NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sinüzit ağrısından geberiyorum yarın doktora ilaç yazdıracam, aile hekimi olduğundan kendisinden daha fazla bilgiye sahibim çünkü kendi diyor hangi ilacı yazayım diye. Şimdi apranax falan artık hikaye geliyor ne önerirsiniz normal reçeteli ilaçlar arasında.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 aile hekimi oldugundan kendisinden daha fazla bilgiye sahip degilsin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 baban mı o hekimde bu kadar sahiplendin
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 teyzenin pipisi mi var
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Onun teyzesi benim kuzenimin annesi olursa senko benim neyim olur peki?
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 apranax ford yazdir madem apranax hafif geliyorsa bide cok kullanmamak lazim. bu agri kesiciler bazi bunyelerde o kadar cabuk gastrip yapiyor ki inanamazsiniz sapasaglam mideyi 5gun agri kesici kullanimi ile gastrit sahibi yapabilmek mumkun.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sinuzit çok fena bir şey, geçmiş olsun.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 akut sinüzit > mide delinmesi apranax fort kullanıyorum zaten 2-3tane içiyorum ama pek fayda etmiyor açıkcası
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi oyle hastlikta o ondan buyuktur su sundan kucuktur olmuyor malesef, hepsi kotu. cok fazla agri kesici kullanmak yerine sinusleri bosaltarak rahatlamayi dene.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 montl... tüple dal. 5-6 metre dalsan yeter sinuzler cort diye patlıyo kanlar akıyo burundan. been there done that.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Boşaltacak birşey yok mrlarda gözüküyor hepsi kurumuş kemikleşmiş ameliyat olundu zaten 1senede gene doldu etkili bir ağrı kesici arıyorum ki uyuyabileyim günlerdir uyumadım. apranax fort- majezik- arveles- advil bunlar hangisi döver ki
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ahah gozunde deniz gozlugu varken yapma ama suratim dagildi zannettiydim ben.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 @Laorx En haklısı sensin bakalım tatile gidince 2-3metre falan yavas yavas dalıp patlatmayı düşünüyorum. Çok acıyor mu peki ne oluyor?
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 biraz kaos oluyor tabi bir anda maske kan olunca skldfsd 2-3 metre az, suya atlasan zaten 2 metre iniyosun. dalabildiğin kadar dal işe yarayabilir. hatta her gün parça parça ilerleterek dal, 1 hafta sonunda 5-6 metreye inebilirisin belki.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben majezik'i tek geçiyorum, baş ağrısında.
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi siz hıyarmısınız? hayatınız bu kadar basit ve değersiz mi? Ağrı kesici leblebi gibi tüketiyorsunuz.Hayatımda toplasan 15 i geçmemiştir kullandığım ağrı kesici.Çöp olmuşsunuz lan siz.Ağrı kesici ya adamlar en tehlikeli ilacı günde hemde 3 5 defa kullanıolar.Genç yaşta ölmüşsünüz siz.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi çoğunuz keşsiniz, aspirinden başka ilacınız yok denecek kadar az. Her sinüzit patlatma aktivitesini buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. doktora gitme kültürünüz yok. eczane kültürünüz yok. eczacı hanım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, ilaç çeşitliliğine hazır değilsiniz. alayınız tatava. apranax fort kullandım diyo, ara sokakta bir esnaf bakkalından ağrı kesici almamıştır mesela. Duyulmuş ilaçları almıştır.
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bu defaki tatava tırt olmuş (td)
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 liseli said: Abi siz hıyarmısınız? hayatınız bu kadar basit ve değersiz mi? Ağrı kesici leblebi gibi tüketiyorsunuz.Hayatımda toplasan 15 i geçmemiştir kullandığım ağrı kesici.Çöp olmuşsunuz lan siz.Ağrı kesici ya adamlar en tehlikeli ilacı günde hemde 3 5 defa kullanıolar.Genç yaşta ölmüşsünüz siz. İşte 3 dolarlık tepki.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hohahaha lan beyinde tümor olmuş diyorum adam leblebi gibi ağrıkesici kullanıyorsun diyor bana eşşek herif sen hayatında sinüzit ağrısından yol ortasında bayıldığın oldu mu da konuşuyorsun oradan liseli ergen :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yeşil reçete kasar
Öne çıkan mesajlar