Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanya Süper Kupası Real Madrid Vs Barcelona

PZero

Öne çıkan mesajlar

Su katalan olma konusuna bir ek daha yapayim. Villa katalan olsaydi, katalan milli takiminda oynardi. Onun yerine apaciler oynamazdi forvet olarak.

Polyushka said:

geçen sene 34 maçta 18 gol atmış işte, performansı ortada. aynı şeyi söylüyorum ben de

Suna da yorum getireyim; Barcelona'nin oynadigi futbol ile iliskili bi performans bu. Eger sen futbolculari ekmegin fiyatini bilmeyen ucan inekler olarak goruyorsan bilemiyecegim tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

gosh said:

bence ibrahimovic de basariliydi barcelona'da.

bence de başarılıydı. Hani adam yetenekleri doğrultusunda yapabileceğinin en iyisini yaptı ama sindirilemedi. Sistemin adamı değildi, farklı bir futbol oynuyordu ve o katı sisteme ayakta uyduramadı.

Villa'nın Valencia'dan benzer bir oyun sistemine bağışıklığı olmasına rağmen bana kalırsa Ibrahimovic kadar bile katkı sağlayamıyor. Ibrahimovic attıklarından ziyade o sene bayağı da attırmıştı. Attırmasa bile ileri de oyuna harika şekil veriyordu. Millet Ibrahimovic'ten böyle sene de 50 gol falan bekliyordu ama o tutmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Villa'nın o alternatif olduğuna bende katılıyorum. Lakin dediğim gibi bence Barça için ideal bir oyuncu hiç değil.

Misal Alexis Sanchez - Villa karşılaştırması yap desen, Alexis Sanchez direk nokta atışı bana kalırsa. Tam yerine alınmış tam bir futbolcu ve sisteme ayak uydurdu mu çok can yakacak.

Ama Villa öyle değil, sadece yama yapmak ve idare etmesi için alınmış gibi gözüküyor. Performansı da öyle gösteriyor.

Bunun dışında önceki postlarda yazmayı unuttum birşey var. Barça forvetleri için maç/gol oranları çıkarmak biraz saçma oluyor. Hani zaten bakarsan Pedro'nun bile olağanüstü gözüküyor da ne bilim gidip Levante'ye 5-6 tane falan atıyorlar, istatistikler şişiyor.

Gerçi Levante'de olsa 5-6 atmak ve bunu üst üste birkaç maçta yapmak cidden olağanüstü birşey de dsfasd Futbolcuların gerçek istatistikleri olduğunu düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ibo ne ya

ibo anca tamamen kendi üstüne kurulu sistemde oynar.bireysel yeteneklerin takımı inter bile artık öyle değil

şimdi milana geçti milanın tırt zamanında.orda iş yaptılar

yani ibonun sezonda atacagı 3-5 muhteşem gol için seni kanser etmesine izin vericeksin

o bencil yavşak futboluna katlanıcaksın

yandaki adama pas atmayıp 5 kişi arasına girip kaptırıcak.ama kime bişi demicek
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 8-10 sayfa futbolu katletmişsiniz. marcelo süper diyen çıkmış ramos kulube bekleyemez diyen çıkmış. eheheh.

maçın yıldızı mesut.

thiago iyi olur. keita çok odun kaldı. sanchez 2 ay sonra messi olur.

valdezin pozisyonu penaltı değildi. adam topu alamayınca hÖHEÖHÖA bana müdale var diye ayağa kalkıyordu hemen ellerini açarak ronaldoya takıldı eli, ronaldo da fırsat bu fırsat düştü.

real biçti dememe gerek var mı?

şimdi barça fanboyluğu ile suçlarınırım. neyse.. bye

edit: real biçti diyince ezdi gibi olmuş. kasaplık anlamında biçti, benzemaya çok sövülmüş tamam kaçırdı ama iki golde de adamın payı var. neyse olur öyle arada.
Sosyal ağlarda paylaş

pepe'de bir nevi lugano aslında,

sert oynuyorlar, çok sert oynuyorlar ama öyle müdaheleleri var ki, daha doğrusu öyle müdahaleler etmeyi biliyorlar ki hakemlerin gözünden kaçıyor ya da çıkartıp cezalandıramıyorlar adamları,

Lugano gerçi yine kral adam, göstere göstere vurmuyor.

Pepe arada kontrolünü kaybedip pata küte giriyor da ...

sabıkalı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...