Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 daha ramazandayız din kardeşim olmaz şimdi aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Neyle yapcak bu ordu harekatı bende bunu çok merak ediyorum. Yıllardır modernizasyon diye ağlayan ordu hala G3'le terörist peşinde koşuyor. Askerlerde içerde zaten, kim yapcak harekatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 G3 ün nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CthuLhu said: daha ramazandayız din kardeşim olmaz şimdi aç aç ya bu aslında devletle alakalı değil, operasyona asker göndersen, allah korusun başlarına bi iş gelse hükümete kızar halk, ramazan günü oruçlu erleri şehit olmaya yolladılar diye. vatandaşla alakalı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 öyle vatandaşın kafasına sıçsınlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sparkcaster said: niye ciddiye almayalım ya niye böyle çıkarımlar yapıyorsunuz? Şimdiye kadar memleket meseleleri ile ilgili bir tavrını, duruşunu görmediğim-görmediğimiz için sparkcaster. Şimdiye kadar hep sevgilileri ile tanıdığımız için. Yoksa durup dururken oluşmuş bir önyargı falan değil. Takdir ettim kızı bu sözlerinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Fistan said: G3 ün nesi var? Ben de katılıyorum G3'e, G3 son derece iyi bir piyade tüfeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 of ya allah ailelerine sabır versin. Seçim kazanıcam die böle tutarsız anlamsız boktan politika yaparsan olacağı bu.Hala kalkmış yok ramazan bitsin yok o olsun bu olsun. ya kafalarına estıklerı gıbı adam olduruyorlar resmen bunebiçim iş kardeşim, bilerek mi yaptırıyor hükümet acaba iyice sivrilelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 g3 bildiğin ölüm makinesi ve oldukça etkili bir piyade silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ahmedinejad said: CthuLhu said: daha ramazandayız din kardeşim olmaz şimdi aç aç ya bu aslında devletle alakalı değil, operasyona asker göndersen, allah korusun başlarına bi iş gelse hükümete kızar halk, ramazan günü oruçlu erleri şehit olmaya yolladılar diye. vatandaşla alakalı bir şey. Operasyona dağa giden asker oruç mu tutar? Ülkesini korumak için gerekirse orucundan vazgeçer, ölürse de zaten şehit mertebesi = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Elimizdekiler baya eski, ayrıcana ; Bellir bir mesafeyi korumadan, karşı tarafla çatışmaya giremezsin bu tüfekle, lakin menzili kısadır. Saldırı tüfeği olarak kullanı mı etkisizdir, def yaparsın ancak o da üstüne geliyorsa. Neyse ayrıntıya girmenin manası yok, sonuç olarak genel bakıldığında, ordunun ekipmanlarının çok eski, şu zamanlarda terörizme karşı kullanılmayacak kadar hantal olduğunu düşünüyorum. Yıllardır modernizasyon diye ayrılan bütçelerin de nereye gittiğini sorguluyorum basitçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Aslında buraya neredeyse 2 sayfa yazı yazdımda sonra kendi kendime yazmanın sinir olmanın ne bana ne size ne ölene ne kalana faydası olmadığını anladım.. Topunun belasını versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://p.twimg.com/AXCvEM5CIAAa_pw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Al işte, altyazı geçiyor şimdi...Korgeneral Otuzbiroğlu Balyoz Davası için Adliye'ye ifade vermeye gelmiş. Ulan terörist belli, yeri belli...Biz teröristle uğraşacağımıza teröristle savaşacak askerle uğraşıyoruz.Nasıl iş bu?Nasıl mantık?Nasıl bir düşmanlık?Nasıl bir kin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 menzılı keleşten uzun die hatırlıorm ben g3'ün. Hem uzun namlu felan, isabeti kolay. Ben bile 200 metreyi yatarak vuarbılıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 wastyrx said: http://p.twimg.com/AXCvEM5CIAAa_pw.jpg o çiller zamanı bişiler oldu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 wastyrx said: http://p.twimg.com/AXCvEM5CIAAa_pw.jpg bi de bunun "teröristlere ağır bir darbe vuruldu" versiyonu yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bunun hükümetin beceriksizliğiyle alakası yok, aksine gerçekleştirilmek istenen politikalar bu. ortada bi belirsizlik varsa doğunun kontrolü(dolayısıyla parsası) pkknın eline mi geçecek, fetonun eline mi geçecek kavgası kaldı bi. biz çoktan kaybettik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 DamienThorne said: Elimizdekiler baya eski, ayrıcana ; Bellir bir mesafeyi korumadan, karşı tarafla çatışmaya giremezsin bu tüfekle, lakin menzili kısadır. Saldırı tüfeği olarak kullanı mı etkisizdir, def yaparsın ancak o da üstüne geliyorsa. Neyse ayrıntıya girmenin manası yok, sonuç olarak genel bakıldığında, ordunun ekipmanlarının çok eski, şu zamanlarda terörizme karşı kullanılmayacak kadar hantal olduğunu düşünüyorum. Yıllardır modernizasyon diye ayrılan bütçelerin de nereye gittiğini sorguluyorum basitçe. bence en ufak bi bilgin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Fistan said: G3 ün nesi var? genelde eski ama bakımı yapılınca iyi yenisinin çıkmasına 1.5 sene var bora-12 keskin nişancı var ava çıkmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bi de laik ülkeye bak ak. ramazan sebebiyle kritik bir devlet meselesi erteleniyor hahah bahane bulamayınca ne kadar saçmalıyor bu adamlar belli değil. ramazan ayı dolayısıyla danışmanları tatile çıkmış herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 @Damien Thorne. Sorgula koçum, sorgula canım. İleri Demokrasici'sin sen de, belli. Modernizasyon parasının nereye gittiğini sorgulayana kadar silahlı kuvvetlerin komuta kademesinin 4te 1inin neden tutuklu olduğunu sorgula.G3'e kafanı yorma, iyi tüfektir o, terörle mücadelede dağda ki askerin en büyük silahıdır.Ne helikopter,ne uçak,ne tank,ne top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi eski dionuz da bize eğitim için verdikleri bile çatır çatır çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Şu an cumhurbaşkanı canlı yayında konuşuyor. Toparladı diğerlerinin saçmalıklarını. "Ramazan'ın bitmesini beklemek sözkonusu değil." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar