RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi adamın yazdıklarının hepsi inandım diyemem,ama bir çoğu mantıklı geldi.Artık hayatta bazı şeylere daha dikkatli bakacağım ve irdeleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Flassh said: lady gaga olayı gelirsek, kadın pop müzik yapmasına rağmen rock,metal,punk gibi alt kültürden besleniyor. en azından imaj olarak. sahneye Corpse paint ile çıkıp kilise bile yakar yakında pop müzik imajını nasıl değiştirdiği belli zaten, saplı sultan geyiği olsun, oha gaga illuminatiymiş geyiği olsun hatuna $ olarak dönüyor daha ne istesin Emekli olup bi sahil kasabasına yerleşip tomates yetiştirmek istiodur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Offf o değilde mal bi tane kızın dediğine bak : K: Masonluk kötü bişi değilki,kaç tane mason tanıyosun ki? B: Lol senin benim tanıcağım insanlar değil K: Arkadaşım var 2 tane toplantılarınada katıldım B : AHAHAHAHA 1. seviyede katılsan ne olur ne sölicekler sanıyosun? K: Önyargılı davranma B: ahahaha bye bu ne ak neyin kafasında bu karı,eğlendim baya. Muhtemelen aylık aidatını ödeyip bir iki toplantısına katıldığı mason! arkadaşının yanında toplantıya girmişte alayını çözmüş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 selam selinsu tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 " 23 Temmuz'da hayatını kaybeden Amy Winehouse'un toksikoloji raporu açıklandı. 27 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının kanında uyuşturucuya rastlanmadı. Kanındaki alkol seviyesinin de ölümünde etken olmadığı açıklandı. " *esrarengiz muzik calar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hee tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 LUCIFERIANLAR OLDURMUS ISTE GORMUYOR MUSUN ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gormedim, baska biseye bakiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Lanet olsun , tekrar oldurmemiz gerekicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 twittera ne yazmış sdffds sikkofield said: Geçen gün sıçarken aslana benzettiğim fayansı bulamıyorum lan delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 "Siz tıpatıp aynı 2 pantolonun etiketinde fiyatı daha yüksek olanını alan embesillersiniz, çünkü siz kendi beğenilerinize ve kendi görüşlerinize göre değil, toplumun değer yargılarına göre yaşayan sığır sürülerisiniz." Michael Sikkofield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 linke bakayım dedim de, 10 saat okumak gerekir herhalde baya bir scroll down yaptım yazı bitmedi. şunu video yapsa keşke, oku oku bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Abi ben bunlara inaniyorum ya birkac video falan da izlemistim adamlar delillerle gelmis. Komplo teorisi olacak bi yani yok belli yani bir cok sey artik. Acin okuyun. Harcayacaginiz vakte deger. ofofofo okudukca muhtesemlesti lan adam supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ee bugün saat 2de gg galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu blogdaki tüm entryleri okudum. artık her görselde her şeyi gören göz, piramit, baphomet, ışığı kıran üçgen arıyorum. mesela google chrome logosu beni feci işkillendiriyor artık. buyrun birlikte bakalım: http://www.chromeplugins.org/wp-content/uploads/2011/10/Google-Chrome.jpg Merkezdeki yuvarlağı 6 rakamının tombul kısmı kabul edersek amblemin içerisinde üç tane 6 olduğunu rahatlıkla görebiliriz. yani 666. Bu blog böyle etkilere sahip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok kardeş google tobb'dan çalmış onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.bestofmemes.com/images/meme/oh%20crap%20face/preview/oh%20crap%20face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 itiraf et bu gerçeği öğrendiğinde ufkun açıldı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kubrick yazısı iyiydi bayağı. Bir de doğru mu bilmiyorum ama Adnan Hoca dava açmış siteyi kapatmaya çalışıyormuş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 BramStoker said: http://www.bestofmemes.com/images/meme/oh%20crap%20face/preview/oh%20crap%20face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ezio said: Offf o değilde mal bi tane kızın dediğine bak : K: Masonluk kötü bişi değilki,kaç tane mason tanıyosun ki? B: Lol senin benim tanıcağım insanlar değil K: Arkadaşım var 2 tane toplantılarınada katıldım B : AHAHAHAHA 1. seviyede katılsan ne olur ne sölicekler sanıyosun? K: Önyargılı davranma B: ahahaha bye Muhtemelen aylık aidatını ödeyip bir iki toplantısına katıldığı mason! arkadaşının yanında toplantıya girmişte alayını çözmüş gibi :D Kusura bakma da bi blog sitesinde okudugun yazilari daha ne hakkinda fikrin oldugunu bilmedigin bisey hakkinda boyle abzurt cool yapip kiza zarf atman ayri bi trajedi. Neden insanlarin goruslerine saygi gostermiyorsun? Ne yani yuzyillarca temellere dayanan Mason luk senin okudugun 20 sayfa yazi ile kotu mu oldu? Oncelikle Mason ile Okultizm i birbirnden ayirmak gerkeiyor komplo teorilerinin de herzaman hedefleri Masonlar olmustur. Sadece okult gruplar gibi mabetlerde toplanip gizli kardeslik adi altinda ayin yaptiklari icin bu insanlari hemen ayni tarafa koyman cok acimasiz ve onyargili ve yobazca. Ayrica kiz arkadasinin katildigi sosyal destek mason gruplari veya loca masonlari ile tapinak masonlarini kiyaslamanda onlarin hakkinda hicbisey bilmedigini gosteriyor. Bu konulari daha cok orenmek istiyorsan Michael Sikkofield dan daha fazlasina ihtiyacin var onuda ancak senden yani kendinden baskasi veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adam yörünge dışı. gerginlik yaratma. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bone said: linke bakayım dedim de, 10 saat okumak gerekir herhalde baya bir scroll down yaptım yazı bitmedi. şunu video yapsa keşke, oku oku bitmiyor. Bende 15 dakikadır hala okuduğum postun bitmemesi üzerine scrolldown'a baktığımda farketmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 başlığı geçince son yazısını okuma fırsatı buldum.. adam gayet iyi yazıyo ya tamam çok kafayı yemiş gibi dursada.. helal diyorum.. bu kadar da takmamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://kentroversypapers.blogspot.com/2006/03/eyes-wide-shut-occult-symbolism.html http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/07/stanley-kubrick-zihin-kontrolu-ve.html hehe sikkofield çok büyük teorisyen !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar