Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock 2011

hailandkill

Öne çıkan mesajlar

abi...

daha 5 gun once bilet almistim opeth icin. hatta yeminimi bozup ilk defa grup tshirtu almistim konserlik. hayallerim yikildi :(

ya bari gerikalan tum gruplari siktir edip tum parayi opeth'e verip geri cagirsinlar, hatta ustune tekrar para verelim gfdgh.

hani su an 3 gunluk kombine var benim icin hic bi anlam ifade etmiyo, araki adam bulup satasin simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

btbam da iptal. açıklama geldi unirocktan.

http://www.facebook.com/notes/unirock-open-air-festival/unirock-open-air-festivalden-a%C3%A7iklama/234161396619794

unirock said:

Festivalde sahne alması planlanan ve aynı zamanda Opeth ve Katatonia’nin ajansına bağlı olan Between The Buried and Me grubunu da Unirock olarak biz iptal ediyoruz.

/golfclap

bravo diyoruz, gelecek whine'lar da başarılar diliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sözleşme yapıyorsunuz, bu sözleşme dendiği gibi makarna alımına ilişkin değil. Dünya çapında kabul edilebilir gruplar getiriyorsunuz.

Sözleşme yapıldıktan sonra ödeme planında esneklik istemeniz halinde karşı taraf bunu kabul etmeyebilir, etmemekte de köküne kadar haklı olur. Ha ödemeniz imkansızlaşır, atıyorum ayarlayabildiğiniz tek konser alanı yanar. O tarz durumlar tamam, ama kur farklı çok oldu, yok ülkemde ekonomik sorunlar var gibi sorunları sen tacir olarak öngörmek zorundasın. Bu bütün dünyada böyle. Herkes parayla çalışıyor, kimse sana anlayış gösterebilecek ekonomik kuvvette değil. Öyle olsa bile anlayış göstermek zorunda değil.

Üzülerek söylüyorum ki profesyonel bir davranış olmamış. Hele ki btbam'e büyük ayıp etmişler, heriflerin ne suçu var. Ayrıca menajerin yaptığını gruplara yansıtır gibisinden konuşmaları da hiç hoş olmamış, adamlar zaten bu menajerlik firmalarına bütün bu işleri yıkıyor. Firma konserin iptal dediyse yapabilecekleri pek bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Ecnebiye karşı yaptıkları hata bir şekilde onarılabilir, iptal edilen gruplar daha önce hiç gelmemiş/katiyen gelmeyecek gruplar değil sonuçta, illa gelirler. Ama asıl yaptıkları hata kombine iadesine izin vermemeleri olmuş, direkt buradaki müşterine güven kaybı. Bir de 24 yaş muhabbetini bahane etmişler, bilmemkaç ay önce iptal etti onu Danıştay yahu el insaf.

Özetle avukatlarını değiştirsinler, arkalarında avukat olsa bu kadar bariz hatalar yapmazlardı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...