Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İran: Karayılanı yakaladık


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

said:

İran, terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın yakalandığını doğruladı.

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Fars Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Karayılan'ın, İran tarafından yakalandığını söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/18486616.asp?gid=381
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pratikte çok büyük etkisi olmaz, ama imaj ve kaos yaratmak için önemli bir hamle. Bir süre PKK karışır, yönetim boşluğu falan derken birbirlerini yerler yeni biri gelene kadar, sonra da İran'a yönelebilir biraz, en kötü ihtimalle arkada İran olduğunu bilerek götünü kollayarak hareket etmek zorunda kalacak, o yüzden Türkiye'ye öyle rastgele kafasına göre pür dikkat organize olamayacak.

Ayrıca Türkiye gibi kifayetsiz bir ülkenin yakalayıp sonra 5 yıldızlı ağırlamasındansa hakkını vererek cezaya çarptıracak bir ülkenin yakalaması çok daha iyi olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aferin İran'a. Terörle mücadelenin nasıl olduğunu, nasıl olması gerektiğini hatırlatsınlar bizim millet databaseimize(bu laf patiden birinin,ondan çaldım da valla kim olduğunu hatırlamıyorum).

Aman aman, bize de vermesinler. Sakın!!! Gideceği yer belli çünkü, İmralı Dinlenme Tesisleri.

İranlılar bunu alırlar onbinlerce kişinin önünde Tahran'ın en büyük meydanında vinçte ipe çekerler. Binlerce kişinin kanına giren adama ne yapılması gerekiyorsa onu yaparlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...