Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
de_nuke_se mapinde bug var 10 kişiden fazla giremiyor bilmeyen vardır belki diye söyliyim.

ayrıca bazı maplerde ct ler yada t ler daha avantajlı oluyor. t olan yada ct olan takım eziyor scramblelık bir olay olmuyor. ona dikkat etmek lazım. mesela geçen nuke oynadık 10 a 5 yenildik t iken ama ct olduğumuzda 16 12 fln çevirmiştik oyunu.
Mesaj tarihi:
Butun Defuse maplerinin olayi o zaten. Maci 2 yari gibi dusuneceksin. Lig uzun bir maraton, 3 puanlik sistemde hersey mumkun, onumuzdeki maclara bakacagiz.

Noluyo lan, ibrahim uzulmez e bagladim.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

de_nuke_se mapinde bug var 10 kişiden fazla giremiyor bilmeyen vardır belki diye söyliyim.

Cycle a normal nuke koyayim. Aslinda komple normal e donelim biraz..
Mesaj tarihi:
bence dm'de hicbi' halt kasilmiyor. en keke adama bile olme ihtimalin var. spawn-kill desen girla gidiyor. 8v8 dm falan iyi de, server'lar 15v15 falan. boku cikiyor o zaman.

onun yerine 5v5 arms race veya demolition girin. bot bile olsa daha iyi gelisir aim.
Mesaj tarihi:
dün hasta hasta oynayayım dedim pis yamuldum ya. insanlık ölmüş zaten düşene bi tekme de biz atalım kafasındalar. bugün girmeye tırsıyorum. rahat rahat hapşırıp öksüremiyoruz. =)
Mesaj tarihi:
geçen gün servera girdim ve sebepsiz yere ving diye birisi bana ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı.
öldürmüştüm 2 3 kere ve baya sinirlendi sanırım. anlayışla karşıladım. ertesi gün tekrar girdim ve yine aynı şekilde küfür ediyordu ve sonrada kicklendim. saçmaydı
Mesaj tarihi:
Sonra soğuk, karanlık bir odada uyandım. Perdeler aheste aheste salınıyor, gölgeleri pencereden içeri süzen ay ışığı eşliğinde duvarda dansediyordu.
Adamın biri pencereyi açık bırakmış meğer, gittim kapadım geri yattım.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Sonra soğuk, karanlık bir odada uyandım. Perdeler aheste aheste salınıyor, gölgeleri pencereden içeri süzen ay ışığı eşliğinde duvarda dansediyordu.
Adamın biri pencereyi açık bırakmış meğer, gittim kapadım geri yattım.

baya bi insan vardı serverda
tamam ben nadir giriyorum server doluydu, başkası girecekti diye attılar diyemem çünkü 4v4 oynanıyordu o sırada oyun. hala yer vardı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...