mortis. Azmo pek aktif değil bu aralar, yine kanser edecek 40 tane patiyi.

...

olmm mmorpgler en azından bi 1 ay oynanıyor en az
gidip 70 dolar single player oyunlara veriosunuz 15 saat dayanırsa iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn güzel dayak yemiş düzgünümsü tartışırken de sonra çamura yatmış sağlam, zaten çamura yatmadan henüz seviyeli argümanını nadir görmüş olabilirim :D
aralarda laf sokuşturunca haklı çıktığını zannediyor la. Neydi "Melis çok konuştu haklı çıktı" gibin bir karikatür mü ne bişi vardı. Onun bir benzeri xunn aslında. (melis diildi de neydi bilemedim)

arada sırada düzgün tartışabiliyor hakkını yemeyelim ama nadir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...