Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şehiriçi bi yere gidiyodum işte.traş makinesi makas falan koydum çantaya.x-ray den herşey gözüküyor tabi.makas yasak falan dediler.kesici alete giriyor tabi.tanıdık vardı ona verdim işte geri gitti makas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 uçakta yanına koltuğa aldığın çantayaysa normal, bagaja verebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 evet el bagajı olayıydı.bagajda sınır falan oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ENwWvkqPOT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 en iyisi yarın arayın işte dhl yada ups i sorun onlar bilir zaten tüm detayları, önceden 10000 kişi sormuştur benzer soruları kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 $17,000.00 each ne lan,vaşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lan 17000 dolara ben gider nefis bi motor alırım lan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Vaktinde baya araştırdım kılıclar süs olsa dahil keskin olmasa dahil silah niyetinde sayılıyor getirilmesi gümrükten geçirilmesi imkansız aikido hocalarının belirli bir dandan sonrası yanlarında taşıma izinleri oluyor uluslararası o yüzden getirebiliyor. Ancak şu şekilde getirebilirsin yüklü miktarda mal getiren birinin malları arasına saklamak yada büyükelçilikte çalışan yurtdışında bir tanıdığın olacak. Keşke önceden söyleseydin kuzenim japonyadan geçen ay eşyalarını yolladıydı arasına 5tane falan koyardık katana (diplomat dokunulmazlığı var eşyalarına bakamıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi kadının katanayı tekrar sorması ya hala yarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 of ortaokul overwhelming topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 freemaniacss said: $17,000.00 each ne lan,vaşşş. The Samurai Sword diye bir belgesel var. İzle anlarsın gerçek bir katana yapmak için kaç gün kaç gece uğraşıyorlar.Fırınların başında alışımı soğutmadan elde etmek için kaç kişi çalışıyo kaç kişinin elinden geçiyor bir katana oluşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kullanmayacaksınız. çinden çakmasını alın max 170$ falandır. gerçi onu da verene yuh enayi demek lazım da neyse. abi kullanmayacağı ürüne para veren adamın, hele ki gösteriş olsun diye katana falan ise evi mum dolduran kadından farkı yoktur. liseyi bitirin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 5bin dolara hakiki ozel yaptirabiliyorsunuz TR de ozel materyaller kullaniyorlar filan korelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya çıkıp geceleri tinerci kescem dedim ya alla allaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bilimum dönerciyle de 1v1 atarım artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 NolaxThensbane said: geçen ay eşyalarını yolladıydı arasına 5tane falan koyardık katana (diplomat dokunulmazlığı var eşyalarına bakamıyorlar) ya diplomatsa gene gelip gittikçe olur aslında bi tanıştırsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dasaaa said: kullanmayacaksınız. liseyi bitirin artık ada alan var forumda , biz yaşımızı başımızı aldık elimize bi de kılıç alalım dedik kabahat oldu , liseli olduk ii mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 iyi tabii. eğitim işte. ne güzel. ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hmm böyleyse bende eğitimi pass geçip zengin kardeşlerime sorucam o zaman nedir son durum varmı gettirtebilen katana ayarında kesici delici bişi yanında getirebilen de olur fii tarihinde hatırladığım bir anıya göre bi arkadaş bagajında uçağa sokabilmiş diye hatırlıyorum ama off çok eski ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 biz Denizlide bir bıçak ustasına Osmanlı palası yaptırdık geçen sene, özel harekatçılardan bazıları da yaptırıyormuş, bildiğin machete-pala işte çeliği mükemmel gerçekten. eğer telini bulursam yazarım buraya, adama plan verirsen netten bulup, yapar aynısını hem de çeliği süper olur kofti oyuncak gibi bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 karea arasana abi kargo firmalarini bizden iyi onlar bilir. bizim hoca dan dun oldugundan getirebiliyormus demek oyle paso. dokundurtmuyordu bile adam zaten, uzaktan uzaktan bakiyoduk boyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 dasaaa said: kullanmayacaksınız. kullanırsa zaten topikini açarız burda; internetten kılıç alan genç kendisine lölölö diyen komşusunu 9 parçaya böldükten sonra gene internetten aldığı adaya gömdü!!! diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben 2003 yılında lightsaber fx sipariş etmiştim, masterreplicas'dan. sorunsuz gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Karea said: bilimum dönerciyle de 1v1 atarım artık hehe Orda duracaksın, Anadolu'nun soğuk ve yüksek tepelerinde usta bir demircinin dövmüş olduğu döner bıçağının yanında katana tatava kalır. Uo Karakter Biyografisi Dağda yaşıyorduk. Babam usta bir demirciydi. 10 yaşımdayken babamı orclar öldürd..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 CryMeARiverfix said: 5bin dolara hakiki ozel yaptirabiliyorsunuz TR de ozel materyaller kullaniyorlar filan korelmiyor. olmaz öyle şey asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar