Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Su katalan olma konusuna bir ek daha yapayim. Villa katalan olsaydi, katalan milli takiminda oynardi. Onun yerine apaciler oynamazdi forvet olarak. Polyushka said: geçen sene 34 maçta 18 gol atmış işte, performansı ortada. aynı şeyi söylüyorum ben de Suna da yorum getireyim; Barcelona'nin oynadigi futbol ile iliskili bi performans bu. Eger sen futbolculari ekmegin fiyatini bilmeyen ucan inekler olarak goruyorsan bilemiyecegim tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ibrahimovic'te 29 maçta 16 gol atmıştı, performansı ortada o zaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bence ibrahimovic de basariliydi barcelona'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 katalan olma konusunda yanlış biliyormuşum diyelim. NTVSpor'da böyle birşey geçmişti Katalan futbolcu falan diye de orada da sıkmışlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gosh said: bence ibrahimovic de basariliydi barcelona'da. bence de başarılıydı. Hani adam yetenekleri doğrultusunda yapabileceğinin en iyisini yaptı ama sindirilemedi. Sistemin adamı değildi, farklı bir futbol oynuyordu ve o katı sisteme ayakta uyduramadı. Villa'nın Valencia'dan benzer bir oyun sistemine bağışıklığı olmasına rağmen bana kalırsa Ibrahimovic kadar bile katkı sağlayamıyor. Ibrahimovic attıklarından ziyade o sene bayağı da attırmıştı. Attırmasa bile ileri de oyuna harika şekil veriyordu. Millet Ibrahimovic'ten böyle sene de 50 gol falan bekliyordu ama o tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi villa barçaya yakışan bir forvet değil bencede ama sisteme en uyucak insanda o,uymasa cidden o para verilmez adama.ama ibo da,villada benim gözümde barçalık forvet değil. eto'o kalmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ibra konusunda katiliyorum, Barca tarzi bir adam degildi ama Villa alabilecekleri en iyi alternatifti. Alexis Sanchez de, umarim bu laflari yememe sebep olur ama Barcelona icin uyugun bir oyuncu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 freemaniacss said: ama ibo da,villada benim gözümde barçalık forvet değil. eto'o kalmalıydı. dünyada başka forvet yok panpa, uzaydan transfer etseydin olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2. yarıyı izledim bitek, hakem leş yorumum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ibo barçanın sistemine uyan bi forvet değildi,villa sisteme uyuyor ona lafım yok,ama adamı o takıma yakıştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Villa'nın o alternatif olduğuna bende katılıyorum. Lakin dediğim gibi bence Barça için ideal bir oyuncu hiç değil. Misal Alexis Sanchez - Villa karşılaştırması yap desen, Alexis Sanchez direk nokta atışı bana kalırsa. Tam yerine alınmış tam bir futbolcu ve sisteme ayak uydurdu mu çok can yakacak. Ama Villa öyle değil, sadece yama yapmak ve idare etmesi için alınmış gibi gözüküyor. Performansı da öyle gösteriyor. Bunun dışında önceki postlarda yazmayı unuttum birşey var. Barça forvetleri için maç/gol oranları çıkarmak biraz saçma oluyor. Hani zaten bakarsan Pedro'nun bile olağanüstü gözüküyor da ne bilim gidip Levante'ye 5-6 tane falan atıyorlar, istatistikler şişiyor. Gerçi Levante'de olsa 5-6 atmak ve bunu üst üste birkaç maçta yapmak cidden olağanüstü birşey de dsfasd Futbolcuların gerçek istatistikleri olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi ibo ne ya ibo anca tamamen kendi üstüne kurulu sistemde oynar.bireysel yeteneklerin takımı inter bile artık öyle değil şimdi milana geçti milanın tırt zamanında.orda iş yaptılar yani ibonun sezonda atacagı 3-5 muhteşem gol için seni kanser etmesine izin vericeksin o bencil yavşak futboluna katlanıcaksın yandaki adama pas atmayıp 5 kişi arasına girip kaptırıcak.ama kime bişi demicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 alexis sanchez de değil de, o zamanlar için ben olsam aguero'yu alırdım. alexis sanchez yeni yeni yıldız statüsünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben de aguero ya katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 servete çalım atamayan adam overrated.yoksa citye gitmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bak ona bende katılırım. Fabregas'a sayıp kendi kendilerini tatmin edeceklerine Aguero'yu alsalardı takıma yardırırlardı Sanchez - Aguero - Messi ile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben Villa Messi Aguero yapardim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 herkes yapardı, ederdi de, yapan yine ferguson oldu. tek transferle premier lig sampiyonlugunu garantiledi. ashley young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ilk 8-10 sayfa futbolu katletmişsiniz. marcelo süper diyen çıkmış ramos kulube bekleyemez diyen çıkmış. eheheh. maçın yıldızı mesut. thiago iyi olur. keita çok odun kaldı. sanchez 2 ay sonra messi olur. valdezin pozisyonu penaltı değildi. adam topu alamayınca hÖHEÖHÖA bana müdale var diye ayağa kalkıyordu hemen ellerini açarak ronaldoya takıldı eli, ronaldo da fırsat bu fırsat düştü. real biçti dememe gerek var mı? şimdi barça fanboyluğu ile suçlarınırım. neyse.. bye edit: real biçti diyince ezdi gibi olmuş. kasaplık anlamında biçti, benzemaya çok sövülmüş tamam kaçırdı ama iki golde de adamın payı var. neyse olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 onu bunu geçinde,bu pepe ne olcak,ispanyol hakemler neden bu kadar çok seviyor bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bence kesin kartti alves e yaptigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 pepe'de bir nevi lugano aslında, sert oynuyorlar, çok sert oynuyorlar ama öyle müdaheleleri var ki, daha doğrusu öyle müdahaleler etmeyi biliyorlar ki hakemlerin gözünden kaçıyor ya da çıkartıp cezalandıramıyorlar adamları, Lugano gerçi yine kral adam, göstere göstere vurmuyor. Pepe arada kontrolünü kaybedip pata küte giriyor da ... sabıkalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 DarKRideR said: pepe'de bir nevi lugano aslında fenerli bi arkadaşla izlerken aynı muhabbet döndü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi tamam bi nevi luganoda,adam resmen kasap,bodos girmelerine bile kart vermemeleri çok garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lugano'dan cok ben servet'e benzetiyorum, kosarken falan vucud yapisi, elleri ozellikle ayni, okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar