0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 HikmetHoroz said: Mousesuz oyna abi ne biliyim bi şekilde kısmak lazım seni sdfs. bence monitör kapalı oynasın daha iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 mousesuz oynuyorum sayılır zaten 7-8 yıllık mx518, kablosu ölmüş arada usb deaktive oluyor düdüt ses eşliğinde, bazen dpi değiştriyo kafasına göre. ama monitörsüz oynayamam, o olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu saatte server boş. yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 adim adim ragequit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bugun cok darlanıp cıktım artık. skypeta agladıgımı burda da aglıyım bari. bi ara rakip takımda silph cons ving revengalis ve xenocide bi de +2 vardı garibim kaede ile kharon yanında 5 yeto ile bunlara karsı carpısmaya claısıyodu yetolardan biri olarak abi lutfen biraz duzgun dagılın iyi oynayan kendini de birbirini de biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi yalnız map falan gelmicekse hala dust dust2 oynayacaksak silerim ben oyunu 1 haftaya sıkılmaya başladım baya sdfs.hani pati komünütü oynamasa hayatta açmam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 screwy said: bugun cok darlanıp cıktım artık. skypeta agladıgımı burda da aglıyım bari. bi ara rakip takımda silph cons ving revengalis ve xenocide bi de +2 vardı garibim kaede ile kharon yanında 5 yeto ile bunlara karsı carpısmaya claısıyodu yetolardan biri olarak abi lutfen biraz duzgun dagılın iyi oynayan kendini de birbirini de biliyo. buna rağmen 2-3 farkla kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi o oyun 16-13 bitti ya 16-1 biten oyunlarda quit atmadık biz sdfs nükede o kadroyu kantırken eziyorduk ama t olunca sıçtık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi ona ragmen 2 3 farkla kaybettik dedigin cons ve ving rakibe girdikten sonra skor 11-1 miydi neydi artık dayanamadım cıktım oncesinde de dengesizmis demekki sonrasında da. duzgun dagılın iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 duz silahli adamlar benden cok vuruyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 öncesinde dengesiz değildi ki sadece 1 tane dışardan adam vardı benimle aynı skorda. silph gelince baktı eziliyor attı onu oyundan. sonra bize kutuluyu verip kons onlara geçti lol valla ben hani server dolu olsun oyun eğlenceli geçsin diye çıkmıyorum neredeyse herzaman güçsüz tarafta olmama rağmen gene böyle devam edilirse sektör olup giderim daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben de baska server a girmiyoırum sadece paticik te oynuyorum ama iste bazen oyle oluyoki takımlar adam gormeden yokoluyorum iste bugun 3 - 20 oynadım sıkıldım. tamam kotu oynuyorum da e okadar da degil yani k/d 1 e yakın oynuyorumdur yani. hadi 1 olmasın 0.75 olsun. rakip takımın 5. si senin 2. inden daha cok kill yaptıysa falan birinin farkedip biraz hareket etmesi lazım. ben o kisi degilim yani oyuna etki ediyorum dur su takıma gidiyim diyemiyorum o yuzden gidebilip oyuna degistirebilenlere sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sampiyonlar ligi kurasinda keske bize manchester cikmasaydi. bazi ipneler autoselect yapmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 girmek için patiler bekliyolar dediler ondan attım onu ama kankut, gavurlar da 10 pingle oynamak yerine niye gelip 150 200 pingle bu serverda oynuyorlar acaba merak ediyorum. dengesizlik scramblela bile çözülmüyor genelde, şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 scramble zaten kotu bi method. k/a/d mmr(ne bileyim honda vardı psr diye bisey ona gore sıralatıyoduk mesela) gore dengelese oyun takımları ne guzel olur. ama valve iste ille bok gibi yapcak mmr sistemiydi oyunda eslesme sistemiydi. girip statlara bi bakıyım dedim. valve okadar kotu ki bu konuda botlarla single player oynadıgın oyunları mp oyunlarından ayırmıyor bile. benim mesela %60 win ratiom varmıs cok iyi ates ediyomusum falan. asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 assault'ta ezdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben dedigimin arkadasında durdum 0.75 kd yi sagladım. demekki dengesizmis takımlar. adam gibi takıma girin ausduahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ellere bellere verdim bugün, old school mapler gelince mutlu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sen kimdin bide gece bu saatler için fun map şart aga dfs hiç böyle shift kasıp ses dinleyesi gelmiyor insanın bamgüm oynican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Red said: bide gece bu saatler için fun map şart aga dfs hiç böyle shift kasıp ses dinleyesi gelmiyor insanın bamgüm oynican +1 2-3 awp map fln olsa böle, yada arada bi gungame fln olsun az kişiykene daha bi hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 DarKRideR said: ellere bellere verdim bugün, old school mapler gelince mutlu oldum lan ozan beklemediğim bi performans sergiledin kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bundan sonra 7v7 olunca adam almacali oynayalim prime time da bari. Scramble cozum degil 4 defa attim olmadi, silp 1 kere daha atti nispeten dengeli oldu gibi bisey. Tamamen sans. bide bazilari tam duzgun dengeli oyunun ortasinda quit cekiyor, oyun direk gg. sebepsiz yere oyunun ortasinda cikana 1 day ban atalim asfadf. Veya yerine adam bulmak zorunda olsun. ne kadar pub da olsa pickup mac kafasina uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 assaulta fun map muamelesi yaptık. http://i.imgur.com/irsv6.jpg http://i.imgur.com/diIQw.jpg http://i.imgur.com/Pq78L.jpg son ss alakasız ama her zaman alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dikkat beyler çatıdan ayak sesleri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 beyler bundan sonra o an serverdaki en iyi 2 oyuncu adım atışsın takımlar kurulsun başka türlü bi olayın sonu gelmicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar