Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Kocum Villa'ya boyle bisey yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Real çatır çatır oynadı ama yine kazanamadı, haydin iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hakem ilk penaltıyı veremeyince pedronun penaltıyıda veremdi doğal olarak ama maç 3-2 olsa belki o pozisyon olmicak tabi.verieksin işte o değilde barça xavi girince yine boktan futboluna geri döndü.nesi keyifli lan bunun.döndür babam döndür. nerde o ronaldinholu keyifli futbol.nerde şimdili bug bulduk sömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Benzema catir catir kacirdi desek iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Laan resmen futbolu özlemişim ya aç gibi izledim haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ilk penaltı, penaltı değildi ki. valdes'in üstüne yürüdü, sonra eline takıldı, düştü orda. ayrıca xavi girdikten sonra oynanan futbol asıl futbol, zevk alınan bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 barçanında fanboyu cıktı ya abi adam elini uzatıyor kasti düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 pozisyonu tekrar izle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Real baya iyiydi izlediğim kadarıyla . Barça mal gibi top çevirmesin artık ya , insanlar buna nasıl über futbol süper futbol diyorlar anlamıyorum.İnsanın içi geçiyor izlerken , Allahtan bu maç çok yapamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi asist konusunda en iyi bariz Mesut ya. Çok kaçırdı Madrid. 55ten itibaren izleyebildim öncesini bilmiyorum ama Madrid çok daha baskın oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 aynen abi, hani son 6-7 maça baktığında Real Madrid'in tüm maçlardan daha iyi oynadığını gördük. Öyle savunma futbolu da yapmadılar, sürekli hücum sürekli saldırı harika oynadılar ama yine galip gelemediler sdafsda basiretsizliğin yanında Benzema faktörü etkili oldu tabii ki, Barcelona gerçekten rezildi oyun anlamında, dün yazmıştım sistemi azıcık bozsunlar toparlanamıyorlar diye ki gördük işte belirli bir kadro ile çıkmadılar mı ne oluyor ... Alexis Sanchez ilk maçına göre iyiydi bence, yerine oturdu mu daha büyük işler yapar. Messi'de sönüklük vardı. Attığı ikinci gol yine tam bir Messi golüydü, harikaydı ama maçın genelinde çok kötüydü. Barca'yı Real'in basiretsizliği kurtardı resmen, Villa'nın 40 yılın başında attığı iyi gollerden bir tanesi birde :) Çok iyiydi gerçi bu iyi demek hakaret olur bu gole, Real cephesinde de Coentrao'dan memnun oldum ben ya, iyiydi gayet. Onun dışında Mesut çok iyi maç çıkardı yine, apayrı yazmak istiyorum birde, Marcelo 2 senede kendini nasıl geliştirdi ya, herif bildiğin süper ötesi bir bek oyuncusu olmuş. Mourinho'nun etkisi büyük tabii ki ama cidden her şekilde güvenilecek adam haline gelmiş orada, Barça sağdan gelemediyse tek başına onun sayesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben barça fanboyuyum zaten, tr için de kazım fanboyuyum. np hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Nuri'li real tokatlar. Benzema'ya da Koller yavaşlığına sahip olduğunu fakat aynı boya sahip olmadığını biri hatırlatmalı. Edit : Ayrıca şu di maria'nın şuursuzca, ne yaptığını bilmeden balına çalım atmasını bir türlü sevemedim. İnsanlar seviyor, anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 DarKRideR said: Barca'yı Real'in basiretsizliği kurtardı resmen, Villa'nın 40 yılın başında attığı iyi gollerden bir tanesi birde :) Çok iyiydi gerçi bu iyi demek hakaret olur bu gole, dostum bu olmamis degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nurili real nereyi tokatlıyo ya hahaha, fabregaslı barça tüm evreni tokatlıcak, bekleyin, görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi villa nin attigi gollerin yuzde elliden cogu boyle belki hadi ben de abartmayayim da; adamin vurus stili boyle, bir del piero bir de villa ha birde tanju colak hahahahadfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gosh said: DarKRideR said: Barca'yı Real'in basiretsizliği kurtardı resmen, Villa'nın 40 yılın başında attığı iyi gollerden bir tanesi birde :) Çok iyiydi gerçi bu iyi demek hakaret olur bu gole, dostum bu olmamis degistir abi valla bilmiyorum, villa'yı hiç sevmiyorum ben ki taa valencia'dan bir nefretim var o adama. Böyle abartılacak tipte bir forvet olduğunu da düşünmüyorum. Tamam çok yetenekli ama o kadar da değil. Geçen sene atamadığı, kaçırdığı şeyleri hatırlayın. Uzun süre atamadığı dönemler vs, Villa bana göre Barça topçusu bile değil. Daha üst düzey bir adam lazım Barça'ya ki sadece adam Katalan diye takıma alındı ... Di Maria'da tam bir kütük, tam anlamıyla kütük. Kesinlikle kondisyon kaybı yaşamaması büyük bir avantaj ama malesef kütük ... has kütük yani öyle böyle değil. Daha da kütük olamaz dedik, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hayatımda daha komik yorum görmedim. 40 milyon euroya alındı, yılık 7 milyon euro kazanıyor. ve geçen sezon 34 maçta 18 gol atmış villa. ve bu adam kütük, katalan olduğu için alındı ? hahaehehe. barça villa için 50 de verirdi, 60 da verirdi. çünkü tam bu sisteme uygun forvet. sisteme uymadıktan sonra torres de, drogba da, berbatov da işe yaramazdı barcelona'da. tıpkı ibrahimoviç'in yaramadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yetenegini, barcelona'ya uyumunu falan her seyi gectim onlar degisir de, attigi golleri tekrar izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi eto değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 orası öyle. ırkçılık yapmasaydı ispanyol tribünleri de, gitmeseydi etoo la ligadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 son barça real maçlarına göre real gerçekten baskılı oynadı,şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Polyushka said: hayatımda daha komik yorum görmedim. 40 milyon euroya alındı, yılık 7 milyon euro kazanıyor. ve geçen sezon 34 maçta 18 gol atmış villa. ve bu adam kütük, katalan olduğu için alındı ? hahaehehe. barça villa için 50 de verirdi, 60 da verirdi. çünkü tam bu sisteme uygun forvet. sisteme uymadıktan sonra torres de, drogba da, berbatov da işe yaramazdı barcelona'da. tıpkı ibrahimoviç'in yaramadığı gibi Villa valencia'da oldugu kadar iyi degil barcelona da malesef. zaten villa'nin oyle olmasi icin barca nin kotu olmasi gerek. Genelde boyle spektakuler seyler surekli ancak orta takimlarin super golculerinden cikar. Gerek olmayan bi yerde villa'nin boyle sutlardan 100 tane atmasini bekleyemezsin. An geldi ve adam atti daha da konusmanin luzumu yok. Ustteki yoruma da katiliyorum git gollerini izle adamin. Ayrica adamin katalan oldugu konusundaki bilginin yanlis oldugunu saniyorum. Basit bir ek sana, http://en.wikipedia.org/wiki/Langreo Burasi adamin dogdugu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 valla kütük demedim Villa'ya, orayı sallamışsınız da, ben sevmiyorum, sevmeyeceğim de ve Barça'ya yakıştıramıyorum. Hani 40M verildi diyorsun da aynı Barça Ibrahimovic'e 46m euro + Eto'o (ki 30M değeri vardı hemen hemen)'yu saydılar. Ibrahimovic çok mu iyiydi Barça döneminde ? beklenenin yarısını bile yapabildi mi? Hani verilen paralar ile kalite doğru bir orantıya sahip değil. Öyle olsaydı dünyanın en iyi futbolcuları böyle %90 oranında falan İngiltere'de olurdu. Villa'da sistemin adamı diyorsunuz da geçen sene adamın performansı ortada. 5-6 maçta bir olağanüstü bir gol atıyor diye bu adam %100 çok iyi bir adam demek değildir. Villa kesinlikle kötü bir futbolcu değil ama abartıldığı kadar iyi bir adamda değil. Onun dışında ben kişisel olarak Valencia'dan beri sevmiyorum. Silva'yı da sevmiyorum mesela bilmiyorum. Hatta Valencia'dan toptan nefret ediyorum onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 geçen sene 34 maçta 18 gol atmış işte, performansı ortada. aynı şeyi söylüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar