nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Şimdi yine komikli şakalı zengin troll konusu açılmış. Bunu da trolleyin de ilerde zengin olursam böyle okyanusta falan devlet kurma fantezim var. Nasıl yapılır ne gerekir bilen azıcık anlatabilir mi? Orada ada alman yetmez falan demişsiniz. Ne gerekir kurmak için? PS: En iyi trolle dürüm ısmarlayabilirim, ama arada 2-3 ciddi cevap da olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wikiye gir oku her şeyi de biz mi söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 evet vatandaşlık veririm len öyle demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 biraz silah,biraz kpss den en az 80 almış memur,birazda vatandaş buldukmu devlet kurulmuştur.ha bide bayrak ayarlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 suyun dibinden kum çıkarma bakanı yaparsan bana her şeyi anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://helenagoestoisrael.files.wordpress.com/2011/07/picard-facepalm.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 öncelikle adanın bağlı olduğu muhtarlığa gidip bir ikametgah senedi alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 iki tane turk lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Önce samsuna çıkman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kuramıyorsun artık, sealand bug abuse yaptıktan sonra birleşmiş milletler patch çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ilkokul 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sam said: kuramıyorsun artık, sealand bug abuse yaptıktan sonra birleşmiş milletler patch çıkardı. hakkaten mi? Yani atıyorum kardak gibi bi anda tarafsız denizde kayalıklar çıksa ben de oraya çıksam devlet kurdum desem çok takarlar mı ki? BM evil çıktı ya sinir oldum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sayısal loto falan çıkarsa afrikada dandik bi ülke bulup abuse edin işte sizin olsun, en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Yoo aslında Türkiyenin ortasında bile devlet kurarsın ama askeri gücün yüksek olmalı gelip kapa bakalım dükkanı dediklerinde yek yea diyebilecek bir gücün olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 nileppezdel said: hakkaten mi? Yani atıyorum kardak gibi bi anda tarafsız denizde kayalıklar çıksa ben de oraya çıksam devlet kurdum desem çok takarlar mı ki? BM evil çıktı ya sinir oldum -.- hakkaten. 80'lerde sanırım çıkardılar yamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 işte tamam mesela sealand'i kimse umursamamalı nolcak yani adam devlet kurdum dese, senin karanı da denizini de işgal etmedikten sonra istediği haltı yer. Pis faşistler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://data.whicdn.com/images/9533169/128996797916460270_large.jpg?1304778291 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 nileppezdel said: işte tamam mesela sealand'i kimse umursamamalı nolcak yani adam devlet kurdum dese, senin karanı da denizini de işgal etmedikten sonra istediği haltı yer. Pis faşistler :( sealand i işgal etmeye çalışmışlardı böyle 8-10 kişi, adamlar sopalarla püskütrmüştü dlkadşlskaşdkladaf araştır bak savaşa girmiş adamlar tarihçelerinde var asşldsalkda hatta Sealand Fights Off Invaders (and Wins a War) In August of 1978, a number of Dutch men came to Sealand in the employ of a German businessman. They were there to discuss business dealings with Sealand. While Roy was away in Britain, these men kidnapped Prince Roy's son Michael, and took Sealand by force. Soon after, Roy recaptured the island with a group of his own men and held the attackers as prisoners of war. During the time that he held the prisoners, the Governments of the Netherlands and Germany petitioned for their release. First they asked England to intervene in the matter, but the British government cited their earlier court decision as evidence that they made no claim to the territory of Sealand. Then, in an act of de facto recognition of Sealand's sovereignty, Germany sent a diplomat directly to Sealand to negotiate for the release of their citizen. Roy first released the Dutch citizens, as the war was over, and the Geneva Convention requires the release of all prisoners. The German was held longer, as he had accepted a Sealand Passport, and therefore was guilty of treason. Prince Roy, who was grateful that the incident had not resulted in a loss of life, and did not want to bloody the reputation of Sealand, eventually released him as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şu üstteki olay şaka gibi asjkdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 önce bi bayrak, bi milli marş falan ayarla, şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 eskiden ne güzeldi lan. oruç reis ve barbaros hayreddin gibi kuracan filonu cezayir krallığı falan kuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 turgut reis hepsini yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Barbaros Hayreddin diye ismim olsa avrupa komple benim krallığımdı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Benim konuyu kiskanip böyle bir konu açmanı hiç yakistiramadim 1 2 benim artık bir adam var ve . . . . . . . . . . . . Ben ZENGİNİM! (dim) :( Ada için her ay vergi vericegim için baya bı fakirlesicem ... Yani vergi verdigim için bagimliyim devlet kuramicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 SeaGle said: Barbaros Hayreddin diye ismim olsa avrupa komple benim krallığımdı şu an. http://4.bp.blogspot.com/_ZIyAyIEmaaA/TNazpGyp8OI/AAAAAAAAEy4/TShjLQfeqqc/s1600/Padi%C5%9Fahun+Amirali+Barbaros+Hayreddin+-+Ernle+Bradford.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar