Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Az önce show tv de, karayip korsanlarının 3. filmine denk geldim. Bırakın sevişme sahnesini, öpüşme sahnesini sansürlemiş adamlar. Bildiğin kesmişler yani. Bu nedir arkadaş? Tamam şeriat gelecekte bu kadar da hızlı da olmasın bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ahahah evet son dakkadaki veda opucugunu atlamış adamlar muhtemelen ramazan geyiğine.normalde o kadarda kesmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi sigaralara çiçek böcek gülümseyen gülümseme falan koyuluyor kalça memeye gelene kadar o var mesela önce böyle televizyon anlayışının içine tüküreyim, allah belasını versin ne gerizekalı insanlar kuruluşlar, kırk yılın başı babamla oturayım bi film izleyeyim diyorum, ekranın ortasında 4 tane çiçek böcek sağa sola oynuyor, allahın salakları, moronlar hırbolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Saeros said: abi sigaralara çiçek böcek gülümseyen gülümseme falan koyuluyor kalça memeye gelene kadar mfw at first sight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 karayip korsanlarını sansürleyen zihniyet yakında kadın-erkek aynı filmde oynatmaz,harbiden bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 şeriat go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 roger that! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 pogodi said: çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara, insanların kızışacağını düşünen insanlara, sana, bana, hepimize. ahh ahhh http://video.boxerdergisi.tv/1891namyelus/img/8_24012009082000.jpg ne kızışırdık biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 DynamicK said: tr de meme bulaniklastirilir ingiltere de aksam saat 8 de bizim kanal d, show tv ayarindaki kanallarda vajinanin tamamini full ekran 10 dk gosterirler. yemek yerken sex education programi basliyor boyle ful ekran katmer katmer cinsel organ izliyoruz. gosterilsin karsi degilim de yemek saatine denk getirmeyin arkadas :p Bi kere BBC de direk kadının doğum yapmasını göstermişlerdi. o.O şeklinde kalmıştım bi an. Cidden bazı şeyler tv de gösterilmemeli asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 doğum belgeselinde kameraya su sıçramıştı bump yapmıştı çocuk kameraya..tiksindim valla kac hafta fap yapamadıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 @llama ne günlerdi beee? çin çin,çin çin.... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ben ergendim abi o zaman babam izlerdi bende uyuma numarası ile izlerdim yorgan altından ahh ahh hele o kırmızı noktalı filmler yokmu iki bacak görüp saatlerce arkadaşlarla konuşurduk ortaokul yıllarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Pc ye tv kartı takılırdı, cine 5 şifre kırıcı program bulunur gece izlenirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 MoreTv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 pogodi said: hmm bu beğendim, (tu)(tu) hmmm ı arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 adile naşit'in kadınlar hamamında şarkı filan söylediği bi film vardı süt kardeşler miydi neydi her neyse o sahneler filmden atılıp gösteriliyor artık o duruma geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 90larda çok medeniydi lan ülke okan bayulgen cıkar programda sigara yakardı magazin programlarında ünlüler argo konusurdu.tarkan çişim geldi derdi sdfds yıllar geçtikçe yapmacıklık tavan yaptı.seks alkol kufur olmayan diziler.sansurlenen filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 O vakitler 3. sayfa haberleride daha azdı. En azından kemal sunal eşşoleşek yıh yıh diyebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Erotizm pr0n değil ki niye korkuluyor. Hani hükümetimiz pr0ndan korkuyor diye yoksa ondanda korkmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Akhlaur said: Erotizm pr0n değil ki niye korkuluyor. Hani hükümetimiz pr0ndan korkuyor diye yoksa ondanda korkmaya gerek yok. abdesti bozuyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dijitürkte eskiden türk pronları veriyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Okan bayülgen çıkıp sigara yakıyorsa vardır özendiği bi görüntü de ordan görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 behzat'ın tekrar bölümlerini izliyorduk sıcak yaz gecelerinde.en baba bölümlerden ve dizinin dönüm noktalarından olan 20. bölüme geldiler,araya ramazan girdi ve artık behzat'ı da vermiyorlar.ulan ne ramazanmış,ne dinmiş,ne akepeymiş,ne ileri demokrasiymiş...behzatın ve harunun içtiği rakı-bira oruç tutacak olan adamın orucunu mu bozuyor?ya da birazdan sahurluğunu yiyip niyetlenecek olan adam behzat'ın,harun'un,hayalet'in içtiği rakıya-biraya özenir diye mi bu endişe?olm o kadar canı çekiyorsa izlediği birayı,rakıyı tutmasın zaten o herif orucu?ya sırf böyle durumlarda öbür dünya olsun diyorum,şöyle gideceğim cehenneme,yakalayacağım yakasından bu işlerin sorumlusu olan kim var,kim yok(onlar da cehennemlik olacak tabi,ne sandınız)bir iblis gömçürecek,bir ben;bir ben vuracağım,bir iblis...bu ne biçim memleket oldu ya?çin çin,çin çinli tutti frutti günlerinden 7 gün-7 gece islam modeline döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Killer said: dijitürkte eskiden türk pronları veriyolardı daha birkaç ay önce dsmartta vardı özel olarak türk film kanalı. onu da kaldırdılar lan sahiden?!?!?!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar