Hanbey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 FIFA Football 2005 Demosu çıktı 86 mb büyüklüğündeki demoyu detaylı bilgileri ss'lerı system gereksınımıini görmek için tıklayınız Vede demoyu indiren arkadaşlar lütfen oyun hakkında yorumlarınızı yazının güzelmı yada kötümü diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hep aynıdır ya... Özel hareketleri koymadıkça hiçbi zevki olmaz bu oyunun sanırım yine yoktur özel hareketler...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çekip denemeye niyetim yok açıkçası ama yüzsüz yüzsüz yorum bekliyorum hehe hadi biri oynayıp yorumlasın hatta winning 8 ile karşılaştırsın[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abi bçku cıktı artık bu fifanında yeter ama ahh ahh nerde o sensible world of soccer :( onun devamı cıkması lazım asıl :[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Azmodai, 10 Eylül 2004 18:33 tarihinde demiş ki: WE 8 PC icin cikacakmi? pes 4 çıkacak diye biliyorum.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ws 8 PS2'ye çıktıda.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sanırım fifa serisi fifa 3509879'e kadar devam edecek :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 mehua fifa 2043 :p ve 2001 ile 2043 arasindaki tek fark uc tane daha ozel hareket[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben oynadım. Oynanışı biraz daha iyileştirmişler, top kontrol olayı biraz daha iyileşmiş. Artık oyuncuların animasyonunun bitmesini beklemiyorsunuz bir hareket yapmak istediğiniz zaman. Hatırlarsanız önceki oyunlarda hep hareketin tamamlanmasını beklerdi adam, deli ederdi. Tabiki hala PES yada WE kadar iyi değil. Ama iyileşme gösteriyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pes4 cikacak PC ye oncelikle eger Pes3 kadar tutarsa Winning Eleven 8 versiyonuda Pes4 ciktiktan sonra raflarda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pesteki doğallığı veremedikleri müddetçe fifa hala kötüdür.odun gibi adamlar,scriptlerle ayarlanmış paslar,ortalar,şutlar.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şimdi ne kadar tepki toplayacağımın farkındayım ama yinede söylemek istiyorum. PC de oynanacak yeni nesil futbol oyunu Fifa dır. PES deseniz PC'de tadı çıkmıyor ISS deseniz aynı. bunlar hep PS oyunlarıdır PCde iş yapmazlar. şuan için PC de adam gibi oynanacak futbol oyunu Fifadır. her ne kadar 2004 iğrenç olmuş olsa bile. bu 2005in kötü olacağı anlamına gelmiyor.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: UrZa, 10 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: pes4 cikacak PC ye oncelikle eger Pes3 kadar tutarsa Winning Eleven 8 versiyonuda Pes4 ciktiktan sonra raflarda olacak. winning ile PES arasında ne fark var?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 walla muhtemelen aranizda en uzun zamandir Winning Eleven yada PeS oynayan insan olarak yorumum: EA bu kez rakip olacak bir oyun cikarabilmis. Demosu takdire sayen. animasyonlar gercekci oyun akici grafikler guzel daha ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Forza Urza ! pes emülasyon değil de harbici bi oyunu gibi pc yi her yönüyle destekleyerek çıkarsa EA konami'yi satın almak zorunda kalır eheh.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pes de online play olmadığı sürece bilgisayarda oynanmaz ve ayrıcana pes4 de online play oalcak ama sadece xbox live e sahip olan xbox kullanıcıları bu oalydan yararlanabilecekler. bu bile yeterince iyi bir gelişme.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 biraz önce oynadım oyunu fena olmamışç önce kötü taraflarını açıklıyayım. adamlar hala kasıntı hareket ediyor.Animasyon olarak bahsetmiyorum hala emrinizden ayrı hareket edebiliyorlar. ne bileyim illa adama doğru kayıyor illa rakibe doğru hareket ediyor falan. bi de maç sırasında siyah syah yanıp sönmeler oldu oyun sırasında herhalde directx ten dolayıdır.iyi taraflarına gelince. artık adamlarımız sinirleniyor. sizden habersiz rakibinize kayabiliyor(gerçi kötü olarak sayılabilir ama) sonra rakibin bana yaptığı bir hareket vardı tutuldum ekranda. önüne adamımla kaydım rakib oyuncu ayğıyla kafasına doğru attı topu sonra bir daha kaydım kafasıyla pas attı arkadaşına. bu anlattıklarım 5 sn içinde oldu. sonra penaltılar süper hale gelmiş. Hele o ağların sesinde içim gitti.bi de gariplik var arada sırada adamın biri tusubasaa diye bağırıyordu garip geldi. ya da ben öyle anladım. not vermek gerekirse bu demoya %80 veririm.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Jaan, 11 Eylül 2004 01:41 tarihinde demiş ki: pes de online play olmadığı sürece bilgisayarda oynanmaz ve ayrıcana pes4 de online play oalcak ama sadece xbox live e sahip olan xbox kullanıcıları bu oalydan yararlanabilecekler. bu bile yeterince iyi bir gelişme. Konami nin basin bultenlerinde online play yok. eger ole bisi olsaydi inanilmaz bir olay olacagi icin kesin yazarlardi. Surpriz pesinde olacaklarini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oyunu indirdim oyun açılana kadar kafayı yiyosun oyun fifa 2004 e göre daha güzel olmulş ama ASLAAAAAAAAAAAAAAAa pes in yerini tutamaz[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 we ve pes birer ilah zaten , hatirlasaniza o golleri atip sevindigimiz , yenilince icerledigimiz fifa serisini bize unutturan , kapimizdan iceri giren bir pes dvdsi idi..[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ayrica xbox ps2 ve ucak gibi bi pc'ye sahibim pes4@xbox we8@ps2 pes4@pc test edip yorumlayabilirim burda[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ikiside ayni oyunlar sadece oyun icinde menuleri farkli bazi yerlerde.Artik Fifa down,PES up [signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal Az ve öz ol dogru ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ea sports ta bi tek nhl ve nba güzel nerde o eski fifa 99 lar[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 winning kral tamam eyvallah, ben de öyle düşünüorum bi winningçi olarak. yanlız AI olarak WOW falan dedirtemedi hiçbi zaman aksine daha 2 gün önce bi kaç paticik kullanıcısı olarak oynadık AI nin ne kadar saç baş yoldurttuğunu hatırlarlar oynayanlar, saçma sapan işlerin bayrak taşıyanı bi AI var, fifa da belki de beterdir, bilemicem henüz oynamadım ama winning in AI si de yeterli değil sonuç olarak.gitgide gelişiyor tabii.umarım bi gün mükemmele ulaşacaklar.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bence fifa batar ea de buyuk bir zarara ugrar (umarım)[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! :hrr: :hmm: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar