NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yengeniz o diyip sansürlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 man boob lan o, sadece şişko. ban olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cetintas said: reyou said: turkiyeye ozel bisi degil yalniz sevisme sahnesi bugulanmasi yurtdisinda direk kesip atiyolar lan bazi yerlerde. teyzem norvecten bildirdi. nasıl ya?sen teyzenle bu mevzuları mı konuşuyorsun? abi o klasik bir kalıp : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 eyvallah, öğretin bana böyle kalıpları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Laorx said: http://2.bp.blogspot.com/_GyySME1Kyfc/TEhMBlfh-OI/AAAAAAAAArY/nQs5h6Qnmws/s1600/man-boobs2.jpg http://dirtsquadblog.com/wp-content/uploads/2011/05/Me-gusta-500x501.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adam me gusta cekti ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Neyse iyi arkada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Penthesilea said: Laorx said: http://2.bp.blogspot.com/_GyySME1Kyfc/TEhMBlfh-OI/AAAAAAAAArY/nQs5h6Qnmws/s1600/man-boobs2.jpg http://dirtsquadblog.com/wp-content/uploads/2011/05/Me-gusta-500x501.png http://img826.imageshack.us/img826/3083/addgn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gecenin rengindeki kadında meme yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://cdn.randomfunnypicture.com/pictures/745motivational-cat-what-has-been-seen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Red said: sinema kanallarında sigara vs sansurluyorlar bir süredir.ama sevişme sahnelerinde sansure denk gelmedim gecen enemy at the gates vardi digiturk`un bir film kanalinda. rachel weisz ablanin sevisme sahnesini direk makaslamislardi mesela. kesiyolar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Laorx said: http://1.bp.blogspot.com/-57IniIFReOY/TV0H6rHy6hI/AAAAAAAAAz0/xEvksgvD7Yo/s1600/Kate_Upton_see_through_Sports_Illustrated_2011_Swimsuit.jpg ne güzeller ya canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ya geçen gün hangisiydi hatırlamıyorum ama animasyon filmdeki sigarayı sansürlediler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 şaşırmam. internet dahil tüm medya ortamları AKPnin ahlak anlayışına göre işletilmekte şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tr de meme bulaniklastirilir ingiltere de aksam saat 8 de bizim kanal d, show tv ayarindaki kanallarda vajinanin tamamini full ekran 10 dk gosterirler. yemek yerken sex education programi basliyor boyle ful ekran katmer katmer cinsel organ izliyoruz. gosterilsin karsi degilim de yemek saatine denk getirmeyin arkadas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 o ne hakkaten ya. sdfgfghf sonra sevişirken karnı acıkır insanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi hala mı banlanmadı Laorx o resimden sonra,ulan nee iğrenç bişidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yok abi, ben de yemek yerken görsem onu 1 ay canım istemez ya. Benim kayın peder jinekolog, onun çok var böyle espirili hikayeleri. Ama hepsinin özeti onbinlercesini gördüğü için adam bıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 olm caps verip durmayın kate upton dan ramazan ramazan,abdesti bozdurcaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Red said: ya bi ara öyle değildi.sanırım baskı yaptılar sinema kanallarında sigara vs sansurluyorlar bir süredir.ama sevişme sahnelerinde sansure denk gelmedim hden de falan spartacus vs pata küte açık seçikti ha film sahnelerinin kesildiğini gördüm.direk kesiyorlar yani sansur görmedim türkiyede tv'de sinema izlemek eskiden keyifti şimdiyse gerizekalılık. gittikçe muhafazakarlaşıyoruz muntazaman. küfürler biplenir, kanlı sahneler kesilir, memeli sahneler bulanıklaştırılır, sigaralar mozaiklendirilir. bunun adına da "film izlemek" derler.. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çok haklısın bone, harbiden film izlemenin bile tadı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Dvdsini alıp izlemek güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Aket-Atum said: Ya geçen gün hangisiydi hatırlamıyorum ama animasyon filmdeki sigarayı sansürlediler lan. onu ben de gördüm ya. star wars muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kalça meme görünce kızışmamak, gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dasaaa said: Aket-Atum said: Ya geçen gün hangisiydi hatırlamıyorum ama animasyon filmdeki sigarayı sansürlediler lan. onu ben de gördüm ya. star wars muydu acaba? zamanında one piece stardan bu yüzden kaldırıldı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar