Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telif hakkı olmayan müzikler.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selamlar vizyon bölümünde konuşmuştuk daha önce bu konuyu oradan buraya gelmek zorunda kaldım. acaba telif hakkı olmayan şarkıların paylaşıldığı yerler bilen var mı?

bir filmde kullanılmak üzere telif hakkı olmayan müzikler arıyoruz.

filmler için telif hakkı satan siteler var böyle film müziklerinin, ancak bir şarkı 200-300 dolardan başlıyor. Belki böyle şarkılar, bedava dağıtılan hayırsever insanlar falan biliyorsunuzdur. sorayım dedim dedim teşekkür ederim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Magnatude'den ucuza şarkı alınabiliyor, bir kompozisyon bölümüne giderseniz ucuza hatta beleşe yapacak öğrenci bulursunuz.

Royalty-free olanlara gelince, bu var mesela.

Öyle kısa bir melodi filan arıyorsanız ben bile yapar veririm yani. Müzik bulmak zor değil.

Ayrıca burada da bir sürü var: http://lmgtfy.com/?q=Royalty-free+music+for+movies
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman topiği biraz genişletmek istiyorum:
şimdi ben müzikle ilgilenen biriyim zaten. yani işte gitar çalıyorum bar programları falan yaptım gibi bir seviyede diyeyim.

bazı programlarla müzik yapılabiliyor ancak hiç deneyimim yok. fruity loops denedim ancak başarılı olamadım çözme konusunda:D

acaba sıfır bilgiyle çözebileceğim programlar var mı müzik yapabileceğim?

edit: yalnız rolaty free keywordu lazımmış bana esas. baya şey çıktı gerek kalmayacak gibi:) sağol gerge.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
topiği hortlatıvereyim.

şimdi kısa film çektim bi tane arkasına dayadım sevdiğim bir grubu çok da güzel oldu ama korkuyorum yarışmalara yollamaya bu şekilde.

bu yüzden royalty free music sitelerinden müzik alıp kullanayım diyorum: şuranın fiyatları çok uygun

http://www.pond5.com

şimdi buradan alıp kullanıcam da ulen nası çalışıo bu siteler güvenilir mi? yani yine telif hakkı sorunu falan çıkmasın karşıma parasını da vericez. biri bilgilendirirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...