mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 radikal said: Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yönetim kurulu ile yaptığı toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, maçların devre aralarında kulüplerden sadece başkan ve bir yöneticinin soyunma odasına inme yetkisi olacağını söyledi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yaptığı açıklamada, 6 +2 yabancı oyuncu oynatma sisteminin devam ettiğini söyledi. Ayrıca sınırsız sayıda yabancı oyuncuyla sözleşme imzalanacağını da belirtti. Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden de bu değişikilği duyurdu: İşte o duyuru Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek kulüplerin 18 kişilik maç kadrolarında bulunduracağı yabancı futbolcu sayısında yeni bir düzenleme yaptı. Buna göre; yabancı oyuncuların 6 tanesi sahada yer alırken, kalan 2 yabancı oyuncu da kulübede bulunabilecek. Geçtiğimiz sezonki, 2 yabancı oyuncunun kadro dışında yer alabilme uygulaması ise yürürlükten kalktı. Bununla birlikte; TFF Yönetim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamasını karara bağladı. 10'uncu yabancı oyuncu için 90 bin lira altyapı fonu ödeyecek olan kulüpler, 11'inci yabancı ve sonrasındaki her oyuncu için 250 bin lira altyapı fonu ödeyecek. 14 Haziran'da başlayan 2011-2012 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 5 Eylül 2011 Pazartesi günü sona erecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?29,5667078,5818589,page=3#msg-5818582 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Tek başına başlık açılabilecek bir haber bence bu. Eğer düzgün işletilir "uluslararası scouting" sistemine geçilirse ekmeğini çok yeriz. Ama çok ümitli değilim. Zaten 3 büyüklere avantaj bu, 250k çok yüksek para, anadolu kulübü oynatmayacağı adama o parayı ekstradan ödeyemez. Hoş, 3 büyükler de ödeyemez, son çare işte, eldekileri gönderemezlerse 250kdan fazla zarar edeceklerse etmesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi genç yabancı alıp kiralıyıp deneyip takımda tutabilmek demek bu. gayet guzel bi haber kesinlikle ve bencede kendi başına bi topici hakedio o yuzden açtım ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 türk takımları bir porto olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 porto gibi brezilyadan adam kapamayız da ortadoğudan asyadan adam getirebiliriz biz de. dünyanın en kalabalık kıtası asya, istatistiksel olarak bile ne yetenekler vardır heba olan, avrupaya arakapı yapılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Asya da bir japonya birde guney kore var. Cin in esamesi okunmuyor henuz. Acaba japon ve koreli oyuncular bizim duzene alisir mi? En azindan birkac tane getirip denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 genç inamotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 mokoko said: abi genç yabancı alıp kiralıyıp deneyip takımda tutabilmek demek bu. gayet guzel bi haber kesinlikle ve bencede kendi başına bi topici hakedio o yuzden açtım ztn :D abi bunu anca biz fmde yaparız. fm12de bankasyada yardırcam fenerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi yabancı sınırı kalkmasın mümkünse,şimdiki durum iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 evet çok iyiyiz butun yerli futbolcular min 10m değerinde adamlar.premier lig 1 süper lig 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ne alakası var,sınırsız yabancı olsa,sana yararı ne olayın? takımda 15 tane yabancı futbolcu olunca türk futbolcuların değeri mi artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Böyle iyi, sahaya 6dan fazla yabancı çıkabilirse Türklerin önü kapanır. Net. Ülkemizdeki mentalite belli sonuçta. Ama ek sınırın kalkması iyi oldu işte genç al olmadı pafta bırak seneye ekmeğini ye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 artmıyor işte artmıcakta türk futbolcusunun değeri.türk kafası başka gavur kafası başka yabancı sınırı kalkarsa ben inanıyorum riberyler gelir geçer yine buralardan kendini ispatlama derdi olan bir çok yabancı oyuncu gelebilir türk futbolculardan bir cacık olmaz.goruyoruz işte aydınları emre colakları hiç bişi olmicak onlardan.işte 15 senede bir arda sergen cıkarıyoruz o kadar turk futbolcusu yerim garanti para cepte tribiyle oynuyor.cunku 6 yabancı alıyor klupler.bunlar genelde banko oynicak adamlar oluyor.geri kalan oynayan yerlilere alternarif türk ztn cıkmıyor.yabancı sınırından transferge gelmiyor 6+sınırsız ilerde tamamen sınırsızın geleceğini gösteriyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 asıl yabancı sınırı kalkarsa kalite artacak. mal mal tipler kendilerini fenere galatasaray'a atınca kral oldum diye gezemeyecekler. kendilerini geliştirmek zorunda kalacaklar ekmek yemek için. çok iyi oldu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ya benim açıkçası tek korkum onlar kendilerini ne kadar geliştirirse geliştirsin, özellikle büyük kulüpler yabancı fetişi yüzünden onları oynatmazlarsa işte.. Yoksa dediğin tamamen mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 İyi yerli > iyi yabancıdır her zaman, dilini biliyor, kültürünü biliyor, oyuncuları tanıyor. Kulüpler de esasen yerli ister de memlekette çalışmayı seven yerli sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 dedikleriniz mantıklı bende öyle düşünüyorum da,fakat işte nileppezdel in dediği olay olacak büyük ihtimal.sonuçta adam kendini istediği kadar geliştirsin,bizimkiler yabancı oyuncu da ısrar edecek,bizim mallarda gelişim iyice körelecek gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Yabancıda ısrar edilecek , Türk'e şans verilmiyecek , çok popülist gazete haberleri gibi duruyor biraz ya , altta yazan yorumcuları gaza getirsin , konu şehitlere kadar bile uzasın diye :) Belki bazı durumlarda dediğiniz gibi olabilir ama , genel olarak , rekabet ve seçme şansı , kaliteyi arttırır , her sektörde böyledir , futbol sektöründe neden farklı olsun ki? 18-20 yaşında A takıma çıkıp , güzelde bi ara alıp , koynuna iki tane güzel hatun sokmaya başlayınca bizimkiler , oldum sanıyo. Medyanın da suçu var 25 yaşındaki topçuları , genç topçu , genç yetenek diye poh poh luyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sercanları volkanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar