Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bugun cok darlanıp cıktım artık. skypeta agladıgımı burda da aglıyım bari. bi ara rakip takımda silph cons ving revengalis ve xenocide bi de +2 vardı garibim kaede ile kharon yanında 5 yeto ile bunlara karsı carpısmaya claısıyodu yetolardan biri olarak abi lutfen biraz duzgun dagılın iyi oynayan kendini de birbirini de biliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

bugun cok darlanıp cıktım artık. skypeta agladıgımı burda da aglıyım bari. bi ara rakip takımda silph cons ving revengalis ve xenocide bi de +2 vardı garibim kaede ile kharon yanında 5 yeto ile bunlara karsı carpısmaya claısıyodu yetolardan biri olarak abi lutfen biraz duzgun dagılın iyi oynayan kendini de birbirini de biliyo.

buna rağmen 2-3 farkla kaybettik
Sosyal ağlarda paylaş

öncesinde dengesiz değildi ki
sadece 1 tane dışardan adam vardı benimle aynı skorda. silph gelince baktı eziliyor attı onu oyundan. sonra bize kutuluyu verip kons onlara geçti lol

valla ben hani server dolu olsun oyun eğlenceli geçsin diye çıkmıyorum neredeyse herzaman güçsüz tarafta olmama rağmen

gene böyle devam edilirse sektör olup giderim daha da gelmem
Sosyal ağlarda paylaş

ben de baska server a girmiyoırum sadece paticik te oynuyorum ama iste bazen oyle oluyoki takımlar adam gormeden yokoluyorum iste bugun 3 - 20 oynadım sıkıldım. tamam kotu oynuyorum da e okadar da degil yani k/d 1 e yakın oynuyorumdur yani. hadi 1 olmasın 0.75 olsun. rakip takımın 5. si senin 2. inden daha cok kill yaptıysa falan birinin farkedip biraz hareket etmesi lazım. ben o kisi degilim yani oyuna etki ediyorum dur su takıma gidiyim diyemiyorum o yuzden gidebilip oyuna degistirebilenlere sesleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

scramble zaten kotu bi method. k/a/d mmr(ne bileyim honda vardı psr diye bisey ona gore sıralatıyoduk mesela) gore dengelese oyun takımları ne guzel olur.

ama valve iste ille bok gibi yapcak mmr sistemiydi oyunda eslesme sistemiydi.

girip statlara bi bakıyım dedim. valve okadar kotu ki bu konuda botlarla single player oynadıgın oyunları mp oyunlarından ayırmıyor bile. benim mesela %60 win ratiom varmıs cok iyi ates ediyomusum falan. asdasdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra 7v7 olunca adam almacali oynayalim prime time da bari. Scramble cozum degil 4 defa attim olmadi, silp 1 kere daha atti nispeten dengeli oldu gibi bisey. Tamamen sans.

bide bazilari tam duzgun dengeli oyunun ortasinda quit cekiyor, oyun direk gg. sebepsiz yere oyunun ortasinda cikana 1 day ban atalim asfadf. Veya yerine adam bulmak zorunda olsun.

ne kadar pub da olsa pickup mac kafasina uygun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...