Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya ne zamandır içimde depreşen bi katana sevgisi var bi ara yurtdışına çıkıcamda avrupa olucak oralarda bulamam sanırım bulsamda hediyelik uyduruk bişi olabilir nese şöle harbi el yapımı 'handmade' bi katana istiyorum şöööle koyayım salona yayılıp geçeyim karşısına yudumliyim içkimi yada canım sıkılır takar omzuma tinerci çocukları doğrarım hehe :D herneyse , varmı getirten daha önce böle orjinal bişi yada deneyen yada yanında getirmeye çalışırken gümrükte sobelenen falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sanırsam gümrük için boyla ilgili birşeyler vardı limit olarak, tabi bide 150euro yu geçmeyecek takılmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya gümrük kurallarını biliyorum az çok ama kesici delici falan ya bu bi arıza olur herhalde ondan dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bizzat kendin getirirsen problem çıkmaz, kargo margoysa gelmez, takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 getirikren de zannetmiyorum boyun kadar kılıçla giremezsin uçağa hehee yani yok mu hiç bu işe bulaşan başından iyi kötü hikaye geçmiş pati ? edik : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 of öyle bi great sword istiyorum bende ama pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya ben parasında değilim almak istiyorum sırf zevk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 frostmourne alacam ben sonra babamı doğricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 TR'de yok mudur ya? Kesin vardır bence İstanbul'da yerini bilmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya vardır kesim , ama dökme demir istemiyorum harbi smithmaster olcak elle dövülmüş gerçek kılıç yoksa git ver demir parasını bide kalıpçı ark bul döktürürüsün ucuza , yaptıran arkadaşlarım var ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 katanayı geçtim sıradan gerçek bir kılıç satılan yer var mı ya istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sene 2011 ne kılıcı lan git ışınkılıcı falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 el yapımı katana için ne bütçe ayırdın merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kadıkoyde falan vardır galiba böyle battleaxe falan satan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tenekeadam said: el yapımı katana için ne bütçe ayırdın merak ediyorum. yeteri kadar ya arkadaşlar bu iş zevk işi mutlaka bi çılgın pati de bu işin peşine düşmüştür dedim ama hala hayal kırıklığına uğramadım, eminim bir pati çıkacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kadıköyde sanatçılar sokağında böyle süs kılıçları satılıyordu . Bu arada aikido salonlarında Morihehi Ueshiba portresinin altında gerçek bir katana olur oraya selam verirler hep.İstanbulda benim gittiğim salonda da gerçek bir katana gördüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yaninda getirirsen sorun cikmaz, bizim hoca japonyaya gittiginde yaninda getiriyordu hep. kargo icinde ups fedex gibi bi firmaya git sor, anlat durumunu en iyi onlar bilir. 5k'lik katanayi ptt ile getirtmeyi dusunmuyorsun umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu iyimis. fiyati da uygun hem. http://www.handmadesword.com/507.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2 tane siparişl verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 zaten el yapımı olcaksa gümrüğe takılır kesin o fiyatlarla, %20 gümrük biner bide üstüne, 1500euronun altındaysa bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ptt olmaz ya ups gibi pro firmalar gümrük vs içinde halledip getirtiyorlar da cidden gerçek handmade el işi göz ağrısı böyle sanateseri yapabilen online bi satış yeri de bulamadım oralarda mı sürtmek gerekiyor nedir senin hocanın durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 $17,000.00 each şoku atlattım sayılır tekrar yazıyorum, sadece OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya iaido, kendo hocasiydi kendisi, de yil oldu gorusmedim kendisiyle sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 boyun kadarı bilmem de longsword getiriliyo. bagaja veriyorsun, özel koruma bızırtısı takıyolar kimse uçakta açamasın diye, gümrükte de keskinse bile değil diyorsun, süs eşyası diyorsun, tamam diyip geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar