Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 selamlar vizyon bölümünde konuşmuştuk daha önce bu konuyu oradan buraya gelmek zorunda kaldım. acaba telif hakkı olmayan şarkıların paylaşıldığı yerler bilen var mı? bir filmde kullanılmak üzere telif hakkı olmayan müzikler arıyoruz. filmler için telif hakkı satan siteler var böyle film müziklerinin, ancak bir şarkı 200-300 dolardan başlıyor. Belki böyle şarkılar, bedava dağıtılan hayırsever insanlar falan biliyorsunuzdur. sorayım dedim dedim teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Magnatude'den ucuza şarkı alınabiliyor, bir kompozisyon bölümüne giderseniz ucuza hatta beleşe yapacak öğrenci bulursunuz. Royalty-free olanlara gelince, bu var mesela. Öyle kısa bir melodi filan arıyorsanız ben bile yapar veririm yani. Müzik bulmak zor değil. Ayrıca burada da bir sürü var: http://lmgtfy.com/?q=Royalty-free+music+for+movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o zaman topiği biraz genişletmek istiyorum: şimdi ben müzikle ilgilenen biriyim zaten. yani işte gitar çalıyorum bar programları falan yaptım gibi bir seviyede diyeyim. bazı programlarla müzik yapılabiliyor ancak hiç deneyimim yok. fruity loops denedim ancak başarılı olamadım çözme konusunda:D acaba sıfır bilgiyle çözebileceğim programlar var mı müzik yapabileceğim? edit: yalnız rolaty free keywordu lazımmış bana esas. baya şey çıktı gerek kalmayacak gibi:) sağol gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Abi müzik yapabileceğim derken kendi kayıtlarını almaktan mı bahsediyorsun? Anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok abi dijital müzik direk fruity loops gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 dance e jay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 onla dans filmi çıkmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 muzikal yapmicamisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 www.herkesdinlesin.com burda sirf amator muzik var, araklasan adamlar sana minnettar olur, yani kesfedilme arzusuyla yanip kul olan genc yetenekler var burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 e jay leri geç. Bu işi yapıcaksan En azından FL yi bir şekilde öğrenmen lazım. Ben FL kullanmaya başladım yavaş yavaş çok da zor değil. ejay filan baya baya basit kalıyor yanında. Bu arada Trance mixlerin varsa senle bir görüşelim. İşimize yarayabiliriten mevcut. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 trance mix? bende ne arar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ne bilim işte Fl yi genelde Elektronik müzik yapanlar kullandığından. Yerli yabancı bir alay Dj le görüştüm bir dance mix yaptıramadım artık nerde görsem atlıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 adam fl beceremedim daha basiti varmı demiş. sen trance mix sormuşun :P fl de harbi en kolayı ama o tarz programların :) çözsen biraz daha uğraşıp rahat edersin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu adobenin auditionu vardı ama heralde pek popüler olamadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 topiği hortlatıvereyim. şimdi kısa film çektim bi tane arkasına dayadım sevdiğim bir grubu çok da güzel oldu ama korkuyorum yarışmalara yollamaya bu şekilde. bu yüzden royalty free music sitelerinden müzik alıp kullanayım diyorum: şuranın fiyatları çok uygun http://www.pond5.com şimdi buradan alıp kullanıcam da ulen nası çalışıo bu siteler güvenilir mi? yani yine telif hakkı sorunu falan çıkmasın karşıma parasını da vericez. biri bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 playkpm.com işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 teşekkürler site için dediğim konu hakkında ne diyebilirsin? bunların parasını verince başım belaya kesin girmez dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 adamlarla kontaga gecsen? bende ariyorum cunku, web sitemde kullanicam, bide kullandiktan sonra banada verirmisin sarkiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bildiğim kadarıyla o tür siteler aldıkları paranın belli yüzdesini sanatçıya veriyor. Bir dert olacağını zannetmiyorum. Verdiğim siteyi birçok prodüksiyon firması kullanıyor mesela. Üye olmadan da indirebileceğin şeyler var. Hatta metronoma göre bile arayabiliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 arkadaşlar şimdi myponddan bi şarkı aldım mesela ama aldığım şarkılar listesinde son kullanma tarihi falan diyor şarkılarda 15 gün sonrası için falan anlamadım yaw nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar