Hao Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 norn durumu nasıl şu an ? destro order tarafında hangi guildler domine ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 desto da ben domine ediyorum baya orderı bilmem. lan oynayın şu oyunu ne güzel cillop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oynayan varsa başlıycaz bizde 5 kişi serverların durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 valla populasyon iyi gibi. kalabalık değil ama boşda denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 insanlar tatildedir yaz bitsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bende bugün kardeşime hediye almaya gittim Elektro World e, orda 19.90 a collectors edition aldım! İlk çıktığında standart versiyonunu da almıştım. Kitaplar falan çok güzel iyiki almışım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 nasıl o kadar ucuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Kampanya yapmışlar! ordaki çalışan eleman da almış o kadar ucuz olunca! Bu arada Torium daki Electro Worldden aldım / Beylikdüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 içeriği nasıl bu arada paketin? figür filan varmış sanırım, ne figürü çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ya iyi guzel de su oyunu cok bosladilar. Ciktigi sirada bazi classlar eksikti. Gec tamamladilar. Halen skaven, lizardfolk, undead, breton gibi meshur irklar gelemedi. Khorne'a tapan chaos berserker oynayamadiktan sonra zevki yok isin. Bi de cok lineer. Wowun grindinden fark gorememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dediklerinde haklısın ama halen en iyi pvpsi olan mmorpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 geç tamamladılar dediğin 6 ay, ki çıktığı sırada tonla career vardı gene diğer mmo'lardan fazla. hala öyle. daha sonrası para olmayınca zaten birşey eklemek mümkün değil. wow'un grind'ından fark göremeyen oyunu oynamamıştır heh, fare öldürme quest'li oyunlara devam aynen önümüzdeki 15 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 su oyun hakketen iyiydi ya tam ben kasmaya basladim oyuna gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben oynuyordum arkadaşım yoktu tek takılmakdanda sıkılıp bırakdım yaklaşık 1 buçuk sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Art book güzelmiş. En son greenskin birşey oynadım. Arkadaşım bayaa kasmıştı en son PVP deki gerizekalılardan iğrendi kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 varmı oynıyan şu anda? pvp dönüyomu t4de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mythic'in bundan sonraki planı ne ? daoc2 ? yoksa gg'mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 mythic kalmadı artık sadece bioware var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 şuan oyun ölümü ? öleyse boşuna trial açıp, patch yapmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 oyun çok canlı şuan bütün tierlar dolu gibi 2 haftadır falan oynuyorum boş bi an görmedim betasında falanda oynamıştım şu anda daha dolu gibi geldi oyun eskisine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet oyun baya dolu.Azgalda oynuyorum bende yeni witch elf açmıştım.Bütün tierler gayet dolu durumda.Enteresan olan şey t1 bedava olmasına rağmen en boş tier olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 peç mi gelmiş oyuna bişeyler inidiriyor benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 1.4.4 patci sw'yi buffladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gerçekten birşeyler görmek istediğim bir oyundu. "public quest" bugünkü "dinamic event"in fikir babasıdır. AoC'nin f2p modeli hoşuma gitmedi belki tekrar gelebilirim warhammer a. KarakNorn veya Azgal'da hangi faction daha fazla? sayı olarak dengesizlik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar