Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Çanakkale Kent Konseyi altında çalışmakta olan Çanakkale Çevre Meclis'i için bir site hazırlayacağım. Hangi içerik yönetim sistemini kullanmam gerektiği konusunda az çok fikir sahibi oldum. Aklımda Wordpress var şimdilik. Sizler neler önerirsiniz? http://foliovision.com/2011/04/02/drupal-vs-joomla-mambo-vs-wordpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ölümüne drupal hafif karışıktır ama ultimate solution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kolay yönetimi ve plugin/tema çeşitliliği açısından wordpress ezer. bu işten anlıyorum ve daha spesifik, ince ayarlı bi site yapmam gerek dersen de drupal iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 PyroCMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Wordpress'i bildigimden oturu ben ne tip proje olursa olsun wordpress derim. Istedigin sekle sokabiliyorsun. Hangisinden iyi anliyorsan onu tercih etmen dogru olur. Ikisi de kolay kullanimli ama wordpress daha populer. http://zenofnptech.org/2011/02/wordpress-vs-drupal-fight.html surda ozetlemisler ikisi arasindaki avantaj - dezavantajlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 JOOMLA diyenler neden dedi merak ettim.çok aşırı tecrübem/bilgim yok ama wordpress daha kullanışlı gibi geliyor banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Joomla diyen yok daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_228388cms_starfish-347%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Troll geldi alın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 DynamicK said: Wordpress'i bildigimden oturu ben ne tip proje olursa olsun wordpress derim. Istedigin sekle sokabiliyorsun. (tu) Yaygın olduğu için insanlar açısından da daha kolay kullanılır. Arama motorlarıyla falan da daha iyi anlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 BLOG DEGİL CMS DEMİŞ ADAM cms = joomla gerisi traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ziyansın haydari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bloodless said: Joomla diyen yok daha :) benim ankette bi sorun var o zaman,joomla ile wordpress diyenlerin sayısı eşit bende,o yüzden demiştim neden joomla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 SHAREPOINT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Aslında en güzeli kendi cms'ini yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Orası öylede hızlıca yayına geçmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 reyou said: SHAREPOINT. asdfgzxcxcvbdgsidbjasdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.gezenti.org/gezentiyonetim/wp-content/uploads/tayyiperdogan4-300x171.jpg heycanlanma evladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 joomla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Joomlada bir çok eklentinin paralı olduğunu duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 üzgünüm ama bence bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yine gelmiş troll kapıdan kovuyoruz bacadan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hep siz mi yapçaksınız olm? bir topicimi trollsüz bırakmadınız yeter be beter olun sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar