hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 eylul 9 da başlayacak olan festivale kimler geliyor ? ben ilk gün o da Hammerfall için gideceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 katatonia iptal etmiş gelmiyolarmış organizatörler anlaştıkları şekilde davranmamışlar adamlara https://www.facebook.com/notes/katatonia/turkeys-unirock-open-air-cancelled/10150282369217384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 oha katatonia mı vardı ya. tüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 unirocka'da ne taş hatunlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 opeth'te iptal. organizatör kazığı yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 opeth iptal mi? yapma bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 facebookta açıklama yaptılar 20 dk önce. http://www.opeth.com/index.php/news/show/id/225 sitede de yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ohooo olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 İyi ki gaza gelip almamışım bilet fiyatları ucuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 benim bildiğim opeth'le katatonia zaten ticari olarak aynı firmalarla birlikteydi sanırım. bu unirock tayfasına uyuz oluyorum uzun süredir baya beceriksiz herifler rezil edip duruyorlar bizi işte 3-5 grubu gördük diye laf da edemiyoruz sanırım ama bu iş böyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi... daha 5 gun once bilet almistim opeth icin. hatta yeminimi bozup ilk defa grup tshirtu almistim konserlik. hayallerim yikildi :( ya bari gerikalan tum gruplari siktir edip tum parayi opeth'e verip geri cagirsinlar, hatta ustune tekrar para verelim gfdgh. hani su an 3 gunluk kombine var benim icin hic bi anlam ifade etmiyo, araki adam bulup satasin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 btbam dışında arpa vermedi bana bu seneki unirock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 opeth... ulan albümleri de çıkacaktı FFUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 animals as leaders da yalan organizasyon fail ya.rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gül gibin hammerfall var let the hammerfall diyip one more time diye bağıracağız bu arada infected albumleri öncekilere göre çok daha farklı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 btbam da iptal. açıklama geldi unirocktan. http://www.facebook.com/notes/unirock-open-air-festival/unirock-open-air-festivalden-a%C3%A7iklama/234161396619794 unirock said: Festivalde sahne alması planlanan ve aynı zamanda Opeth ve Katatonia’nin ajansına bağlı olan Between The Buried and Me grubunu da Unirock olarak biz iptal ediyoruz. /golfclap bravo diyoruz, gelecek whine'lar da başarılar diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi ne yani bu firmayla çalışan grupları bi daha asla getirmicekler mi? bu ne ergen tavırdır? adamlar esnek davranmamış diyolar da dünya çapında grupların işini yapıyo adamlar makarna satmıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Adamlar haklı,Türkiye şartlarında organizasyon yapmaya çalışıyorlar ve tüm bu yaşanan koşullarda yapabilecekleri en iyi şeyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 edit:tekrar mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bir sözleşme yapıyorsunuz, bu sözleşme dendiği gibi makarna alımına ilişkin değil. Dünya çapında kabul edilebilir gruplar getiriyorsunuz. Sözleşme yapıldıktan sonra ödeme planında esneklik istemeniz halinde karşı taraf bunu kabul etmeyebilir, etmemekte de köküne kadar haklı olur. Ha ödemeniz imkansızlaşır, atıyorum ayarlayabildiğiniz tek konser alanı yanar. O tarz durumlar tamam, ama kur farklı çok oldu, yok ülkemde ekonomik sorunlar var gibi sorunları sen tacir olarak öngörmek zorundasın. Bu bütün dünyada böyle. Herkes parayla çalışıyor, kimse sana anlayış gösterebilecek ekonomik kuvvette değil. Öyle olsa bile anlayış göstermek zorunda değil. Üzülerek söylüyorum ki profesyonel bir davranış olmamış. Hele ki btbam'e büyük ayıp etmişler, heriflerin ne suçu var. Ayrıca menajerin yaptığını gruplara yansıtır gibisinden konuşmaları da hiç hoş olmamış, adamlar zaten bu menajerlik firmalarına bütün bu işleri yıkıyor. Firma konserin iptal dediyse yapabilecekleri pek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Ecnebiye karşı yaptıkları hata bir şekilde onarılabilir, iptal edilen gruplar daha önce hiç gelmemiş/katiyen gelmeyecek gruplar değil sonuçta, illa gelirler. Ama asıl yaptıkları hata kombine iadesine izin vermemeleri olmuş, direkt buradaki müşterine güven kaybı. Bir de 24 yaş muhabbetini bahane etmişler, bilmemkaç ay önce iptal etti onu Danıştay yahu el insaf. Özetle avukatlarını değiştirsinler, arkalarında avukat olsa bu kadar bariz hatalar yapmazlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 benim ilgilendiğim bir festival değil ama biletleri iade etmemeleri büyük ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Decapitated eklendi, demin açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu unirock ekürisinin düzenlediği herangi bir organizasyona 3 saatten önce bilet almak çok tehlikeli yav. Direkt kapıda almak lazım. Kulağınıza küpe olsun. Bir değil iki değil, belki üçtür bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 türkçe black metal grubu groza eklenmiş işte şimdi kendini affettirdin unirock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 buram buram bedava konser kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar