Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 degisen tarife uzerine kafayi kiran elemanin cinnet anlari, inanilmaz replikler var konusmada. Cok kufurlu. http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150261304948801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 buyuk ihtimalle açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,5816511 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 açıldı açıldı ama garbage da saçma sapan bi başlıkla açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 valla bulmasi imkansizmis basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 fake kayda başlamadan kayıt almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 :))))))))))) Ya eğer gerçekse helal olsun adama, milyonlara tercüman olmuş. Aynı olay bana oldu daha yeni, yurtdışına çıkıyoruz diye bir hat aldık. Hanım dedi "bak bunlar kesi bir numara çevirir, ne yapar, ne eder, yine söylediklerinden farklı yani daha pahalı fatura çıkarırlar" dedi...Geçen fatura geldi. Aynen bu adamınkine benzer mevzu ve fakat bize gelen fark öyle 7 lira bilmem kaç kuruş değil bayağı farklıydı...B)- Edit: Düşündüm de, Vodafon reklamı kokuyor sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ağzına sağlık adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 AShahahahah dinledikçe kopuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi o toplu sevisme kisminda agladim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 iyi yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi inanılmaz. Yalnız adam nasıl uşaklı belli değil. Ahahaha resmen askerde uşaklı bi eleman vardı aynısıydı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 fake değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Gerçek değilse komik, gerçekse bişey demiyorum ayids vürüsü gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 forgiver said: fake kayda başlamadan kayıt almış ya da bu telefonda konuşan sinirli abi kendisini kayda almış ve o kaydı yaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 toplu s*k*s var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sor sor SOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 heh valla vodafone milyon harcasa daha iyi reklam yapamazdı ha. güzel sövmüş ilyas abi, haklı da sövmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi işin ilginci bugün bir arkadaşımla konuşuyordum, turkcell avea hiçbir şey çekmiyor vodafone çekiyor köyde, nasıl iş anlamadım diyordu ahaha onun üzerine bunu dinleyince en çok orda güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 @myshkin ya ergenekonun işidir, ya da fetonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Vodafone viralı da olabilir ama yine de komik Tabi bu türkselin en iyi çektiği gerçeğini değiştirmiyor. Cidden ayids vürüsü gibi sarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 köyde vodafone şehir de türkcell ben erkek istiyorumi, erkeğe bağlayın en bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ahahah viral degilde de siradan musteri rage olsa efsane olma altyapisina sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yetkisiz kişi neden kapatmıyor ki küfür yiye yiye uzatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 en yetk yetkiki yetki yetkili LA .... GONUŞMAYI BİLMİON PEZE... ahahahah çok harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar