Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım etmeyin kimseye

Ezio

Öne çıkan mesajlar

Evet yardım etmedim abi, ben urfadan geldim ekmek parası diyen bi tipe etmemde zatende, eğer çok ihtiyacı varsa gitsin camiye abi sadece namaz kılınmaz camide. İhtiyacı olana yardımda eder İmam.

Adamın hakaret tavrı olmasaydı belki cidden sölediği yalana rağmen düşünebilirdim 'lan belki gerçekten ihtiyacı vardı' fln diye, ama bu bir değil iki değil ne zaman yardım etsen nankörlükle karşılasıyosun öle dolmuştum, yazip boşaldım işte asdfg oh wai..
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

adama akıl gösteriyorsun da camiyi niye söylüyorsun. adam haklı kızmakta. git kaymakamlığa falan de bari. toşak geçmişsin adamla bi bakıma camiye git diye

Hayır abi 5 metre yanda cami vardı, heryer ev yani aklıma direk o geldi kötü niyet yok.
Neyse fckngsnoobz diye ignorelucam artk böle tipleri tek çare
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

tavuk mu ?

hayır cevap veriyim dicem de tırt bi arkadaşımızsın belli ki, zaten olayı da anlamamışın takıldığın noktaya bak.

Tavuk.

Benim tırtlığımı bırakta adamı geçirsen ne kaybedeceksin ? Kıyasladığın şeyler ne ? Adam ya seni dolandırıyorsa ? Ya şu herşeyi beleşe getirmeye çalışan tiplerdense ? Tamam da sen ne kaybedeceksin 1 2 lira ? Belki adamın cidden acelesi vardı veya o sırada geçmesi lazımdı ? Değdi mi senin 1 2 lirana ? Tırt biriyim belki ama bu kadar bencil değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lisedeyken bana da olmustu. Antalya'yi bilenler icin migros kavsaginda olmustu bu olay. Yani baya insan olan kalabalik bir yerde ki saat de aksam 5 falandi gec degildi hic.

Eve yururken herifin biri ayni bu sekilde yolumu kesti. Giyimi falan da cok kotu degil aslinda ama iste "yeni geldik bi ekmek parasi ver" gibisinden konustu. Ogrenciyim ben falan diyince bir anda atarlandi boyle sesini yukseltti ustume yurudu vs. Kimsenin umrunda degilim tabii ben, 1 tl vermistim hayde yorru diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gel yemek ısmarlayayayım sana şöyle güzelinden diyorum hep. Konuşmaya devam ederlerse de sen bilirsin diyip çekip gidiyorum. Bazısı işte arkadaşta var oda aç falan diyor tamam onuda çağır gel yiyelim beraber diyorum. Hala bi bik ederse eeh diyip devam ediyorum. Bazen de ne dedikleri anlaşılmıyor lan onların. Allah muhammed diye bi başlıyor motor gibi abi ne diyorsun anlamıyorum diyince durup az bi bakıo sonra tekrar etmeye çalışıyor ona da iyi günler diyip devam ediyorum. Bazen çok sinirlendiriyorlar benim gibi yap iş bul diyip devam ediyorum.

Ohh içimi döktüm rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

7thBreath said:

tavuk mu ?

hayır cevap veriyim dicem de tırt bi arkadaşımızsın belli ki, zaten olayı da anlamamışın takıldığın noktaya bak.

Tavuk.

Benim tırtlığımı bırakta adamı geçirsen ne kaybedeceksin ? Kıyasladığın şeyler ne ? Adam ya seni dolandırıyorsa ? Ya şu herşeyi beleşe getirmeye çalışan tiplerdense ? Tamam da sen ne kaybedeceksin 1 2 lira ? Belki adamın cidden acelesi vardı veya o sırada geçmesi lazımdı ? Değdi mi senin 1 2 lirana ? Tırt biriyim belki ama bu kadar bencil değilim.

abi cins misin insanların duygularını sömüren insanlara niye prim veriyim toplum içerisindeki dayanışmayı körelten asalaklar bunlar, adam gayet düzgün giyinimli ve bozuk param çıkışmadı diyor git bozdur o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...