Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 LathspeLL said: Var bir gariplik, birde kaşılıklı mermi atmaya başladığınızda sabit olsan bile gitmiyor mermi gibi bazen. abi şu özellikle ya delirtiyor adamı. bide bütün bu recoil saçmalıkları yüzünden AWP ağır OP oluyor oyunda. senin uzakta AWP'yi iyi kullanan adama karşı tek şansın var oda çıktığı gibi basıcan HS yi çünkü oyunda adam çıktı göbeğinden vur dünya umrunda olmuyor açıyor scope u hiç bişey olmamış gibi dan çakıyor. e atıyosun kafaya doğru oda gitmiyor falan. dertliyim dertli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi benim ağladığım kaç gündür o. aim alıp dua ediyosun bastığım yere gitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bazi mermiler de icinden geciyor fjsdkfjsd. 2 kisi crouch halde 30 mermi tarasa birbirine 3 5 yard'dan, olmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Abi eğilerek point blank deagle sıkıyorum 1 tanesi isabet etmiyo. Randomluğun biraz bokunu çıkarmışlar ya. Edit: Kafaya nişan alıyorum tabi de bi tanesi bile mi isabet etmez göğsüne falan. Eski dıgılda nişan alıp ateş ettin mi vururdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bu yuzden soğudum oyundan aiko gibi aimbot mu kullanalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 KHaRoN said: aimpunch yuzunden oluyor o , miktarinin ayarlanmasi lazim. positioning, team play ivir zivir , dikkatli oyuna sebep oluyor neyse de, random recoil yuzunden sansa donuyor cogu zaman karsilikli catismalar. abi esl komutları gelsin alalım. ama piç ettik configi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi aimpunch bizim configde sictigimiz bisey degil csgo nun hadisesi. saniyorum kapatilamiyordur bile , cunku oyunun beta dan beri en buyuk feature larindan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 clancılar patiden miydi abi girerken şifre sormuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sifre var da , forumda kabak gibi yaziyor haliyle birinin illa patiden olmasina gerek yok girebilmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bana şifre sormadı ya? XKafe Pati Power mı ne değil miydi serverın adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 pati ban server, girdiin anda banliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Oyun bozuldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Teknik meseleler asffada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 teknik soru n10 dakkaya hallolur. stay tuned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kızlar gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 10 kisiye mi dustu kota? bi' de spectate edilmiyor, sonra da oyundan atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Aynen 5/5 olunca takımlar başka birisi giremiyor takımlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bakiyoruz probleme, oyle bi durumda pati cs go grubundan ben veya esh e steamden mesaj atarsaniz daha cabuk halledebiliriz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 admin dastiki ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 12 yapçaksanız niye slot açtınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 5vs5 iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 11 değil de 16da bitseydi ne olurdu bilemiyorum asfasf http://steamcommunity.com/id/osmaniac/screenshot/1136285831845090780 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 aim wall ne varsa açıyor utanmadan ss alıyo he sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 maçın yarısı geçmiş, de bölümünde herif terror ve hala basede awp ile yatıyor AMA ÇOK KİLL YAPTIM ABİİİ :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Red said: aim wall ne varsa açıyor utanmadan ss alıyo he sdfs abi öyle olsa gam yemicem herif sağa sola strafe yaparak basıyor ve vuruyor. hani bi köşeden çıkar tatak yapar head atar yok yani sonrada anelol asdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar