Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kılıç almak getirtmek vs...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şehiriçi bi yere gidiyodum işte.traş makinesi makas falan koydum çantaya.x-ray den herşey gözüküyor tabi.makas yasak falan dediler.kesici alete giriyor tabi.tanıdık vardı ona verdim işte geri gitti makas.
Mesaj tarihi:
Vaktinde baya araştırdım kılıclar süs olsa dahil keskin olmasa dahil silah niyetinde sayılıyor getirilmesi gümrükten geçirilmesi imkansız aikido hocalarının belirli bir dandan sonrası yanlarında taşıma izinleri oluyor uluslararası o yüzden getirebiliyor. Ancak şu şekilde getirebilirsin yüklü miktarda mal getiren birinin malları arasına saklamak yada büyükelçilikte çalışan yurtdışında bir tanıdığın olacak. Keşke önceden söyleseydin kuzenim japonyadan geçen ay eşyalarını yolladıydı arasına 5tane falan koyardık katana (diplomat dokunulmazlığı var eşyalarına bakamıyorlar)
Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

$17,000.00 each ne lan,vaşşş.

The Samurai Sword diye bir belgesel var.
İzle anlarsın gerçek bir katana yapmak için kaç gün kaç gece uğraşıyorlar.Fırınların başında alışımı soğutmadan elde etmek için kaç kişi çalışıyo kaç kişinin elinden geçiyor bir katana oluşmadan.
Mesaj tarihi:
kullanmayacaksınız.
çinden çakmasını alın max 170$ falandır.

gerçi onu da verene yuh enayi demek lazım da neyse.

abi kullanmayacağı ürüne para veren adamın, hele ki gösteriş olsun diye katana falan ise evi mum dolduran kadından farkı yoktur.

liseyi bitirin artık
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

geçen ay eşyalarını yolladıydı arasına 5tane falan koyardık katana (diplomat dokunulmazlığı var eşyalarına bakamıyorlar)

ya diplomatsa gene gelip gittikçe olur aslında bi tanıştırsana :)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kullanmayacaksınız.

liseyi bitirin artık

ada alan var forumda , biz yaşımızı başımızı aldık elimize bi de kılıç alalım dedik kabahat oldu , liseli olduk ii mi
Mesaj tarihi:
hmm böyleyse bende eğitimi pass geçip zengin kardeşlerime sorucam o zaman

nedir son durum varmı gettirtebilen katana ayarında kesici delici bişi

yanında getirebilen de olur

fii tarihinde hatırladığım bir anıya göre bi arkadaş bagajında uçağa sokabilmiş diye hatırlıyorum ama off çok eski ya
Mesaj tarihi:
biz Denizlide bir bıçak ustasına Osmanlı palası yaptırdık geçen sene, özel harekatçılardan bazıları da yaptırıyormuş, bildiğin machete-pala işte çeliği mükemmel gerçekten.
eğer telini bulursam yazarım buraya, adama plan verirsen netten bulup, yapar aynısını hem de çeliği süper olur kofti oyuncak gibi bişi olmaz.
Mesaj tarihi:
karea arasana abi kargo firmalarini bizden iyi onlar bilir.
bizim hoca dan dun oldugundan getirebiliyormus demek oyle paso.

dokundurtmuyordu bile adam zaten, uzaktan uzaktan bakiyoduk boyle sdf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kullanmayacaksınız.

kullanırsa zaten topikini açarız burda;

internetten kılıç alan genç kendisine lölölö diyen komşusunu 9 parçaya böldükten sonra gene internetten aldığı adaya gömdü!!!

diye
Mesaj tarihi:
Karea said:

bilimum dönerciyle de 1v1 atarım artık hehe

Orda duracaksın,
Anadolu'nun soğuk ve yüksek tepelerinde usta bir demircinin dövmüş olduğu döner bıçağının yanında katana tatava kalır.

Uo Karakter Biyografisi

Dağda yaşıyorduk. Babam usta bir demirciydi. 10 yaşımdayken babamı orclar öldürd.....

• Yeni Oluştur...