Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Vay arkadaş. Ne insanlar var. Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde çocuklarının kavga etmesi nedeniyle tartışan iki akraba aile, uzun namlulu silahlar ile çatıştı. Kavgada 5 kişi ölürken, 2’si ağır 7 kişi de yaralandı. Kavganın ardından yaşanan gerginlik üzerine ilçeye takviye polis ve jandarma sevkedildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18440908.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kan davasına da döner bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Temizlensin mikroplar (aşiretler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Leadman said: tartışan iki akraba aile, uzun namlulu silahlar ile çatıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://www.ajansspor.com/resim/mematibas_guluyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 NolaxThensbane said: Temizlensin mikroplar (aşiretler) +1 abi su cehaleti bi türlü söküp atamadılar.kafaların degismesi lazım ama cok zaman lazım bunun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Adamlar değil de kavgayı başlatan çocuklar ölse esas, bu kan davasından ilerde roketle çatışır yoksa bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Silahları nereden buluyorlar? Hayır buldular polis artık biliyor ellerinde silah olduğunu burada olsa götünden kan alırlar doğuda olunca hadi evlerinize diyip dağıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 cocuk yapmaktan canları sıkılmış adamların bunların nasıl azaltırız diye düşünmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Doğudaki eğlence sektörü çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 öyle demeyin türkiyenin doğusu çok gelişmiş bi yerdir erzurumda altı tane bar var tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 esitsizligin her iki tarafi da sifira esitleniyor. ne guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Şu haberi görünce çok sinirlendim ya.Diyecek bişey bulamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Küçükken biriyle kavga etsem bana kızarlardı lan bizimkiler, ne aileler var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Harir said: Şu haberi görünce çok sinirlendim ya.Diyecek bişey bulamadım valla işte düşün escape de bu çocuklardan biri, urfalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aşiretiz biz adres ver diyordu geçen.Doğruymuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bunun adı " Doğal seleksiyon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 DAYT! Erzurum'a laf yok. Erzurum bir metropoldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi senin ev bulma hikayen ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ev bulamadım. Ev ararken kaldığım arkadaşın yanına sığındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 valla böyle insanlar hep birbirini ayıklasa ne şahane olur http://img.izismile.com/img/img2/20090728/hitler_03.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar