Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hani kul hakkı nerde kaldı? iftira? yalancı şahitlik? ne oldu peygamberin yoluna pinkoring. kafirse her yol mübahtır, bu mudur senin yolun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 islama en büyük hayrı türkler türklere en büyük hayırsızlığı islam yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 benim yaptığım saldırı falan değil, direk kitapta yazan şeyler. en sıkı inananından da açıklamaları dinliyorsunuz zaten pinkden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aluriel,hangi davadan bahsediyorsun sen? dine inanıp inanmadığı bile belli olmayan bir avuç,galatasaray lisesi,veya askeri lise mezunu insanın 20 lerde yaptığı kanunlara göre açılan davayımı kastediyorsun sen?:D bak ben kesin konuşuyorum sende açık ol net ol en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 noobpolyonnn sen misin yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne napolyonu çocuk çocuk konuşma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Adam üç mesajda bir kanal değiştiriyor, troll mü yeto mu anlamıyorum artık ben şahsen, normal olmadığı kesin ama. Bence yormayın kendinizi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pinkporing said: aluriel,hangi davadan bahsediyorsun sen? dine inanıp inanmadığı bile belli olmayan bir avuç,galatasaray lisesi,veya askeri lise mezunu insanın 20 lerde yaptığı kanunlara göre açılan davayımı kastediyorsun sen?:D bak ben kesin konuşuyorum sende açık ol net ol en azından... düzmece olandan bahsediyorum. dine inanıp inanmadığı en farkeder suçlu olduğu iddia edilen insanın? kesin konuşuyormuşsun. pfff gördük attığın özel mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hadi belki dedim odur. abi göndermeyecektik napolyonu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 noldu gerçekler acıttımı baggio? neyse susuyorum ben gideyim bari koyun olmayın koyun not:aluriel özel mesajı genelde paylaşman,aklıma berlusconinin yatak odası sırlarını açıklayan fahişeyi getirdi aklıma nedense bir paralellik var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gerçekler mi? davanın düzmece olduğunu kanıtlıyorum sana. hala gerçek diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 he bu arada özlemişsindir belki sevgili napolyonnn http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pinkporing said: noldu gerçekler acıttımı baggio? neyse susuyorum ben gideyim bari koyun olmayın koyun Hangi gerçek? Ergenekon dedin, belge konunca dansöz oldun. Gerçek islam diyorsun, ne başımızdakiler ne de şu haberde istenen şeyin gerçek islamla alakası yok, senin neye inandığından bize ne? İnanmayana höşgörü deniyor, "inanmamak değil sonradan dönmek günahtır" gibi hayatımda duyduğum en saçma sapan argümanı sunuyorsun. Her köşeye sıkıştığında devlet sırrı sandığın teoriler ortaya atıp konuyu değiştiriyor, suyu bulandırıyorsun. Hangi gerçek acı gelecek, anlamadım. Yani kusura bakma da, "diğerlerine göre daha az yeto bir yobazım ve şeriat istiyorum bye" yazıp gitsen muhtemelen 5 kat daha saygı duyardım :p Hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 niye özel mesaj attın peki onu? buraya da yazabilirdin rahatlıkla. özel mesaj içeriği taşımıyor hiçbir şekilde. zaten cevap veremiyorsun o sorduklarıma. üstüne bi de kıvırdığını herkes görmesin diye özel mesaj mı atıyorsun? bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Aluriel said: kıvırdığını herkes görmesin diye özel mesaj mı atıyorsun? bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 baggio ne dedim ben tartışmıcam daha fazla,çünkü öyle bir yetkililer varki saolsun hemen banlıyorlar buranın mmo bölümünü takip etmesem emin olun,gelip burada da size mesaj yazma zahmetine de katlanmam,dh deki o yeto dediğiniz herifler bile sizden 50 kat bilinçli birbirlerine güvenerek alışveriş yapıyorlar,ama sizin zihniyetinizdekiler kusura bakmayın ama duvara dayayıp totoyu kimseye güvenmediğinden dolayıdırki,böyle davalarla yargılanıp içeri atılıyor,yada birbirlerini satma yarışına giriyorlar,örnek isterseniz ergenekon davasını araştırmanız yeterli:D iyi günler diliyorum size ha bu arada bir kıza ters cevap yazdım diye bu kadar terslemenize gerek yok kimseyi kasmayın rahat olun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Baggio said: Her köşeye sıkıştığında devlet sırrı sandığın teoriler ortaya atıp konuyu değiştiriyor, suyu bulandırıyorsun. Biz demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pinkporing said: baggio ne dedim ben tartışmıcam daha fazla,çünkü öyle bir yetkililer varki saolsun hemen banlıyorlar buranın mmo bölümünü takip etmesem emin olun,gelip burada da size mesaj yazma zahmetine de katlanmam,dh deki o yeto dediğiniz herifler bile sizden 50 kat bilinçli birbirlerine güvenerek alışveriş yapıyorlar,ama sizin zihniyetinizdekiler kusura bakmayın ama duvara dayayıp totoyu kimseye güvenmediğinden dolayıdırki,böyle davalarla yargılanıp içeri atılıyor,yada birbirlerini satma yarışına giriyorlar,örnek isterseniz ergenekon davasını araştırmanız yeterli:D iyi günler diliyorum size ha bu arada bir kıza ters cevap yazdım diye bu kadar terslemenize gerek yok kimseyi kasmayın rahat olun yani http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yasar yasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hadi çocuklar herkes oruç tutacakmısınız da oy kullanmaya,imza türkan saylan ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi islamı millet yanlış tanıtıyor, yanlış damgalanmasına sebep oluyor. misal bazı arkadaşlarımız olmayan argümanlarını ısrarlı savunma çabaları ve sonrasında da siz tatavasınız ama fırk... yaklaşımı ile müslümanlar = anaokulu çocuğu kıvamında insanlar gibi bi olgu oluşmasına sebep oluyor. ama hayır. yo, her müslüman olan anaokulu çocuğu kıvamında tipler değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hamsilipilav said: cetintas said: dinci ve dindar ayrı şeyler, karıştırmamak lazım dinci komik değil zaten tehlikeli dindar komik http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/144/015/35.jpg?1309817875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 klasik napolyonn manevraları abi. önce cevap veremedi her zamanki gibi. üstüne saçmalayıp, hakaret etti. şimdi de vanish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben bu olayı "tek bir adamın saçmalamaları" olarak göremiyorum neyazık ki. Ülkemizde bu kafa yapısında azımsanmayacak bir kitle var. Bu adam da bu kitlenin düşüncelerine tercüman olmuş bir nevi. %99 u müslüman ülke hade höde lafları ile gayrimüslimler baskı görmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar