Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hani mahmut diye keyword girip onla alakalı şarkılar çalan, last fminki paralı malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 grooveshark'ta da var radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 3$'ına mı takıldın şimdi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sunlar var bi dene istersen; http://www.makeuseof.com/tag/5-websites-play-music-matching-mood/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 last fm radyosu özellikle türkçe şarkılarda inanılmaz kısır ya. dönüp dönüp aynı şeyleri çalıyor. ben pişman oldum o 3 dolara. yabancı kanallara baktım, onlarda da hep belli şarkılar dönüyor sanki. benim bilgisayarda dinlediğim şarkıyı skroplasa ne skroplamasa ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bu konuyu hortlatmam lazım bu 3 dolar aylık di mi? tek sefer olsaydı alırdım ya. zamanında ne dinlemisim last.fm'i yahu. 5 sene sonra tekrar girdim hesabıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tek sefer 3 dolar dilenciye mi veriyosun abi ahahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 valla tek sefer verip kullandıgım bir suru guzel sey var. belki last fm de insaflıdır dedim ama aylık 3$ vermeye deger bisi degil. yani deger belki de ben hakkını veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 reklam döşeyip beleş yapsalar aslında güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 last fm music player var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://www.accuradio.com/ müzik türleri kendi içinde dallanıyor, her dalda en az 3-5 tane olmak üzere radyo istasyonları var. bir radyoyu seçip play'ledikten sonra içine başka tarzlar katıştırıp kendinize özel bir radyo oluşturabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Şu da güzele benziyor http://wobio.com/ Bazen şarkıları ya çalmıyor ya da ortasında atlıyor ama last.fm'in radyosundan iyidir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Last.fm ile Aupeo her şeye yeter. En kapsamlı radyo Last.fm hala (Rdio, Spotify gibi şeylerin radyoları hariç) sonra da Aupeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Last.fm ve Slacker dışında hepsi öyle. Soma.fm tarzı şeyler dışında tabii. Lush kanalı SOma.fm çok iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar