Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Sınırı Kalktı

mokoko

Öne çıkan mesajlar

radikal said:

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yönetim kurulu ile yaptığı toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, maçların devre aralarında kulüplerden sadece başkan ve bir yöneticinin soyunma odasına inme yetkisi olacağını söyledi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yaptığı açıklamada, 6 +2 yabancı oyuncu oynatma sisteminin devam ettiğini söyledi. Ayrıca sınırsız sayıda yabancı oyuncuyla sözleşme imzalanacağını da belirtti.

Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden de bu değişikilği duyurdu: İşte o duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek kulüplerin 18 kişilik maç kadrolarında bulunduracağı yabancı futbolcu sayısında yeni bir düzenleme yaptı.

Buna göre; yabancı oyuncuların 6 tanesi sahada yer alırken, kalan 2 yabancı oyuncu da kulübede bulunabilecek. Geçtiğimiz sezonki, 2 yabancı oyuncunun kadro dışında yer alabilme uygulaması ise yürürlükten kalktı.

Bununla birlikte; TFF Yönetim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamasını karara bağladı. 10'uncu yabancı oyuncu için 90 bin lira altyapı fonu ödeyecek olan kulüpler, 11'inci yabancı ve sonrasındaki her oyuncu için 250 bin lira altyapı fonu ödeyecek.

14 Haziran'da başlayan 2011-2012 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 5 Eylül 2011 Pazartesi günü sona erecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek başına başlık açılabilecek bir haber bence bu.

Eğer düzgün işletilir "uluslararası scouting" sistemine geçilirse ekmeğini çok yeriz. Ama çok ümitli değilim. Zaten 3 büyüklere avantaj bu, 250k çok yüksek para, anadolu kulübü oynatmayacağı adama o parayı ekstradan ödeyemez. Hoş, 3 büyükler de ödeyemez, son çare işte, eldekileri gönderemezlerse 250kdan fazla zarar edeceklerse etmesinler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

artmıyor işte

artmıcakta türk futbolcusunun değeri.türk kafası başka gavur kafası başka

yabancı sınırı kalkarsa ben inanıyorum riberyler gelir geçer yine buralardan

kendini ispatlama derdi olan bir çok yabancı oyuncu gelebilir

türk futbolculardan bir cacık olmaz.goruyoruz işte aydınları emre colakları

hiç bişi olmicak onlardan.işte 15 senede bir arda sergen cıkarıyoruz o kadar

turk futbolcusu yerim garanti para cepte tribiyle oynuyor.cunku 6 yabancı alıyor klupler.bunlar genelde banko oynicak adamlar oluyor.geri kalan oynayan yerlilere alternarif türk ztn cıkmıyor.yabancı sınırından transferge gelmiyor

6+sınırsız ilerde tamamen sınırsızın geleceğini gösteriyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancıda ısrar edilecek , Türk'e şans verilmiyecek , çok popülist gazete haberleri gibi duruyor biraz ya , altta yazan yorumcuları gaza getirsin , konu şehitlere kadar bile uzasın diye :)

Belki bazı durumlarda dediğiniz gibi olabilir ama , genel olarak , rekabet ve seçme şansı , kaliteyi arttırır , her sektörde böyledir , futbol sektöründe neden farklı olsun ki?

18-20 yaşında A takıma çıkıp , güzelde bi ara alıp , koynuna iki tane güzel hatun sokmaya başlayınca bizimkiler , oldum sanıyo.
Medyanın da suçu var 25 yaşındaki topçuları , genç topçu , genç yetenek diye poh poh luyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...