hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi hammerfall fanı ben mı varım yahuu koca forumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 vader eklenmis 3.gune. bu arada konsere gitmek isteyip de istanbulda bulunanlara bayi satis fiyatindan daha ucuza 1 adet biletim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hammerfall gelmemişmiydi rock the station mu neye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hayır türkiye deki ilk konseri olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Kombine biletimi satıyorum. İlgilenen varsa özelden yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 süper kombine satıyorum ben de iki tane. elimde patliycak lan bu gidişle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 lol ben dün okuttum biletimi, resmen kürtaj yapmış gibi oldum ama mutluyumfdfdhsdf. lastfm'e felan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ağlıyodum dışardayım katatonia ile opeth i göremeyeceğim diye, buraya geliyor şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hailandkill said: bi hammerfall fanı ben mı varım yahuu koca forumda :) Let the hammerfall! Eskisi kadar çok dinlemesem de her türlü iyi gruptur =) Çok gözümde büyüyor ama böyle festivallere falan gidip gelmek , sırf hammerfall içinde unirocka katlanamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hammerfall iptal. https://www.facebook.com/notes/hammerfall/uni-rock-open-air-appearance-cancelled/10150370252943694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abla kaliteli trollemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fırsat kaçmadı tabiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 anna'yi turk sevgilisi aldatmis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Eluveitie de gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bunlar daha neyin derdinde anlamadım abi ben. patladı elinde e bırak madem daha da bulaştırma yüzüne gözüne. ver adamların bilet paralarını geriye, seneye için çalışmalara başla işte. gelen gidiyo ansnısatym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 süper kombine iadesi yoktu di mi ya. bileti de okutamadık. napsam gitsem mi acaba. hay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bileti okutmazsan tut elinde her türlü, 11 kasımda Amorphis belej olacakmış size. Başka avantajlar falan da diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gelcegine inandin mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Değerli Unirock Dostları, Hammerfall grubunun ajansı ile aramızda oluşan uçak biletleri ile ilgili anlaşmazlık sonucu, grubun Unirock Open Air Festival IV performansı iptal olmuştur. Festival kesinlikle iptal edilmeyecek veya ertelenmeyecektir. Kombine ve Süper Kombine biletlerinizi festival sonrasında sakladığınız takdirde 11.11.2011 tarihli Amorphis İstanbul Konseri’ne ücretsiz girebileceksiniz. Ayrıca telafi amaçlı olarak, yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek olan diğer konserlerde önemli avatajlara sahip olacaksınız. Bunca talihsizliğe rağmen, Unirock Ekibi ve Unirock Open Air Festival’e olan güveninizin sürmesi dileğiyle. UNIROCK EKİBİ yapcağınız işe sokayım ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bunca talihsizliğe rağmen, Unirock Ekibi ve Unirock Open Air Festival’e olan güveninizin sürmesi dileğiyle. http://www.just-marvel-x-men.com/image-files/cool-face-small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nası patlamış festival yaa :) bende okadar hammerfall için yanıp tutuşmama rağmen iş nedeniyle ankaraya dönmüştüm abbovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu arada unirock'ın, kombine bilet sahiplerinin bedava girebileceğini söylediği amorphis, nahemah ve leprous konserini de "van'daki deprem dolayısı ile" iptal ettiğini de belirteyim. artık iyiden iyiye komik oldu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar