Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağrıkesici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinüzit ağrısından geberiyorum yarın doktora ilaç yazdıracam, aile hekimi olduğundan kendisinden daha fazla bilgiye sahibim çünkü kendi diyor hangi ilacı yazayım diye.

Şimdi apranax falan artık hikaye geliyor ne önerirsiniz normal reçeteli ilaçlar arasında.
Mesaj tarihi:
apranax ford yazdir madem apranax hafif geliyorsa
bide cok kullanmamak lazim.
bu agri kesiciler bazi bunyelerde o kadar cabuk gastrip yapiyor ki inanamazsiniz

sapasaglam mideyi 5gun agri kesici kullanimi ile gastrit sahibi yapabilmek mumkun.
Mesaj tarihi:
Boşaltacak birşey yok mrlarda gözüküyor hepsi kurumuş kemikleşmiş ameliyat olundu zaten 1senede gene doldu etkili bir ağrı kesici arıyorum ki uyuyabileyim günlerdir uyumadım.

apranax fort- majezik- arveles- advil

bunlar hangisi döver ki
Mesaj tarihi:
biraz kaos oluyor tabi bir anda maske kan olunca skldfsd

2-3 metre az, suya atlasan zaten 2 metre iniyosun. dalabildiğin kadar dal işe yarayabilir.

hatta her gün parça parça ilerleterek dal, 1 hafta sonunda 5-6 metreye inebilirisin belki.
Mesaj tarihi:
Abi siz hıyarmısınız? hayatınız bu kadar basit ve değersiz mi? Ağrı kesici leblebi gibi tüketiyorsunuz.Hayatımda toplasan 15 i geçmemiştir kullandığım ağrı kesici.Çöp olmuşsunuz lan siz.Ağrı kesici ya adamlar en tehlikeli ilacı günde hemde 3 5 defa kullanıolar.Genç yaşta ölmüşsünüz siz.
Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz keşsiniz, aspirinden başka ilacınız yok denecek kadar az. Her sinüzit patlatma aktivitesini buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. doktora gitme kültürünüz yok. eczane kültürünüz yok. eczacı hanım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, ilaç çeşitliliğine hazır değilsiniz.
alayınız tatava. apranax fort kullandım diyo, ara sokakta bir esnaf bakkalından ağrı kesici almamıştır mesela. Duyulmuş ilaçları almıştır.
Mesaj tarihi:
liseli said:

Abi siz hıyarmısınız? hayatınız bu kadar basit ve değersiz mi? Ağrı kesici leblebi gibi tüketiyorsunuz.Hayatımda toplasan 15 i geçmemiştir kullandığım ağrı kesici.Çöp olmuşsunuz lan siz.Ağrı kesici ya adamlar en tehlikeli ilacı günde hemde 3 5 defa kullanıolar.Genç yaşta ölmüşsünüz siz.

İşte 3 dolarlık tepki.
Mesaj tarihi:
Hohahaha lan beyinde tümor olmuş diyorum adam leblebi gibi ağrıkesici kullanıyorsun diyor bana eşşek herif sen hayatında sinüzit ağrısından yol ortasında bayıldığın oldu mu da konuşuyorsun oradan liseli ergen :D
  • Yeni Oluştur...