Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dün günün kötüleri kaede ile xaenindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bütün keyfim kaçtı benim dün biri çıkar oyun başında hs atar AY PARDON ulan öküz oyunun başında neye pardon nereye ateş ediyorsun. aldığın silahı mı deniyorsun ne vuruyor diye başka biri çıkar ben 2 kişiyle kapışırken kenarda çömelir adamların gelmesini bekler valla artık baydım mı basıcam exiti. çekilicek çile değil. tanımadığım etmediğim adamlardan dolayı akşam akşam keyfimi kaçırıcak değilim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 El qaede nin bu konudaki vizyonunu destekliyorum, zaten 3 map i dondur dolastir cebellesiyoruz. Hirs, ff, collision yuzunden atar yapanin kokunu kurutsun. Bundan sonra kick ban slap burn senindir kankolat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 oluyo bazen oyle. just chill (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hikmet ya haue, ben ondan ff yiyince gülüyorum. hakkaten rahat ol geniş takıl olm ya osmanlığa gerek yok azmo da edimi ezikledi, çöktüm orda aim falan kalmadı :( son map k/d 1 civarıydı!, inanılmaz ona rağmen reyç atmadım sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Yalniz azmo o konuda cok hakli, benim soylemek isteyip de uzuldugum seylerden biridir soyleyemedigim icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 tamam ulan değiştirecem ya, 15 yıllık avatarımla vedalaşayım. işin yoksa yeni bul şimdi huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 iron maiden album kapağı gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hesapta hazır uploadlu pedo varmış, onunla idare edin. buna kötü diyen çarpılır (+küçük kız kardeşi varsa qQ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 puppy eyes pedo bear. degisik bi' combo olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kaede said: bütün keyfim kaçtı benim dün biri çıkar oyun başında hs atar AY PARDON ulan öküz oyunun başında neye pardon nereye ateş ediyorsun. aldığın silahı mı deniyorsun ne vuruyor diye başka biri çıkar ben 2 kişiyle kapışırken kenarda çömelir adamların gelmesini bekler valla artık baydım mı basıcam exiti. çekilicek çile değil. tanımadığım etmediğim adamlardan dolayı akşam akşam keyfimi kaçırıcak değilim bir daha Dur bekle, WoW bitsin, ben gelip eşlik ederim sana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AYp0a5IpKRs http://i.pokeroff.ru/uploads/wysiwyg/g/ga/gaa/gaaaay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_oWGj1M0ob4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 validenin saksılarından birini çaldım. akşam oynarken topraklıycam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kaedeyi vurmak boynumun borcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sırf salihi vurmak ve ondan daha iyi bir förstpörsınşuutır oyuncusu olduğumu isbatlamak için alabilirim şu oyunu. Wowda sıra beklerken oynayacak bişey çıkar hem. Hala 15 dölar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dün bi başlıyım dedim kaede liv birbirine girdi takım karıştı.küslük olmasın diye kaybettik bilerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o bi taktikti. baktık ikisininde pek işe yarar bi hali yok dedik siz ortalığı kızıştırın, dikkat dagıtın.işe yaradıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Haydi kizlar okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yuh dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 anelor dun gece bize cok kotu seyler yapmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Girer girmez kick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 evet kharon kardeş ban atmış bana. sebebi ise ona hoşnutsuz davranmammış, oyundan düştüğünde ona yer vermememmiş. oyunun ortasında 1 saatliğine ban yedim. şaka gibi. akşamları 1 2 saat zevkimiz var saçmasapan insanların ego oyunlarına alet oyun oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 soktum çıktım okee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar